Jdi na obsah Jdi na menu

PO STOPÁCH ZTRACENÉHO ČASU - NEUVĚŘITELNÝ PŘÍBĚH !!!!

18. 10. 2007

Obrazek10.10.2007
Milá Kytičko,

Nedá mi to Ti znovu nenapsat. Už jednou jsem ti psala a ty jsi mi zprostředkovala rozhovor s mým milovaným,mrtvým manželem. Moc ti děkuji. Byla jsem šťastná,že s ním mohu mluvit. Přesto se stálé trápím.Nemohu se pořád zbavit pocitu, že jsi mi neřekla všechno. Nemusíš mít strach. Já už to unesu.
Proč jsem musela ztratit manžela ve chvíli, kdy jsme byli tak šťastní? Dlouho jsem lásku hledala. Hodně trpěla. Najednou bylo všechno jako v pohádce. Ale jako mávnutím proutku v jedné chvíli bylo všechno pryč. Manžel měl smrtelný úraz. Dál jen bolest a samota. Kytičko, proč trpím? Co jsem udělala zlého?

Děkuji za odpověď.
Lada

15.10.2007
Milá Lado,
udělala jsi nesmírný pokrok v cestě k duchovnímu chápání.
Já z toho mám velkou radost. A nejen já. Tvůj duchovní ochránce především.
Když se radují andělé, lidem obvykle tečou slzy, stejně jako mně teď v tuto chvíli.
Velká rána ve tvé duši, se zaceluje. Nevíme, proč trpíme, když neznáme celý příběh. A to nám vnitřně velmi ubližuje. Začít znovu s pomocí andělů, je ten nejlepší začátek.
Dovedou léčit emoce i smutek.Když jsem prosila za Tebe, přála jsem si, aby jsi znovu viděla před sebou cestu. Vím, že už jí vidíš a to je moc dobře.

Tvůj minulý život se odehrával někdy v předminulém století. Byla jsi žena.

Vidím panství, kolem lesy a spusty květin. Máš na sobě krásné šaty. Jsi ze šlechtického rodu.
Máš půvab a šarm.Bydlíš v rozlehlém zámku. Vidím světlou budovu s šedou střechou. Kolem zahradu a vní vzrostlé stromy. Je tam brána s krásným opačným obloukem.Ty jsi hraběnka. K tvé zahradě, ale přichází muž. Prostý muž. Stojí u vysokého zděného plotu, dlouze se dívá.
V jeho očích je mnoho lásky. Ani tobě není lhostejný. Ale máš povinnosti vzhledem k tvému stavu.
Muž není z tvých vrstev. Moc tě miluje. Chodí denně ke tvé zahradě a touží zahrnout tě láskou a něhou. Díváš se na něho, a také jej začínáš milovat. MIluješ ho.Dáváš mu slib. Máš ale určeného jiného muže., Je bohatý a mocný.... Ale dala jsi slib milovanému člověku. K přísaze jsi volala na pomoc Boha. To je silný slib. Rovný přísaze. Tvůj milenec Ti věří a vše připravuje k tomu, aby si tě vzal.
Tlaky ze strany rodičů sílí.. Tvá matka je neústupná a velmi toho muže, který stojí u zahrady nenávidí.
Bojí se, že se rozhodneš pro chudého ženicha. Jedná s velitelem vojska. Ty nakonec souhlasíš a vdáš se za bohatého muže. Je to vévoda.
V té době ale čekáš dítě. Muž ,který tě miloval a chodil do zahrady, je povolán k vojsku a v jedné bitvě bolestně umírá. Jeho myšlenka při smrti je u tebe a tvé matky. Viní vás obě za svou smrt. Odvezou tě daleko, kde tě nikdo nezná a tam se tajně narodí tvůj syn, kterého dají na vychování tam, kde ho nikdo nehledá. Tam vyrůstá bez lásky a bez péče. Ty se provdáš za bohatého muže a žiješ dál svůj život, ale bez lásky. Ta k tobě nenajde cestu,. Umíráš velmi mladá.

