Jdi na obsah Jdi na menu

STAŇ SE ZÁZRAČNÝM ANDĚLEM

zena-unor-5.jpgMilá kytičko....
Píši ti,že nevím kudy kam.Minulý týden jsem zjistila že jsem těhotná. Je to neplánované a  já se teď nedokáži rozhodnout co dál.
Miminko bych si moc přála ale představovala jsem si to vše úplně jinak.Uvažuji o miniinterupci,ale zároveń to považuji za obrovský hřích.


Je mi 34 let a vím,že na miminko mám nejvyšší čas.Ale můj přítel je o 6let mladší a nedokáže se rozhodnout jestli mimi chce nebo ne.Nedokáže mě podpořit ani při mne stát.Mě jeho
chování samozřejmě mrzí a poslední týden žiju jen v nervech,nemůžu pořádně spát a čekám na jeho rozhodnutí.Samozřejmě si uvědomuji jak tohle miminku škodí a že to není dobře a to mě také trápí.


Další věc je ta že splácím dluhy po mém exmanželovi, jsem pořád v práci na 12hod.noční a nezbývá mě pořádně ani na jídlo a můj přítel na tom taky není o  moc líp.Nedokážu si představit jak bychom mimi uživili
a ještě i sebe.Je to pro mne moc těžká situace a nevím jak z ní ven.


Proto tě milá kytičko prosím jestli by jsi neporadila co mám dělat dál.Nevím na  koho jiného se obrátit a mám čas rozhodnout se jen do čtvrtka.Vím že máš spoustu jiných lidiček který tě žádají o pomoc,ale moc tě prosím o to
jestli by sis neudělala aspoň trošku času  a neporadila mi.Je to pro mne opravdu moc důležité a těžká situace.
Moc děkuji pokud si uděláš ten čas a odpovíš a pomůžeš.Díky JANA.

link-andel.gif

víla-nádherná.jpg

Jani, já vím, jak složité je přivést dítě do takové situace, kde partner není připraven a dítě  není pro něj dostatečnou motivací,aby  změnil svůj životní styl a zaběhnutý způsob života. Mužům často schází tento pocit zodpovědného přístupu k otcovství. Pro Tebe, je ale toto mateřství šancí.

 

Vesmír Ti nabízí příležitost naučit se uvolnit sílu svého ducha a zdolat překážky,které se Ti postavily do cesty. Náhoda,to  je prázdné slovo pro neexistující situaci.

Někde jsem četla,že pokud by došlo pouze  k jediné náhodné situaci, vesmír by se rozpadl na milióny částí. Je u Tebe duše někoho /tvého miminka/, koho dobře znáš a ten někdo čeká, že ho přijmeš do svého srdce. Už teď Tě velmi miluje a promlouvá k Tobě.

„Maminko, moc Tě prosím, nevzdávej to“.

Janinko,každá situace má řešení. I u malého děťátka se dá najít práce, třeba jen jako prodejce nebo obchodní zástupce, jen mít motivaci,a potřebnou sílu  ducha. Pro Tebe není hojnost uzavřena, je jen potlačena tvým vlastním pohledem na svě. Je to pro Tebe šance vidět sebe samu jako schopnou, úspěšnou a silnou ženu.  Matka Tereza kdysi řekla: cituji:

Největší ničitel míru je potrat, protože když matka může zabít své dítě, proč bych já nemohl zabít tebe a ty mě? Není v tom žádný rozdíl."

"To je opravdová chudoba, když se rozhodneš, že dítě musí zemřít, aby sis mohla žít, jak chceš."…

 
"Vím. Že Bůh mi nedá nic, co bych nemohla zvládnout. Jen si přeji, aby mi tolik nedůvěřoval."

 

 A tak milá Janinko – maminko už předem znáš mou odpověď. Nemůže být jiná, než že máš otevřít své srdce a celou svou myslí a duší máš očekávat ten nejkrásnější den v životě ženy. Den prozářený sluncem, den, kdy poprvé spatříš a obejmeš své dítě a budeš nesmírně vděčná Bohu, že můžeš být součástí jeho tvoření. Dítě se na Tebe od prvního okamžiku bude dívat s láskou a zkoumavým pohledem. Kdyby mohlo mluvit jistě by řeklo: „ To je má statečná maminka, která zvládla tak těžkou situaci, aby zachovala můj život a já ji za to tak moc miluji. A pak za pár dní Janinko, si domů odvezeš ten největší poklad, který je možno v tomto světě získat. Svoje dítě.

