Jdi na obsah Jdi na menu

SPÁNKOVÁ PARALÝZA - ASTRÁLNÍ PARAZITI

Moji milí světelní přátelé,

v posledních dnech se do mé duchovní poradny, doslova nahrnuly žádosti o čištění a prosby o pomoc při problémech s nočními děsy. Bohužel nejen dětí, ale také dospělých. Ztěžujete si na spánkovou paralýzu, četné útoky někoho /případně něčeho, co nedokážete popsat, trápí vás únava, nervozita, změny nálad, pocity bez radosti, a často až depresivní myšlenky. Věnuji se duchovní práci již více než dvacet let a nikdy se tolik problému v této oblasti nevyskytovalo. Nabízí se otázka, čím to může být a co se to vlastně děje? Všichni jistě nadšeně sledujete a čtete články o faktu, že naše planeta TRANSFORMAČNÍM PROCESEM postupuje do vyšších dimenzí, do vyššího vědomí a tím i do vyšších vibrací.

andele813.jpg

To je jistě velmi dobrá zpráva, pokud se díváme na konečný výsledek této cesty. Chápeme i to, že každá transformace je pochopitelně dlouhodobějším procesem a prochází tak s tím spojenými, určitými fázemi. Aniž bychom si to uvědomovali, jsme víc otevření a máme dnes jiný pohled na duchovní věci. Naše duše se pomalu dostává z otěží té nejnižší fyzické hmoty a zjemňuje se jemnějším vibrováním. To vše je krásně vidět na aurách lidí, jak se mění její barvy, struktura i síla záření. Bohužel se pohybujeme v místech, kde nejrůznější entity jsou schopny proniknout do aury člověka a měnit jeho biopole. Existuje již celá řada vědeckých výzkumů, které tento fakt potvrzují. Vědci tvrdí, že jsou schopni zachytit fáze průniku astrální negativní entity do aury objektu. Z výsledků vědeckých výzkumu vyplývá, že v první fázi průniku astrální entita synchronizuje své vnitřní rytmy s rytmem oběti a tím získá přístup k auře oběti. Z toho vyplývá že následně mohou tito jemnohmotní parazité ovlivňovat psychiku, pocity, emoce i nálady člověka, pokud jeho biopole vykazuje přítomnost těchto energií.

 

andele814.jpg

To, že nejsme ve Vesmíru sami je už celkem známá věc, ale jaké druhy energetických struktur se kolem nás pohybují, to je ještě stále otevřená otázka. Víme jen, stále více lidí se stává obětí, které mají osobní zkušenost s těmito astrálními útoky během spánku. Odráží se to na jejich osobním životě, psychickém i fyzickém zdraví a negativně to ovlivňuje jejich duchovní cestu. A jsme u důvodu proč se to vlastně děje. Abychom odstranili tyto překážky, je potřeba přijmout opatření. Dnes jsem v napojení poprosila své duchovní průvodce o pár rad a doporučení, které vám zde předkládám a věřím, že vám budou užitečné.

linka4.gif

VELMI DŮLEŽITÁ JE OCHRANA BĚHEM SPÁNKU, KDY NAŠE JEMNOHMOTNÉ TĚLO JE NEJVÍC ZRANITELNÉ

1/ KŘIŠŤÁL, RŮŽENÍN, /používejte křišťálové přívěšky na krk, do oken, nad postel/

2/ PŘED USNUTÍM SE VYHNĚTE VEŠKERÝM KONFLIKTŮM, ROZČILOVÁNÍ A NEGATIVNÍM MYŠLENKÁM/ snažte se, aby především před spaním byly vaše myšlenky láskyplné a čisté.

3/ POŽÁDEJTE O OCHRANU SVÉHO DUCHOVNÍHO PRŮVODCE A DŮVĚŘUJTE MU /modlitba o ochranu ve spánku

4/NESLEDUJTE A NEČTĚTE PŘED SPÁNKEM NIC, CO BY VÁS ZNEKLIDNILO, NEBO ROZRUŠILO.

5/ PŘIJMĚTE DO SVÉHO VĚDOMÍ INFORMACI, ŽE JSTE SILNÍ A NAPOJENÍ NA LÁSKYPLNÉ ENERGIE

6/PRAVIDELNĚ SI PROČIŠTUJTE AURU, NEBO POŽÁDEJTE O JEJÍ PROČIŠTĚNÍ / duševní hygiena/

7/PŘED USNUTÍM SI VIZUALIZUJTE OCHRANU VE SVĚTELNÉM PAPRSKU ARCHANDĚLA MICHAELA

8/ DĚKUJTE KAŽDÝ VEČER ZA VŠECHNY DARY, KTERÉ JSTE BĚHEM DNE DOSTALI / vibrace vděčnosti tyto parazity velmi odpuzuje .

9/ POŠLETE LÁSKU SVÝM BLÍZKÝM NA KTERÉ SI VZPOMENETE /i těm, kteří už nejsou zde na zemi/

10/ POPROSTE O OCHRANU SVÝCH DĚTÍ, NEBO SVÝCH BLÍZKÝCH, KTERÉ MÁTE RÁDI. A PODĚKUJTE ZA NI.

11/ PRAVIDĚLNĚ ČISTĚTE PROSTORY SVÉHO DOMU, BYTU A PROSVĚTLUJTE A PROČIŠŤUJTE PLAMENEM SVÍČEK.

12/ PROVOŇTE SVŮJ BYT POSVÁTNOU VŮNI SANTALOVÉHO DŘEVA, ČI BÍLÉ ŠALVĚJE.

Pokud i přes všechna tato opatření dojde k astrálnímu útoku, začněte pracovat na zvýšení své energetické ochrany a požádejte zkušenějšího člověka, který s energií umí pracovat o pomoc.

Já Jana Kytička Vám přeji pohodový, posilující a zdravý spánek, bez nezvaných návštěv a napadení.

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257581
Měsíc: 16210
Den: 598