Jdi na obsah Jdi na menu

SVĚTLO NAŠICH ŽIVOTŮ

linkams2-.-andílci.gif

ČENÍ SVĚTLEM

 

Část první

Základním hnacím motorem každé bytosti je ENERGIE. Stejně jako naše fyzické tělo je tvořeno téměř 70 % vody, naše duše je tvořena energetickým základem.  Tak, jako naše fyzické tělo potřebuje neustálý přísun další vody, kterou různými způsoby vylučuje, naše duše potřebuje neustálý tok a přísun nové energie. Množství, sílu a tok naší energie, řídí příslušné čakry a meridiány.

 

Pokud nepřijímáme dostatečné množství vody, naše fyzické tělo chátrá a onemocní. Bez vody přežijeme pouze několik dnů. Pokud do našich jemnohmotných těl neproudí nová energie, tělo dostává signál, že něco není v pořádku a omezuje tok energie ve svých orgánech. Energie zde samozřejmě chybí. Tyto orgány nejdříve stagnuji, pak dokonce zastavují svou činnost. Někdy s varováním v podobě bolesti, nemoci, jindy bez viditelného varování, přichází náhlé selhání orgánů. Takto reagují především ledviny, játra, srdce. Náhlá úmrtí ve spánku, kdy lze jen těžko vysvětlit srdeční zástavu u mladého a zdravého člověka, jsou přímým důsledkem dlouhodobější nerovnováhy energie.  

 

Všechno kolem nás je určitým druhem energie. Každý pohyb, myšlenka, pocit, nebo emoce, vše vyžaduje sílu a energii. Všechno co se odehrává kolem nás, je energie. Velmi silnou a významnou energií pro náš život je světlo. Nejen to, které přichází s každým novým ránem, a vysílá ho k nám Slunce, nebo odrážející se sluneční světlo, které k nám dopadá nocí z osvětlených hvězd, a měsíce. Velmi důležité je pro nás také světlo, které k nám vyzařuje z Vesmíru, z láskyplných, vyšších světů, které k nám přináší bytosti, které již žijí jen ve světle a jsou světlem obklopeny. Pokud máme dostatečné množství světelné energie v našich tělech, jsme v dobré kondici, jsme zdraví, veselí a plní elánu a také chuti do života. Světlem se okamžitě aktivují naše ozdravné a samoléčebné programy, které, pokud přeci jen dojde k poklesu energie v orgánech, pomohou tělu pomoci opravit vzniklý problém a nastartují samoléčebný proces.

 

Světlo léčí naše psychické vyčerpání, kdy nedokážeme už cítit a vnímat radost, přestáváme se těšit na zítřek. Kdo má dostatečně prosvětlené tělo, nepodléhá depresivním pocitům, není rozladěný, ani psychicky vyčerpaný. I když ho tma bolesti, srazí na kolena, světlo ho nabíjí a pomáhá ustát i ty nejtěžší situace. To je důvod, proč někteří lidé zvládají i těžké životní situace s nadhledem, jiní se pod menší tíhou hroutí. Ten, kdo překonal těžkou chorobu, bolest, nebo křivdu, dokázal znovu vstát a prosvětlit svou bytost dávkou všeobjímajícího světla. Pochopil, odpustil, uzdravil a prosvětlil situaci. Kdo míří k vrcholu pochopení a vše, co koná je v tom nejvyšším smyslu lásky, blíží se ke stavu OSVÍCENÍ. Což znamená – přijetí co největšího množství světla do své bytosti. A to lze jen ve stavu naprostého osvobození mysli od negativních emocí, pocitů, slov i činů. Takový člověk se nachází ve stavu odpoutání se od hmoty. Zcela ponořený do světla. Obklopený světlem. Naplněný světlem až po okraj svého bytí.

