Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ NEMÁM PARTNERA? MOŽNÁ SI NEZASLOUŽÍM LÁSKU

1. 6. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
Ve Tvé poradně se často píše o vztazích a lásce. Proto jsem se rozhodla, že využiji možnosti kontaktovat Tě svým dotazem. Je mi 40 let, jsem rozvedená, mám dvě děti. Podnikám a i když splácím náš domek, v podstatě se dá říct, že mám docela slušné finanční zajištění. Opravdu si nechci ztěžovat. Co mně trápí, je fakt, že nějak nemohu potkat vhodného životního partnera. Někdy mám pocit, že si nezasloužím lásku. Na muže mám vyloženě smůlu. Nedá se říct, že by mně muži přehlíželi, zdá se.,že mně obdivují, ale nechtějí se ke mně vázat.  Všichni moji známí mě neustále ujišťují, že můj vzhled je naprosto v pořádku. Proč mi lidi říkají,že jsem hezká a nikdo mně ve finále nechce?? Mám vysokoškolské vzdělání a jsem společenská, myslíš Kytičko, že mám nějaký velký dluh z minulosti, který splácím??
Bojím se,že zůstanu sama, až děti vyletí z hnízdečka. Můžeš mi prosím poradit???

Blanka

Milá Blanko,
Kdybych Tě měla charakterizovat, jsi hezká, inteligentní úspěšná žena. Navíc se dokážeš bavit a ještě vyděláváš docela slušné peníze. Jsi naprosto samostatná. Až se zde vnucuje slovo „ emancipovaná“. Ty budeš velmi obtížně hledat partnera. Kolem tebe se buď točí muži, kteří jsou zadaní a nemohou s tebou být, protože nechtějí trhat předchozí svazky, nebo pak u Tebe vidím muže, kteří tě chtějí získat ze zištných důvodů a to Ty velmi dobře poznáš, takže není zájem z Tvé strany. Všeobecně lze říct, že se Tě chlapi bojí. Jsi pro ně moc dokonalá. Vyzařuješ velkou sebejistotu a jsi pro muže důvodem ke snížení jejich sebevědomí. Já vím,že to tak vůbec necítíš a nestavíš se záměrně do této role. Až zase potkáš muže, který se ti bude líbit a projeví o Tebe zájem, nechej mu prostor, aby ti v něčem pomohl, nesnaž se před ním mluvit jen o věcech,které perfektně zvládáš. Ať nemá pocit, že vlastně muže k životu nepotřebuješ. Ty jsi v minulém životě byla muž,který si nenechal mluvit do žádných rozhodnutí ve svém životě a to ti také zůstalo i v tomto životě. Tvůj bývalý manžel neodešel od Tebe jako od ženy. Odešel od toho muže, který v Tobě stále zůstává, protože ještě pořád v tobě kus chlapa zůstalo. Alespoň ve Tvých myšlenkových pochodech. A to mu vadilo, i když to nedokázal pojmenovat.
V kartičkách jsi měla v brzké době nový vztah. Nepromarni příležitost a nesnaž se mít věci stále pod kontrolou. Muži nehledají dokonalost, protože jsou si často vědomi svých vlastních slabostí.
A tak jsi jistě párkrát v životě slyšela větu  „ Zasloužíš si někoho lepšího,než jsem já.“Popros andílky, abys dokázala změnit svůj pohled na muže a neblokovala sis cestu k lásce a štěstí. Opakuj si několikrát denně, že si zasloužíš milovat a být milována.
Přeji Ti sluníčkové dny

S láskou Kytička

 Kytičko,
děkuji za odpověď. Uvědomila jsem si, že už dlouho dělám dětem mámu i tátu zároveň  Opravdu jsem nejšťastnější,když vím,že jsem všechno zvládla a nemusím být na nikom závislá. Nevím, jak toho chlapa, co je ve mně dostanu pryč, ale určitě chci být dobrou matkou a manželkou. Kytičko, tak ráda bych někoho objímala a usínala s pocitem, že jsem pro někoho důležitá. Děkuji Ti pohled na mně z jiného úhlu a také přeji hezké dny.

Blanka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3257478
Měsíc: 16228
Den: 656