Bude v Tvých rukou a Ty ho všechno naučíš, dáš mu to nejlepší, co ve Tvé duši je. Když Bůh posílá na svět děti, slíbí jim anděla, který jej  naučí chodit, mluvit, modlit se, zpívat a bude jej vždy milovat a  ochraňovat. A když dítě Bohu položí otázku: „jak se ten anděl jmenuje?“ Bůh odpoví : To Ti nemohu nyní říct, ale Ty mu budeš říkat MÁMA.

Můžeš to, ale Janinko udělat i jinak. Vejdeš za pár dnů do dveří, kde Ti na Tvé vlastní přání a riziko vezmou ten krásný dar. Odsají ho z Tvého těla jako zbytečnou, nepotřebnou věc, se kterou se nestojí za to ani zabývat a bojovat pro ni. Ty odejdeš smutná a zlomená. Protože jsi zklamala sama sebe jako matka a spolutvořitelka života. Nestaneš se zázračným andělem pro své dítě. Budeš strohý soudce, který rozhodl o jeho životě smrti.

Všechno je teď pouze ve Tvých rukou. Já věřím, že poslechneš hlas svého srdce a staneš se zázračným andělem. Brzy mi pošleš fotku z ultrazvuku, pak fotku svého děťátka a svoji šťastnou tvář prozářenou Božím světlem, stejně jako desítky žen, které jsem přesvědčila aby neničily „MÍR“ ve své duši a tak se staly zázračnými anděly pro své děti. Neboj se, všechno zvládneš, přijde pomocná ruka a pomůže Ti s děťátkem i ekonomickou situací. Toto je pouze zkouška. Záleží opravdu jen na Tobě jak se rozhodneš. Já jsem jen zprostředkovatel vzkazu pro Tebe.

 
"Já jsem jen malá tužka v ruce píšícího Boha,který Ti posílá tento milostný dopis ….

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Držím palce

(Zdenča, 15. 5. 2011 17:46)

Janinko, moc ti držím palce, abys ve svém srdíčku našla dostatek lásky pro to malé. Věř mi, že jsem kdysi byla v podobné situaci - a ten pláč nenarozeného dítěte si v sobě ponesu asi už navždy. Jakékoliv jiné řešení bylo tehdy lepší než to, pro které jsem se rozhodla.

Mateřká láska překoná všechny překážky. Dej jí šanci.

(Monika, 5. 5. 2011 12:51)

Milá Jani,
z Tvého dopisu cítím, že si miminko přeješ, ale bojíš se, že to nezvládneš a ještě na všechno zůstaneš sama. Rozhodnutí je jen na Tobě a nikdo to za Tebe nemůže udělat. Dobře si ale rozvaž, jestli by jsi dokázala žít s tím, že jsi té dušičce nedala šanci na život a sobě být matkou a pocítit ty nádherné pocity štěstí. Budou i těžké chvíle, ale věř, že se to dá zvládnout. Zkus v sobě najít sílu bojovat a nevzdávej to. To malé v tobě Ti to mnohonásobně vrátí.
Přeji Ti hodně síly a odhodlání rozhodnout se tak, jak to cítíš v srdci.

Monika

Nevzdávej to!

(Lída, 4. 4. 2011 14:23)

Milá Jano,
chtěla jsem ti jen říct, že není na světě nic krásnějšího, než poprvé pochovat v náručí své vlastní dítě. Pevně věřím, že ty to zvládneš a pokud tě tvůj partner opustí, stejně sama nezůstaneš, budeš mít milujícího drobečka a časem si určitě najdeš lepšího chlapa, který vás bude milovat a stát při tobě.

držím palečky

(jana, 4. 4. 2011 14:15)

Janinko,přeji Ti aby si se rozhodla správně,nebudeš litovat,hodně štěstí jana.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3256971
Měsíc: 16257
Den: 682