Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ SE MŮJ SYN NEMŮŽE ZBAVIT DLUHŮ

7. 7. 2007

ObrazekKrásné stránky!!!
Milá Kytičko, adresu tvých stránek jsem dostala od kamarádky. A možná právě včas. Jsem člověk,který spíš pomáhá druhým,.ale už jsem se hodně polepšila a léčím i sebe, ale mám velkou vnitřní bolest…jde o mého syna…potřebovala bych pochopit…zde je příběh….
Je to pro mě stále velmi citlivé téma. Můj syn P. nedodělal školu . Vůbec jsme netušili, že tam nechodí.Bylo mu pak 18 a škola nás neinformovala.Udělali jsme to tak, že odešel na vlastní žádost. Šel na jinou školu,.zase tam nechodil,mezi tím si vzal půjčky. Jednu na sebe i pro kamaráda. Splácím obě a ještě dlouho budu.Pak šel do další školy, bylo to jeho rozhodnutí,vydržel měsíc a zase jsem nevěděla, že chodí za školu.Stále ho zajímají hlavně auta,kamarádi, a má další dluhy.Pak začal pracovat a po půl roce dostal padáka.To bylo loni v dubnu. Od té doby se asi jenom lituje, vždycky  najde důvod, proč něco nejde a nepracuje. Valí se na něj obálky vymahačských firem pro dluhy. Dluhy a úroky rostou Můj můž ho i předloni vyhodil z domu,myslel si, že se tím vše vyřeší. Kytičko, budu si nesmírně vážit každé rady a vysvětlení.
Děkuji moc, za tvůj čas, pokud můžu nějak pomoci já tobě…jsem tu. Zdraví Tě
V.

Milá V.,hned,jak se mi zobrazily energie Tebe i syna,viděla jsem ostrov a kolem jen pusté moře.K tomu Ostrovu se blížila žena,která byť jen na velmi vratkém plavidle,ale o to usilovněji vesluje.Její cíl,je zachránit trosečníka.
Trosečník má na ostrově zakotvenou loď.Loď je velká,ale on jí nedokáže sám
ukotvit tak,aby mohl konečně samostatně vyplout. To je situace Tebe a syna.
Ve tvé duši je tíseň a obava,co bude dál. V duši tvého syna je ale také strach a občas i beznaděj. Cítím z něj velké napětí.
Ve svém minulém životě,nepatřil tvůj syn mezi lidi,kteří žijí čestně a poctivě.
Byl hráč,který nehrál čistou hru.V jeho rukávech se to jen hemžilo falešnými kartami. Peněz měl dostatek a žil vlastně ze dne na den.Ale ničeho si nevážil a tak peníze přicházely a odcházely. Bylo mnoho těch,které o majetek připravil,nepoctivým způsobem. Na sklonku svého života však všeho litoval.
Jeho lítost byla opravdová,a tak mohl dostat novou šanci v tomto životě.
Vybral si jako matku Tebe,neboť spoléhal na tvou štědrost a otevřené srdce.
Ty však nejsi ta žena,která má právě jemu otevřít oči. V každém případě jsi vedle něho,abys ho chránila. Ty sama máš vedle sebe 4 ochránce. Jsou to duchovní bytosti,které můžeš poprosit o pomoc.
Tvého syna život.který vede,příliš nebaví. Musí potkat ženu,která je mu dána osudem. Ta žena způsobí,že se na svět začne dívat jinýma očima.
Do té doby,musíš stát při něm Ty a být mu oporou. Momentálně je v jeho hlavě prázdno. Žádná motivace,žádná jiskra,která by jej k čemukoliv nadchla.
Vše mu splývá do stejné šedi. Varování: Mohlo by se stát,že ho napadnou i myšlenky nejčernější a bude mít sklony s tímto životem skoncovat.
Také by se mohlo stát,že se uchýlí opět k nějakému podvodu. To by byla velká chyba,protože v tomto směru je zatížení karmy velmi citlivé.
Klíčová slova jsou : Pomoc druhým,poctivost a pracovitost. To je právě to,co potřebuje ke svému zdokonalení. Ještě stále má všechno ve svých rukou. V této fázi ještě není pozdě. Pros jeho ochránce,aby nasměrovali jeho kroky správným směrem. Pak veslující žena, může předat svá vesla jiné ženě,která trosečníkovi pomůže ukotvit loď a vyplout správným směrem. Na širém moři,smyje příliv skvrny minulosti,které jeho duši zatížily. Přeji Vám oběma hodně síly a dny plné slunce,které spolu se světlem andělů,prosvítí Vaše životy.
Vzkaz od andělů: nic,co jste v minulosti učinili,nemůže zmenšit vaši důležitost a lásku Stvořitele. Vidíme tvé tlukoucí srdce,a jsme připraveni pomoci.
Je třeba nahradit negativní myšlenkové návyky.Tento život je ve znamení hry. Jednou jsi dole,jednou nahoře. Aby tě Tvé myšlenky vynesly výš,nesmíš je zašlapávat do prachu.

 Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3261142
Měsíc: 15652
Den: 849