Do Tvé karmy je to zapsáno, jako nespravedlnost. Musíš si tyto bolesti znovu odžít.
Ty jsi se narodila znovu v tomto životě. Znovu tě potkal stejný muž, jako byl v minulém životě. A ty ho znovu miluješ. Stejně jako on Tebe..
Ale,aby jsi pochopila, cenu lásky a života, musíš prožít bolestnou ztrátu. Tvá matka z minulého života taky musí pochopit a prožít si bolest.
Tvůj manžel si vybral krátký život, aby se napravilo všechno, co brání ve šťastné lásce. Když splníš svůj karmický dluh a budeš s láskou a péči vychovávat syna, vše se napraví.
Znovu budeš prožívat lásku a tentokrát vše uděláš správně. Tvůj manžel tě neustále miluje. I když je v jiné dimenzi bytí. Ale drží ho tvůj smutek, jak už jsem jednou psala.
Musíš to všechno správně pochopit a pak se ti velmi uleví.
Už víš, že toto zlé období jsi musela prožít a teď ti andělé budou pomáhat začít žít život, kde bude láska a smíření. Rozbouřená hladina oceánu se sklidní a ty budeš konečně šťastná.
Ušla jsi dlouhou cestu a musíš si sama sebe za to vážit.

S láskou Kytička

Milá Kytičko,
Moc děkuji za Tvůj výklad. Stala se mi naprosto neuvěřitelná věc.
Chvilku jsem meditovala a přemýšlela nad tvými slovy, které mě velmi zaujaly.
Najednou kolem mně byla tma a když se objevilo světlo, stála jsem v krásné zahradě.,
Předem mnou stál muž a podával mi prstýnek já ho přijala. Měla jsem před očima ten oblouk na bráně, co popisuješ. V zahradě byla spousta růží a velkých stromů.
Kytičko,byla jsem hraběnka. Jen si nemohu vzpomenout na jméno.Můj manžel kterého jsem si vybavila měl odporné licousy. Vůbec se mi nelíbil. Na tom domě byla šedá střecha. Víc jsem neviděla. V hlavě mi pořád znělo Devonshire, Devonshire.
Zjistím, co to znamená a napíšu Ti.
Lada

15.10.2007
Lado,
vůbec nepochybuj o tom, že jsi se dostala zpátky. Nejspíš se ti všechno zdá povědomé a blízké.Přeji hodně štěstí v hledání odpovědí.
S láskou Kytička


16.10.2006
Drahá Kytičko,
věř, že já už nepochybuji vůbec o ničem.
Dala jsem si do vyhledávače Devonshire a přišla jsem na anglickou rodinu a jejich sídlo, které odpovídá přesně popisu, který jsi mi napsala a který já jsem viděla.
Představ si, že v tom zámku žila hraběnka Lady Blanche Georgiana Howard,pak Cavendish. Ta hraběnka se provdala za velmi vlivného a bohatého muže,byl to vévoda z Devonshiru, Wiliam Cavendish...Vím, že ta hraběnka jsem byla já.
Kytičko, když to čtu, je mi mdlo,on se s ní oženil v místech, kde já jsem ve svém nynějším žívotě pět let žila. V hrabství Middlesex. Víš, já pět let pracovala v anglii.
Když jsem četla, kde se vdala, málem mě piclo, když jsem četla, že se tam i narodila , tak jsem měla pusu dokořán...Middlesex
 
Navíc je její syn, který hned zemřel se narodil 8. října. I můj nestarší syn se narodil osmého října. Vévoda Cavendish měl licousy, které jsou mi tak odporné. Teď už alespoň vím proč.
Miluju historickou anglickou literaturu, teď už také vím proč.
Proto mně to do té anglie tak táhlo. Proto anglické knížky.
Kamarádka mi to kdysi kupovala v originále, Janu Eyreovou, Milenec Lady Chaterlyové
Právě ten Milenec Lady Chaterlyové mě uchvátil, je to o šlechtičně , která se zamiluje do obyčejného muže...Stejně jako já kdysi.
jde mi z toho hlava kolem. Jsem z toho úplně mimo.
Musím říct, že je to nepopsatelný pocit. Nevím, co víc napsat. Posílám Ti obrázky,které jsem na internetu našla.
Lada

Milá Lado,
Přiznám se, že ani já nevím co napsat.
Je to neuvěřitelné a tak pravdivé. Duše se vracejí. Jsem ráda, že jsi to pochopila.
S láskou Kytička

Obrazek

Obrazek















Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3260238
Měsíc: 15522
Den: 597