Jdi na obsah Jdi na menu

TEN, KDO VĚŘÍ NA ZÁZRAKY - NEZTRÁCÍ NADĚJI

13. 12. 2012

zena-ve-zlate-barve.jpgTento příběh moje drahá sluníčka, začal na jednom semináři v Praze, kde jsem poprvé potkala Romana. Přišel za mnou i se svou rodinou a v jejich očích jsem viděla smutek a strach. Roman byl těžce nemocen, měl roztroušenou sklerózu, vyhlídky budoucnosti nebyly vzhledem k zhoršujícímu se zdravotnímu stavu dobré. Tak moc jsem si přála mu pomoci. Tam někde uvnitř mé duše jsem cítila naději. Andělé mi sdělili, že nemoc je karmická, a že velmi záleží na přístupu Romana, pochopení a odpuštění.Pak je uzdravení možné. Následovala konzultace, osobní návštěva  a také zasvěcení do energie Miguraj.Tento příběh je nadějí pro všechny - POKUD VĚŘÍŠ NA ZÁZRAKY - VŽDY TI ZŮSTÁVÁ NADĚJE. Zde jsou záznamy z naší korespondence:

lotosovy-kvet.jpg25.11.2008

Ahoj, Kytičko,
na semináři v Praze 1.11.2008 jsem se Ti svěřil se svým zdravotním problémem (roztroušená skleroza). Slíbila jsi mi. že se pokusíš na to podívat z karmického hlediska, jestli by s tím nešlo pohnout. Prosím, pokud si najdeš čas a podaří se Ti napojit na zdroj informací, dej mi vědět.
Děkuju moc. Roman Tomeš

11.2008

zena-ve-zlate-barve.jpgDrahý Romane,
Každá nemoc, s kterou se v životě potkáme je pro nás jakýmsi zpětným odrazem stavu naší duše. Něco v našem duchovním těle a vědomí nefunguje tak, jak by mělo. Proto nás naše tělo upozorní na nesoulad a disharmonii bolestí i nejrůznějšími obtížemi. Skleroza multiplex je hodně silným výkřikem, který se ozývá z naší duchovní roviny.

Mám Ti napsat, že prvopočátky těchto potíží jsou ve Tvém předchozím životě, který se odehrával přibližně před 250 lety. Muž, který byl velmi tvrdý ke všem, okolo sebe.
To je Tvá minulá identita. Mám před očima krajinu, kde roste hodně stromů, a vidím i široká rozlehlá pole. Něco se tam pěstuje. Je to vinná réva. V zemi se mluví Francouzsky. Máš zodpovědnost za její sklizeň. A jsi tvrdý až despotický ke svým podřízeným, kteří pracují do úmoru, téměř až do konečného vyčerpání. Nešetříš ani vlastní rodinu. Nepřímým způsobem jsi zavinil smrt vlastní dcery. Nedošlo zatím k plnému očištění karmy. Když Tvá duše opouštěla tento život podařilo se jí pochopit chyby a cítila velkou lítost.

To co, prožíváš nyní je, ale život,kde se snažíš vyrovnat tyto karmické dluhy ke svým blízkým. Prakticky tutéž rodinu máš dnes kolem sebe. Téměř tytéž duše,jako v minulém životě. Jakoby jsi se najednou bál prosazovat vlastní vůli a jdeš někdy proti vlastní zodpovědnosti. Stále jakoby jsi ustupoval do pozadí.
Nemyslíš na sebe,ale vnímáš jen potřeby druhých. Ani toto není harmonie a soulad. Jít proti sobě samému. I ty máš své potřeby a máš úkol nalézt smysl vlastního života. Jsi k sobě příliš tvrdý. To, co Ti mám napsat, je, že Tvá nemoc nemusí končit ani smrtí, ani nemusíš nutně projít jejím nejtěžším stadiem. Vše záleží na Tvé proměně.
Je nutné se začít mít více rád. Dostat se do souladu s vlastním vědomím.

 

Poprosit o odpuštění všechny duše, kterým jsi ublížil a pak také sobě. Nemoc nelze plně vyléčit,ale lze minimalizovat její bolestné projevy. Je nutné pustit proud emocí, které se v tobě neustále shromažďují. Zvolnit ten přetlak. Klidně nechej téci slzy, a nestyď se za ně. Ti, kteří jsou dnes Tvou rodinou, Tě milují víc, než dávají najevo. Naše myšlenky mají velkou sílu a mohou nastartovat ozdravný proces.

anděl-únor-6.gifAfirmace pro Tebe:


Moje fyzické i duchovní tělo je v souladu a vědomé harmonii.

Každým dnem se cítím lépe a lépe
.
Všechny buňky v mém těle jsou regenerovány a jsou naprosto zdravé.

Mám nové, zdravé, fyzické tělo.


Naše tělo je opravdu produktem našich myšlenek. V lékařské vědě začínáme chápat míru, do jaké povaha myšlenek a emocí skutečně urychluje fyzickou podstatu – strukturu a funkci našeho těla. (Dr.John Hagelin)

Náš organismus vyvolává nemoc, kterou nám zpětně dává na vědomí, že životní perpektivy a hodnotový systém jsou nevyvážené nebo že se nesnažíme milovat a být vstřícní a vděční.(Dr. John Demartini)

Otázka zní – „Když se u někoho projevila nemoc v jeho tělesné schránce nebo jiná nepříjemná situace lze jí odvrátit silou „správného myšlení?“ Odpověď zní: „ Určitě ANO (Michael Bernard Beckwith)

Milý drahý Romane. Přijmi svou nemoc, poděkuj za ni. Posunula tě do vyššího chápání podstaty života. Teď si, ale uvědom, že už tu nemoc nepotřebuješ. Už je minulostí a nastartuj plnou silou ozdravný proces.
Věřím Ti. Máš dostatek síly. Popros o energii Miguraj, abys mohl svým myšlenkám dát sílu. Afirmace si opakuj několikrát denně. Až Tvé podvědomí přijme tuto skutečnost a Tvé tělo se začne přizpůsobovat nové situaci.