 

Nepotřebuješ znát žádná velká tajemství, stačí, když se naučíš pracovat se světlem. Naučíš se naplnit světlem svojí bytost. Až poznáš NEJVYŠŠÍ ZDROJ SVĚTLA a naučíš se přijímat jeho paprsky, staneš se součástí spolutvoření světa. Neboť bylo řečeno: ZŮSTAŇTE VE MNĚ A JÁ ZŮSTANU VE VÁS, NEBOŤ JÁ JSEM SVĚTLO SVĚTA.

 

A tehdy se světlo stalo člověkem.

Jak se projevuje nedostatek světla a pozitivní energie ve tvém životě?

 

 

  • Opakující se zdravotní problémy
  • Pocity smutku, ztráta životního elánu
  • Psychické problémy
  • Finanční problémy
  • Problémy ve vztazích
  • Konflikty a hádky
  • Negativní vztahy v rodině
  • Pocit samoty, život bez partnera
  • Neschopnost odpouštět
  • Neschopnost prožívat radost
  • Pocity strachu a destrukce

 

Světlo je základním stavebním kamenem každého života. Světlem je možné léčit, uzdravovat  tělo, mysl, i situace. Světlo je možné posílat a také přijímat. Světlo je možné změřit, zvýšit jeho hladinu, najít jeho zdroj. Světlo je možné zesilovat určitým cvičením a je možné se na něj napojit. Světlem je možné se obalit, nechat prostoupit, světlu je možné se odevzdat. Každý z nás se jednou rozplyne ve světelné esenci lásky a světlem budeme přetvořeni na dokonalé bytosti.

 

Děkuji, že jsi tyto řádky dočetl/a/ až dokonce. A ze všeho nejvíce Ti přeji hodně světelných dnů a láskyplných okamžiků a pokud jsem do tvé duše vnesla těmito řádky světlo, můj život se rázem ještě více prosvětlil.

 

 

cakry-duben12.jpgAutor:

Jana Kytička

Příště: část II. Jak se prosvětlovat a neztrácet světelnou energii

www.duchovnipomoc.estranky.cz

 

Pozvánka: 22. - 24.7   VÍKENDOVÝ POBYT PRO VAŠE ZDRAVÍ.

https://duchovnipomoc.estranky.cz/clanky/kalendar-akci/vikendovy-pobyt-zamereny-na-vase-zdravi.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pohlazení pro duši

(Lenka, 14. 10. 2016 9:12)

Nádherný článek který mě vše co jsem od dětství v sobě cítila krásně vysvětlil.Moc se těším na pokračování..

Pohlazení pro duši

(Lenka, 14. 10. 2016 9:11)

Nádherný článek který mě vše co jsem od dětství v sobě cítila krásně vysvětlil.Moc se těším na pokračování..

DĚKUJI :)

(Andrea, 29. 6. 2016 8:25)

Děkuji Kytičko za krásná slova plná světla a lásky. Přesně tohle jsem potřebovala slyšet. Děkuji i za článek o mamince, která podlehla smutku.
Mám pocit, že díky těmto řádkům sama sedím ve Tvé poradně a jsem ta žena, která nemá žádný náboj do života. A když jsem dočetla tento článek, najednou jsem našla tento o světle a jeho použití. Vím to, vím že světlo jsme my a vím, že když se budu snažit, tak díky světlu a andělským bytostem jde všechno zvládnout v pohodě a v klidu, ale někdy je toho na člověka moc a ty temné energie všude kolem mne strhávají až na to dno, kdy už nevidím světlo.
Kytičko děkuji, že jsi mi takto pomohla, že jsi mi díky těmto dvou článkům a návodům odpověděla na moje trápení aniž bych ti psala. Možná andělé vyslyšeli moje prosby o pomoc a ty jsi sem tyhle řádky dala. Děkuji děkuji děkuji že Tě mám :) Vždycky pomůžeš - pohladíš slovem a vytáhneš mi ze dna když už nemám sílu jít dál ......

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3259800
Měsíc: 15503
Den: 504