Jdi na obsah Jdi na menu

SIDERICKÉ KYVADLO - JE TATO METODA BEZPEČNÁ? NEVÍM CO SI MÁM MYSLET!!

14. 10. 2007

ObrazekMilá Kytičko,
Včera poprvé jsem navštívila Tvé stránky. Kytičko, mám k Tobě také velkou prosbu o pomoc a radu. Četla jsem Tvůj deník a protože mi Tvé zážitky velmi připomínají mé vlastní, rozhodla jsem se, že se s Tebou i s ostatními o ně podělím.Koupila jsem si knihu o siderickém kyvadle. Vždy mně přitahovalo věštecké umění a tak jsem s nevinným způsobem začala s touto technikou experimentovat.

V knize byly předtištěné různé tabulky do půlkruhů s černým středem a v každé výseči nějaká odpověď. Nemusela jsem ani klást otázky, stačilo přenést se v duchu na jakoukoli mně známou osobu a již jsem zkoumala její osobní charaktery, silné a slabé stránky a zdravotní stav. poté jsem porovnávala, co vím, abych se ubezpečila, že kyvadlo skutečně nelže. Posléze mne napadlo, že více než z tabulek se dozvím, nakreslím-li si kružnici s abecedou a kyvadlo bude odpovídat skládáním písmen do slov a ty potom do celých vět. Z počátku to šlo ztuha, ale zanedlouho jsem nabývala dojmu, že kyvadlo má svou vlastní vůli. s údivem jsme s manželem sledovali, jak kyvadlo na řetízku doslova táhne k jednotlivým písmenům. Moje matka mne před tímto počínáním varovala, že se jedná o černou magii a, že bible to doslova zakazuje a varuje před podobnými věšteckými praktikami. já jsem v tom , ale skutečně hledala jen nevinnou zábavu a příliš si těžkou hlavu, kdo, že by mohl kyvadlem ve skutečnosti hýbat, nedělala. často mne však odpovědi udivovaly, byly formulovány jaksi obrazně anebo se objevovaly určité slovní obraty, které já bych neužila. Zkrátka po čase jsem přestávala věřit, že se jedná pouze o nevinnou zábavu a s kyvadlem jsem přestala komunikovat. Ostatně tato moje schopnost sama odezněla. Kyvadlo se ani nehnulo. Po nějakém čase jsme se přestěhovali a mně se do ruky dostal časopis ASTRO a SPIRIT. Doslova jsem články o tajemnu a esoterice hltala. Ani nevím kdy se to stalo poprvé a co vše tomu předcházelo, ale stalo se, že jsem se v noci probudila a velmi bdělá litovala ztraceného spánku. Tiskla jsem víčka k sobě, snažila se na nic nemyslet a znovu usnout, když tu najednou, jak když mne strhnul děsivý vír. Cítila jsem brnění, hlavně v hlavě a celá jsem byla naprosto neschopná jakéhokoli pohybu. Jako bych letěla nebo padala za podivného hukotu někam a jasně jsem si uvědomovala, že mám obrovský strach. Cítila jsem bytostně, že tu sílu, která mne někam unáší musím přemoci, pohnout se, otevřít oči, žít! Nevím, kde se ve mně vzala ta jistota, že pokud se nechám, už nikdy se neprobudím. Na modlitby jsem si nevzpomněla bohužel, ale po nějaké chvíli jsem se z toho děsivého zážitku vymanila, bylo to jako sevření a já cítila přítomnost cizí zlé energie. Trvalo to deset minut, zajímavé bylo, že jakmile to odeznělo, byla jsem to opět já a velmi, velmi bdělá- nebyl to sen. Vyděšeně jsem se přimkla k manželovi, bušilo mi srdce strachy a bála jsem se usnout. po chvíli se spánek začal dostavovat a najednou to tu bylo zase. Tentokrát jsem se ubránila rychleji...
Nikdo mi nedokázal jednoznačně říci, co se to se mnou dělo, pravdou je, že se to vracelo v různých podobách a s různou intenzitou a trvá to dodnes, jen dnes už méně děsivě. Podruhé jsem tento zážitek měla i za bílého dne. Čekala jsem na děti vracející se ze školy a chvíli si četla na ustlané posteli. Seděla jsem opřená s koleny pokrčenými. Dveře ložnice pootevřené abych slyšela až půjdou děti.. Asi mne přemohla únava,jen na chvíli mi klesla víčka a najednou  to tu bylo zase

Jenže tentokrát jsem úplně jasně cítila jak se chodbou do ložnice plíží něco zlého, co mně děsí a já jen sledovala jak se to pohybuje směrem ke mně. Po procitnutí samozřejmě ložnici nikdo nebyl, ale já to tak cítila. Úplně jsem cítila, jak se mi tře tvář o polštář, když sevření povolilo, ležela jsem naprosto přirozeně. Jednou taky jsem cítila jako bych jela na nějakém starém povoze, na žebřiňáku. Kola hrčela a já se natřásala...Pak vše utichlo. Kytičko, mohla by jsi mi pomoci a pokusila se přijít na to, co se o mne pokouší? Nedávno jsem si půjčila knihu o siderickém kyvadle a opět jsem se chtěla k této metodě vrátit, ale odradilo mne, že autor sám varuje, že se jedná o černou magii a nedoporučuje tuto techniku labilním jedincům, ale při dodržení jakýchsi pravidel, že je to technika naprosto bezpečná. Nevím, co si o tom všem mám myslet. Kytičko, prosím, poraď .