Budu na Tebe moc myslet.


S láskou Kytička

 

Po tomto emailu následovalo ještě další osobní setkání. Po celou dobu jsem na Romana myslela a posílala mu energii. Občas se ocitl v těžkém stavu myšlenek,  byli jsme v telefonním kontaktu. Včera mi Roman po delší době zavolal a poslal mi email. Měla jsem velkou radost z tohoto pokroku.

 

12.12.2012

Milá Kytičko,

nevím, jestli si na mě ještě pamatuješ, ale já ti musím napsat,jaké pozoruhodné věci se změnily v mém životě.

Před třemi lety jsem se potácel v depresích a přemýšlel o sebevraždě. Nakonec jsem skončil až na psychiatrii.

Ale pak se ve mě něco zlomilo. Dal jsem výpověd v zaměstnání,kde mě to stresovalo a začal jsem podnikat v klidu sám na sebe.

Přehodnotil jsem svůj vztah k Renatě, zbavil jsem se závislosti na ní. V podnikání se mi dařilo a daří čím dál víc, můj psychický stav se stále zlepšoval, ale pořád to nebylo ono. Až do chvíle,kdy jsem začal intenzivně pracovat s energií MIGURAJ. Začal jsem totiž dělat uzdravující masáže pro ženy a energie, která mnou prochází, mně úžasným způsobem otevírá vrchní čakry  a já se opravdu napojuji na Boha.

Roztroušená skleroza je pryč, protože už ji nepotřebuju. Zbytky nepříjemných příznaků se mi den za dnem po každé masáži zlepšují a cítím se fyzicky dobře a psychicky naprosto skvěle. Dnes děkuji RS, že přišla a ukázala mi najít smysl mého života a to je ukazovat cestu druhým.

Zatím mi to jde pouze u žen, protože mě fascinuje jejich energie, ale kdo ví, třeba se časem pustím i  do mužů:-).

V  příloze ti posílám povídání o své masáži. Pokud tě to zaujme a budeš mít pocit, že to může pomoci některé z tvých klientek, můžeš

přeposlat nebo  dát i tento dopis na své stránky, at lidé neztrácejí naději. Na masáž ženy reagují opravdu úžasným způsobem a já se ani nestačím divit, jaká energie mi jde z rukou:-).

 

Děkuji ti strašně moc za to, že jsi mi pomohla najít cestu:-)

 

Pa

Roman Tomeš

 

linky.gif

 

 

Uzdravující masáž „ DOTYK SVĚTLA“

( pro ženy )

Jedná se o cca 1 hodinovou relaxační aromamasáž celého těla s využitím technik shiatsu a reflexní terapie v součinnosti s energií REIKI a energií MIGURAJ ( energie archandělů a Ježíše Krista ). Každý dotyk při masáži tedy působí léčivě na fyzické i psychické úrovni. Osoby citlivé, které vnímají energie vyšších vibrací, mohou při masáži nebo krátce po ní prožít chvilkové spojení s „Bohem“ a pocity absolutního štěstí, lásky a znovuzrození.

Na závěr provedeme harmonizaci čaker , čímž pomůžeme odstranit energetické a emocionální blokády v jednotlivých energetických centrech těla. Tím by se mělo v životě něco pohnout k lepšímu na kterékoliv úrovni bytí.

Nejčastější reakce na masáž:

Bezprostředně po masáži je nastartován v těle samouzdravující proces. Zvýší se činnost lymfatického systému a začnou se do krve vyplavovat různě toxické usazeniny. To způsobí dočasnou „malou otravu organismu“ , která se projeví poměrně velkou únavou. Proto doporučuji po masáži být pokud možno v klidu a teple a přijímat větší množství tekutin ( nejlépe čistou vodu nebo bylinkové čaje ), aby se škodlivé látky z těla co nejdříve vyloučily. Může se objevit tmavší moč i více zapáchající pot.

Pokud klientka trpí různými chronickými problémy ( třeba jen na energetické úrovni ), mohou tyto přejít na přechodnou dobu do akutního projevu ( různé bolesti, zvýšená teplota, ekzémy apod. ). Po několika hodinách, resp. dnech však tyto stavy odezní a člověk se cítí lépe a lépe.

Na psychické úrovni se mohou na světle objevit různé potlačené emoce, které je potřeba procítit a prožít, aby mohly neškodně odejít. Většinou však klientky reagují na masáž velice pozitivně a zažívají pocity radosti, štěstí a lásky.

Těším se na shledanou (-:


OBJEDNAT SE MŮŽETE ZDE

Roman Tomeš

Gen. Ludvíka Svobody 1200

512 51 LOMNICE N.POP.

Tel.: 602 483 717

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace2 :-)

(Verča, 15. 12. 2012 0:28)

Úžasné!..jste moc statečný
AŤ SE VÁM VŠE DAŘÍ!
HODNĚ ŠTĚSTÍ:-D

Gratulace :-)

(Ota Votoček, 13. 12. 2012 16:42)

Romane, krásné.
Jsem potěšen, když se podaří to co tobě.
Jsi mě vzorem.
Dekuji

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3260108
Měsíc: 15532
Den: 570