Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ NEMOHU ZHUBNOUT

4. 7. 2007

ObrazekDobrý den,

dnes jsem poprvé narazila na andělskou poradnu. Věřím v to, že nic v životě není náhoda a věci se dějí tak, jak je to už dávno naplánováno. Na tyto stránky jsem se dostala oklikou a díky doporučení. Jsem pozitivní člověk a tuším, že mi tento "objev" bude k dobru.
Proto se na Tebe Kytičko obracím s problémem, který mě trápí. Všechny svoje smutky i radosti "oslavuju" jídlem. Když se mi nedaří, přejím se a pak sama sobě nadávám. Když se mi něco podaří, najím se, s dobrým pocitem si vše vychutnám a říkám si "no a co, jsem taková, jaká jsem". Čtu hodně pozitivních knížek, mluvím se svým "vesmírem" a daří se mi očekávat jen to dobré (a ono přichází).
Proč nemohu zhubnout?

Jen kdybych si dokázala poručit, co se týče jídla! Od mládí jsem slýchala "nejez tolik, budeš tlustá". Říkal mi to i bývalý manžel a od dětí slyším "maminko, proč máš tak velké bříško?" Nynější přítel mě klidně hladí kdekoliv a říká, že má moje tělo rád. No, já už se miluju míň... A to je právě to! Když člověk nemiluje sebe, jak může milovat ostatní?! A já bych tolik chtěla rozdávat energii ostatním a ne se zabývat malichernostmi typu "ach jo, lidi na mě koukají skrz prsty, protože jsem tlustá"...

Můj dopis klidně zveřejněte, budu ráda, když někomu stejně "postiženému" otevře oči.

Děkuji M...


Milá M...,

jsem ráda, že jsi mi napsala. Poslední dobou totiž radím ženám spíš v problémech s poruchou příjmu potravy. Žijeme ve světě, který nám ženám určuje být moderní, upravené, krásné, štíhlé a věčně vypadající na 25 let. Měly bychom se usmívat, s nadhledem zvládajíce každou situaci. Méně důležitosti už se přikládá tomu, co máme v srdci, v duši, někdy dokonce i tomu, co máme v hlavě. Je to velká škoda pro tento svět. Mnoho úžasně krásných žen už kvůli nebezpečně se šířícímu trendu položilo na oltář štíhlosti nejen své zdraví, ale dokonce i svůj život.
Teď tady máme opačný extrém. Samozřejmě stejně škodlivý. I tady člověk riskuje svůj život.

U tvého obrázku se mi nevyrovnané hladiny energií zakreslily v oblasti solaru. Jako by tě tvé mohutnější tělo mělo před něčím chránit. Myslím si, že v hubnutí nebudeš mít velký úspěch, nechci tě klamat. Ale všechno má svůj význam. V minulém životě jsi byla příliš krásná žena a mělas velké poslání. Proto teď cítíš, že bys lidem měla rozdávat energii a pomáhat. Ale nepovedlo se ti, co bylo tvým úkolem... Zájem mužů o tebe byl příliš intenzivní. To byl tvůj problém.
Abys v tomto životě splnila to, co je ti předurčeno, přinesla sis s sebou závaží v podobě nadbytečných kilogramů. Píšeš, že bys chtěla lidem rozdávat energii. To je klíčové slovo. V tobě je touha pomáhat lidem zakódovaná a už se plně probouzí. Ale už tě neobtěžují lačné mužské pohledy. Dnes nejsou silné ženy v kursu. Je to škoda, ale tvá ne. Ty se musíš soustředit na své poslání. V zájmu tvého zdraví by opravdu bylo vhodné pár kilo shodit, ale v tvém případě to nebude jednoduché. Bez odborné pomoci se neobejdeš, kila se budou tvrdošíjně vracet. Nevím, zda jsi četla knihu Miluj svůj život. Jestli ne, měla by ses do ní začíst.

Víš, M..., příroda je úžasná v tom, že ani stejný druh trávy nemá stejně silná stébla. To proto, aby se od sebe odlišila. Ale my lidé se naopak toužíme podobat ideálu. Tentokrát je naším ideálem žena, která je pouhou kostrou oděnou do kůže, s uměle vytvořenými ňadry, kterou oblékli a označkovali vhodnou oděvní značkou. Operacemi změnili její obličej, protože se ukázalo, že také nebyl bezchybný. Kde je však ta skutečná žena? Ztratila se. Už není.

Muži se nás naučili třídit podle jakosti vzhledu. Na duši ani na srdci už jim příliš nezáleží. Všechny se toužíme podobat ideální ženě. Jsme jako vyrobené stroje. Ptám se, jestli to někdy skončí. Na zem byli dokonce posláni andělé, kteří se narodili jako lidé, aby znovu ukázali cestu a pomáhali. Právě tito andělé se vyznačují tím, že mají nadváhu. Mají upozornit, že pravá krása člověka je ta, kterou nespatříš pouhým okem. Musíš ji vidět a cítit svým srdcem. Možná to má otevřít oči nám všem. Myslím, že je nejvyšší čas.

Rada andělů pro tebe: Andělé říkají, že budou tvou oporou... Chystá se k tobě další dítě. Vedle tebe je často Archanděl Michael. Popros tohoto anděla o pomoc. Čeká na tvou komunikaci.
Prostřednictvím tvého srdce k tobě hovoří andělé. Najdi si každý den chvilku na meditaci a poslouchej jejich rady. Máš dar pomáhat lidem, vcítit se do jejich trápení a uzdravovat.

Kytička


 


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257503
Měsíc: 16224
Den: 643