Jdi na obsah Jdi na menu

STOJÍM OPĚT NA ZAČÁTKU

12. 3. 2008

ObrazekDobrý den,
milá kytičko chtěla bych se omluvit,že se nezúčastním semináře 15.3.08 ve Val.Meziříčí.Věř mi ,že mne to upřímně mrzí,neboť jsem se opravdu těšila.Nejsou v tom žádné vážné důvody,ale prostě si myslím ,že bude lepší ,když teď budu doma.Opravdu mne to velmi mrzí,protože mě vše spojené s jemnohmotným světem velmi zajímá.Věřím v anděly a dokonce myslím že se mi daří pomoci kyvadla s nimi komunikovat.Dokonce jsem zkoušela poslat srdeční energii člověku na kterém mi záleží a byl to velmi příjemný zážitek.Tak prosím toto místo nabídni nějaké hodné duši,která si to zaslouží více než ja.Už jsem ti psala jednou před 3.měsíci zda mám zůstat s manželem ,tehdy jsi mi napsala,že ne ,že máme málo propojené srdeční čakry. Já zůstala.trochu jsem byla z tvé nemilé odpovědi překvapena nechtěla jsem si to připustit.Dnes vím ,že jsem tě měla poslechnout ,že jsi měla pravdu.Nejsem s ním šťastná a jsem zase na začátku jako před 2 lety. A navíc mé srdce je u jiného muže.To ti píšu proto,že jsem ti chtěla napsat,že ti opravdu věřím.Doufám,že se někdy shledáme,že se mi podaří poznat tebe a další spřízněné duše.

S láskou Lucka

 

Milá Lucko,
na Tvém příběhu bych zde chtěla něco důležitého vysvětlit. Co se vlastně stane, když, dostaneme informace od andělů a jejich rad neuposlechneme?

Víš, přicházejí k nám informace z různých zdrojů. Chodíme ke kartářkám, ke kineziologům, léčitelům a podstupujeme regresi, necháváme se zasvěcovat do andělské energie, ale přesto nám stále velí náš lidský rozum, naše srdce. Slyšíme, že máme jít vpravo, ale my jdeme vlevo, často navíc proti proudu. Pak se zlobíme sami na sebe. Je to přirozené. Musíme si to zklamání někdy prožít, abychom více pochopili.Cítím z Tebe velký smutek a zklamání.Toho tě andělé nejspíš chtěli ušetřit.

Jsou totiž okamžiky, kterým se nevyhneme, ale jsou situace, které prožít nemusíme. Proč ,ale zbytečně prožívat bolest a traumatizující zážitky, když je možné jim předejít? Náš osud není vytesán do kamenné desky,  jsou věci předem dané a jsou okamžiky, kdy si můžeme vybírat a mírně změnit scénář života. Já jsem Ti pouze předala informace, a tys  zvolila svou cestu. Ty jsi nezabloudila. Jen jsi nevyužila  zkratku. Nic víc se nestalo. Nevyčítej si to. Důležité je, že hledáš řešení. Hlavně nepodléhej smutku. Pokud se ti na seminář nechce, nejspíš to má svůj důvod. Možná potřebuješ uspořádat své myšlenky. Dát si chvíli pauzu, přijmout sama sebe. Není to poslední duchovní seminář,který se pořádá. Přijdou další.Ty zatím mnoho věcí pochopíš a začneš si život řídit sama. Svou intuicí a svým svědomím.

Neboj nestojíš znovu na startovní čáře. Stále běžíš, jen jsi zpomalila tempo, abys mohla utřídit své myšlenky a pořádně se nadechnout. Andělé stojí u Tebe a já vidím, jak Ti říkají tu známou větu.

„Neboj, všechno to zvládneš !“ Lucko, těší mně, že mi věříš a já Ti za Tvou důvěru děkuji.. Je ale důležité, abys věřila sama sobě. Na tom to teď všechno bude stát. V kartičkách, do kterých jsem se dívala, máš stále rozchod. A taky novou lásku.
Ale to ty už jistě víš. 

Přeji TI hodně síly a sluníčkové dny.

 S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3260579
Měsíc: 15553
Den: 708