Jdi na obsah Jdi na menu

SNAŽÍM SE BÝT JAKO DŘÍV, ALE JSEM ZABLOKOVANÁ NA TÉHLE ZEMI

18. 4. 2008

Milá květinko, dnes jsem poprvé nakoukla do tvé poradny a u některých příběhů mě až zamrazilo v zádech. Vím, že tyto věci existují a vytvářím si obranu již několik let a taky vím, že nejsem sama i když někdy se tak cítím. V posledních letech jsem prošla mnohými zkušenostmi a zkouškami se kterými se asi ještě vyrovnávám. Nevím co bude dál. Před necelým rokem mi zemřel děda, přišel zamnou rozloučil se a sdělil mi své pocity a co by chtěl sdělit své Obrazekrodině. Nemohu mu v tom vyhovět, protože rodina na to není připravená. Někdy s ním hovořím a je to fajn. Jsem ráda, že je vše tak jak má být. Taky se trápím běžnými hmotnými potíži. Jsou to malé věci ale někdy je toho moc. Snažím se být jako dřív ale zablokovala jsem se. Na téhle zemičce ...Asi jsem zas začala věřit v lásku ale bojím se jí přijmout abych se neztratila. Mám své přání své sny, pár přátel, rodiče, dítě které miluji ale něco dělám špatně protože mám pocit, že pořád musím bojovat abychom přežily. Kolem probíhá spousta změn ( politický systém, lidé jsou nervózní a zmatení. Jsem hodně vnímavý člověk a snažím se mít práci ve které bych pomáhala lidem a dětem atd. Už jsem na to zapracovala s pomocí a snad se konečně začne dařit. Už dlouho jsem nekreslila a nemluvila se svým a....Když to shrnu jako bych v sobě měla sílu lva ale zatím ji nemohu pustit. Milá květinko mohla by ses prosím tě podívat na mou maličkost a pomoct mi trošičku rozmotat to klubíčko které vypadá, že je velké ale není? Děkuji Ti moc

Lea

 

U tebe milá Leo, se mi v kartičkách objevilo varování na nějaký zdravotní
problém.
Zdá se, že tvé čakry jsou jakoby zablokované.
Měla by jsi začít zklidňovat mysl a trochu se psychicky pozitivně naladit.
Musíš cítit únavu, protože energie neproudí tak, jak by měla.
Vidím tvé unavené oči a tlak jakoby procházel do zadní strany hlavy.
Začni meditací, a večerní procházkou, aby tvůj spánek byl klidnější.
Podívej se na nabídku Chorvatska na mých stránkách. Potřebuješ znovu nalézt sílu.
I když píšeš o síle lva. Já tu sílu u tebe teď nevidím. Relaxace u moře by ti velmi

prospěla. Naučíš se správně meditovat a komunikovat s anděly. Duševní i tělesný
Odpočinek často velmi podceňujeme.
Až zlepšíš proud energie v čakrách, načerpáš sílu, budeš   opět schopná pomáhat ostatním a tvá intuice se otevře, aby napojení např. přes automat. kresbu bylo ještě lepší.  Přeji ti sluníčkové dny.

S láskou Kytička


Milá kytičko, děkuji Ti za velmi výstižnou odpověď která mě také velmi překvapila. Když jsem pročítala různé příběhy, tak jsem šla do sebe a vzpomínala. Snažila se komunikovat a začala silněji vnímat svého anděla. I teď když jsem četla tento mail tak jsem cítila energii. Musím říct, že se od té doby co jsem objevila tvé stránky se hodně změnilo. Nevím se zdravím, dcera má již delší dobu pasový opar a moje známá pro mě hodná silná žena přišla při srážce lokálek v Ostravě o syna. Je to čerstvé plné emocí pro všechny a já to vnímám dost intenzivně. Ten tlak v hlavě už téměř není. Našla jsem lásku, je to teprve na začátku ale mám z toho dobrý pocit. Všechno ve mě se otočilo o 180 stupňů. Čakry asi ještě budou trošku zablokované. Cítím to. Snažila jsem se meditovat ale náhlý příval událostí a emocí mě dost vyčerpával neb jsem zas snila o novém řivotě který je tak blízko, teda snad. Snažím se pravidelně modlit. Modlitba má obrovskou sílu. Když jsem byla dítě často jsem si povídala s bohem Ježíšem, zůstalo mi to do teď :)Při výkladu karet velké arkány jsem zjistila, že moje karma už je čistá + další věci. Cítím velkou lásku i všelásku i když jsem dost podrážděná. Možná mám nějaký problém v podbřišku. Pobyt na klidném místě byl teď ideální. Chorvatsko je lákavé jen si ho ještě nějakou dobu nebudu moct dovolit. Budu moc ráda když se mi s tvou pomocí podaří odblokovat mé čakry a díky tomu budu moct udělat šťastnější nejen sebe ale i Ty kteří to potřebují a budu moct zas léčit. Děkuji Ti za Tvůj čas, vím, že to není snadné. Přeji Ti hodně štěstíčka a lásky protože o je to všechno o lásce. Budu se těšit na další konverzaci.

Zdraví Tě Lea

Ps: Asi jsem viděla holčičku která se mi jednou narodí. Je moc krásná a čeká na tatínka. Už jsem se jí ptala jestli si našla tatínka :)a pár dnů na to jsem potkala muže velmi oduševnělého a hodného. Všechno to teď jde tak zvláštně jako by to řídil sám osud. Trošku se bojím, že zas tvrdě dopadnu. Ale cítím své anděly a vidím jak se smějí. Je to zvláštní pocit. Jsem naivní? Zlomit se nedám. Jsem ráda, že mi bylo dovoleno zůstat na zemi a postarat se.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260338
Měsíc: 15489
Den: 613