Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ TO TAK MÁM?

1. 3. 2010

ObrazekDobrý večer,
Moje spolužačka mi na Vás dala kontakt a tak jsem se rozhodla, že Vám zkusím napsat. Je mi 18 let a zatím ještě studuji.
Nevím jak přesně Vám mám popsat svou situaci, ale opravdu už nevím kudy kam. Od dětství jsem měla zvláštní sny, také jsem třeba viděla různé postavy kolem své postele, bála jsem se usnout,mamka mi nevěřila a zhasínala lampičku, i když jsem křičela hrůzou. Naučila jsem se zavřít oči, přikrýt si peřinou hlavu a nevidět neslyšet, jen abych co nejdříve usnula. Pak jsem viděla ty postavy i mimo domov. Mluvili na mně, ale já se bála s nimi komunikovat.
Před svými vrstevníky jsem o tom nikdy nemluvila a když jsem byla větší, měla jsem obavy, že jsem blázen, nebo tak něco. Ve škole mi to docela jde, tak plánuji studovat vysokou školu, ale to budu muset být na koleji a nejspíš nebudu sama. Mám strach co bude. Stále mám návštěvy ze záhrobí. Mrtvé lidi vidím i když cestuji v autobuse, v tramvaji, přiznám se, že mně to vyčerpává. Mám také kluka, který zatím o ničem neví, mám ho moc ráda, ale určitě by takové věci nepochopil, možná by si o mně myslel, že jsem blázen, také se bojím jeho reakce.
Mohla by jste mi poradit co dál? PROČ TO TAK MÁM??? Budu Vám moc vděčná. Co se týká andílků, všechno mně to moc zajímá, snad budete i někde blízko pořádat seminář a setkáme se. Moc bych si to přála.
Přeji hezký večer a děkuji Vám za odpověď.
Lucka H.

Obrazek

 

 
ObrazekDrahá Lucinko,

Vím, jak moc je těžké, vidět věci, které druzí lidé okolo Tebe nevidí, necítí, a Ty nemáš nikoho, s kým by ses podělila o tyto zkušenosti. Máš pocit,že jsi jiná. Nechceš se odlišovat od ostatních, tolik by jsi chtěla být taková jako ostatní, to ale rozhodně nejsi a ani nemůžeš být. Tvoje duše je jiná. Vnímá úplně jasně bytosti a obrazy z jemnohmotného světa. Nemůžeš být jako ostatní, protože v té Lucce, kterou jsi se v tomto životě stala, je duše, která má důležité úkoly a připravuje se na svou duchovní cestu.

 Tvoje duše je tolik jiná, odlišná, vnímavější, zkušenější vyzařuješ jiné barvy než ti, kteří jsou okolo Tebe. Vím, přesně, jaké to je. Před těmito obrazy nelze nikam utéct, nelze je vystrnadit z myšlenek a když zavřeš oči, abys tyto bytosti neviděla, stejně je vnímáš a slyšíš, cítíš, víš, že tady jsou, pozorují Tě, vnímají, vědí o tobě. Slyšíš kroky, dech, klepání, znenadání Ti někdo položí sotva vnímatelnou ruku na rameno. Každé pohlazení po hlavě někým, kdo tu vlastně není a přesto je, nás někdy vyděsí, překvapí a hlavně cítíš, že nemáš soukromí. Musíš se neustále hlídat, aby nikdo nepoznal, že vidíš něco, co vlastně pro ostatní lidi je skryté a mnohdy nepochopitelné.

Ach Lucinko, jak moc rozumím Tvému strachu, Tvému pocitu odlišnosti. Já tak dobře znám tyto pocity.  Ale neboj se, přijde doba, kdy Tě lidé začnou vyhledávat a Ty budeš pomáhat hledat ostatním cestu. Jistěže všechno toto má svou příčinu.

Problémem jen zůstává Tvůj strach, který přichází z nepochopení této situace a přivolává přítomnost nízkých bytostí. Potřebuješ se toho strachu zbavit. Andělé Ti určitě pomohou. Budeme společně pracovat na Tvé ochraně.