Milka

Drahá Milko,
Tvé zkušenosti mohu potvrdit vlastními zkušenostmi a rovněž zkušenostmi desítek dalších lidí.
Kyvadlo NENÍ inteligentní bytost. Je to pouze mechanická pomůcka ke spojení s NĚKÝM !!
Kdopak to je na druhé straně sluchátka? Kdo mi odpovídá? Jak určit jeho identitu?
Tím,že se ptám přijímám pomoc. Tím,že přijmu pomoc, přijímám závazek.
Pouštím ke své duši cizí bytost. Ať už odpovědi beru vážně, nebo ne, vyslovila jsem tichou důvěru,tím,že jsem se ptala. Postavila jsem se na určitou stranu řeky. Jinými slovy, začala jsem se s někým neviditelným kamarádit. Co mi toto přátelství přinese? Kam mně povede?
Důvěrně znám případy osob,kdy na počátku byla „nevinná“ hra se siderickým kyvadlem, a závěr byl několikaměsíční pobyt v psychiatrické léčebně. Panická hrůza ze tmy. Nespavost.Neustálý pocit přítomnosti někoho, kdo vlastně „ NENÍ“. Hlas, který nabádá k sebepoškozování a v mnoha případech i k sebevraždě. A další příznaky a změny osobnosti.

Jsou autoři knih, kteří tvrdí, že neexistuje ani Dobro, ani Zlo. Že komunikace s kyvadélkem je pouze komunikace s vlastním já !! Ráda bych se těchto autorů zeptala, jak je možné, že mi „MOJE VLASTNÍ JÁ“ shodí všechny obrazy v bytě. Nebo zapálí závěs. Otevře okno, bouchne dveřmi a podobně. Proč by nás mělo najednou naše vyšší Já nabádat k sebevraždě a podobně?
Proč by nás mělo naše vyšší Já děsit? Proč ten obrat? Odpověď je jasná. Je to setkání s jemnohmotným světem nižší úrovně. Setkání s vibracemi Zla. Přichází obvykle zcela nevinně. V beránčím rouchu nevinnosti. Pomalounku se zaplétáme. Není snadné rozlišit dva břehy.

Proto jsou zde namístě varující slova. Při každé práci se siderickým kyvadlem, musí být první naše věta, prosba k ochráncům o pomoc. Dožadujme se jen odpovědi od svých ochránců. Prosme o požehnání Stvořitele a odmítejme všechny jiné bytosti.Nejlepší je poprosit o dohled a ochranu konkrétní bytost s konkrétním jménem. Nejlépe mocného archanděla Michaela, Uriela, Gabriela, Rafaela, Zadkiela a podobně. Ochotně nám například přispěchá na pomoc také anděl Lahabiel.

Ten,kdo zažil tváří v tvář setkání s nižším duchovním světem, ten pocit panického děsu,pocit, že se hrůzou zastaví srdce, dobře ví, před čím tady teď varuji. Nejhorší ze všeho je pocit,že jste jako v kleštích, vzdáleni od Boha,bez pomoci, bez důvěry,bez lásky. Kolem jen nenávist a zlověstný těžký strach. Nedivím se,že tyto prožitky vedou k duševním poruchám.
Myslím,že pokud to člověk párkrát zažije, nutně to musí otřást s jeho duševním zdravím.
Proto buď Milko opatrná. Měla bys prosit o mocný kruh andělů kolem své duše. Zasvětit se andělské energii. Očistit svojí duši odpuštěním a vyhnat všechny temné paprsky. Ta vize, že jedeš na žebřiňáku byla vize z tvého minulého života. Už tehdy jsi těmto silám podávala ruku. Odsoudili tě lidé,kteří měli tehdy v rukou spravedlnost.  Vidím v dálce popraviště. Možná tě ještě dnes děsí plameny. Není to náhodou. Plameny očistily tvé tělo. V duši však zůstaly stopy vzpomínek.

Je třeba se s minulostí vypořádat. Ušla jsi pořádný kus cesty. Jdi dál. Jdi výš. Vidím zářivé dlaně andělů, kteří ti jsou ochotni pomoci.

 S láskou Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259344
Měsíc: 15463
Den: 597