Jsi ještě mladá, nejsi na tento těžký úkol zatím připravená a smířená s tím, že už to takto zůstane. Věř mi zlatíčko, že můžeš hledat pomoc i kdekoli, u zkušenějších duchovních učitelů, u léčitelů, ale stejně ti nikdo nepomůže zbavit se těchto obrazů. Zvolila sis tento úkol, tuto cestu a vše se přizpůsobuje tomuto Tvému jasnému rozhodnutí. Jsou kolem tebe velmi silné energie. Za tu dobu co píšu tento email, mi tu všude praská a spadl mi i květináč z police (neublížilo to květince naštěstí),

To jsou znamení, že duchovní svět, vnímá a registruje co píši, a co Ti sděluji.

Neboj se mé probouzející se sluníčko, všechno pochopíš a najdeš svou cestu. Udělej si ochranný štít, pros anděly o svou ochranu a věř, že vše je tak, jak být má.
Už vím, proč jsem včera zaslechla jednu větu. Mám Ti ji předat.
 
ObrazekBOŽE, NEVÍM, CO VŠECHNO JSEM TI V DUCHOVNÍM SVĚTĚ NASLIBOVALA, ŽE ZDE NA ZEMI VYKONÁM. NEVÍM, ZDA TO VŮBEC DOKÁŽU, ALE V KAŽDÉM PŘÍPADĚ, TI S POKOROU DĚKUJI ZA TUTO SKVĚLOU PŘÍLEŽITOST.
 
Mám Tě ráda Lucinko,
Opatruj se. Ať andílci chrání všechny Tvé kroky.

 

S láskou Kytička  Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Lucce

(Míša, 2. 3. 2010 20:48)

Milá Lucko,
chtěla bych ti napsat pár rad. Mám mnoho zkušeností s těmito jevy.
Jmenuji se Míša, je mi 17 let a ráda se věnuji "čarování".
Vše, co se děje je úplně normální. Je to dar z nebes. Já také od malička viděla různé postavy a bytosti. Dokonce jsem i vídávála královnu nebes, Pannu Marii,která mi pomáhala k uzdravení. Neustále svůj dar rozvíjej. A kdyby si měla někdy špatný pocit z nějakého ducha řekni jen: "Prosím o ochranu Nejsvětější Trojice". Ale jinak se těch bytostí neboj, nic ti neudělají. Pokud budeš chtít pomoci, třeba ještě se něco dozvědět. Budu ráda.
Klidně napiš na email: kulicka77@seznam.cz
Zatím se měj krásně. :)

Věř, že Tě chápu

(Channah, 1. 3. 2010 17:53)

Milá Lucko, cítím, že mám reagovat na Tvůj příspěvek, přesně chápu co cítíš, není to zas tak daleká doba, kdy jsem měla stejné pocity i já. Různé projevy, které jsem vůbec nechápala, hlazení po čele a po vlasech, hlasy, obličeje..... A do toho moje myšlenky, jsem blázen, to bude chtít léčbu. Člověk má okolo sebe tisíce lidí a přesto je naprosto sám, nemá si s kým o tomhe všem promluvit, no řekni někde, že vidíš duchy, nepředstavitelné. Protože nic není náhoda i já jsem potkala člověka, který mi vysvětlil co se to děje a tím mi vlastně pomohl najít tuhle cestu, na které jsem potkala Kytičku a spoustu úžasných lidiček, které z celého srdce miluji, je to moje duchovní rodina. Dnes už si bez projevů z duchovniho světa, život nedovedu představit, víš je úžasné cítit jejich lásku, chvění po celém těle a hřejivé teplo, zaplavující okolí srdce, podat jim pomocnou ruku, když ji potřebují a věř, že i oni u nás někdy hledají pomoc, vnímat jejich vzkazy a rady. Až se zbavíš strachu, potom sama poznáš jak je toto spojení krásné a nenehraditelné, tedˇmě tady někdo hladí po vlasech, líbi se jim co Ti píšu. Milá Lucinko, kdyby si potřebovala "vrbu" do které mužeš šeptat co Tě tíží, jsem tady pro Tebe a moc ráda Ti pomohu. (channah3@sezman.cz) Plnou náruč lásky všem posílá Channah

Pre Lucku

(Zuzana, 1. 3. 2010 11:34)

Mila Lucka, toto je pozehnanie, dar, aj ked ty to teraz takto nevnimas... neboj sa nicoho, nie si sama komu sa taketo veci stavaju. Si normalna, nepochybuj o sebe, uvidis pride den, ked pochopis a budes stastna, ze si ,,ina,,. Boh Ti Zehnaj na Tvojej ceste, drahe dievcatko, s laskou Zuzana.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3257520
Měsíc: 16228
Den: 643