Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MOJÍ MAMINCE VŠICHNI UMÍRAJÍ?

18. 9. 2008

ObrazekMilá Květinko,
byla bych moc ráda, kdybys mi odpověděla, ale chápu že máš málo času a hodně dotazů. Týká se to moji maminky mám jí moc ráda, ale má těžký život celý život jí opouští její nejbližší. Nejdříve jí zemřela maminka ve věku 45 let na rakovinu, pak jí zemřel manžel, kterému bylo 29 let a její tatínek v 56 letech (to vše v průběhu 8 let). Další etapa začala před 3 lety, nejdříve zemřela naše sousedka(její dobrá dušička a přítelkyně), v roce 2006 zemřel její bratr bylo mu 52 let, v roce 2007 zemřela moje babička (její tchýně), a letos respektive včera zemřela další její dobrá dušička a přítelkyně Maruška ve věku 44 let. Tak si myslím, že to docela velký počet a každá tato ztráta ji velmi raní (má totiž i nějaké zdravotní problémy).
Má sice velkou rodinu (4 děti a 5 skoro 6 vnoučat), ale tyto ztráty jí moc poznamenaly. Máme spolu moc hezký vztah a chtěla bych jí pomoc, aby byla trochu veselejší.

Děkuji z a odpověď a hezký den

Zuzka

Zuzko, to je opravdu moc zvláštní.
Proč člověk musí prožívat bolest z tolika ztrát??
Copak si má maminka uvědomit a pochopit? Je jasné, že tato duše musí pochopit cenu života. Pokud nám odcházejí lidé blízcí v tak nízkém věku, máme si uvědomit, že žádné hmotné věci nemají hodnotu, pokud ztratíme to nejcennější.
Máme pochopit tu zavírající se hladinu po našem odchodu z fyzického světa. V minulém životě se maminka příliš obklopovala
hmotnými věcmi. Nebudeme zabíhat do detailů. Přece jen je to její život. Vysoko nad cenou zdraví a života byl v jejím žebříčku hodnot
majetek, kariéra, postavení ve společnosti a to ostatní nebylo tak důležité. Její život byl jako závod s časem. Často říkala, že život je boj a  času je málo.
V tomto životě si má proto uvědomit, že si máme vážit každé minuty, každého okamžiku, který vedle blízkého člověka můžeme prožít. Nevíme, jestli v příštích minutách nám to bude umožněno. Není důležité, co máme, ale co prožíváme. Jestli jsme schopni,to co jsme nabyli, dát dál. Pomáhej mamince uvědomit si ty správné hodnoty a pochopit, že zde na zemi jsme pouhými hosty, kteří na chvilku přijdou a až splní úkol, zase se vracejí domů. Do duchovního světa. Chodíme zde získat zkušenosti a obstát ve zkouškách. Jak se nám to podaří, to záleží na nás. Maminka si vybrala velmi obtížnou zkoušku. Přežít odchody milovaných. Manžel jí zemřel v 29 letech. Předtím přišla o docela mladou maminku.
To je hodně těžké. Dívala jsem se na její energie, neboj, nezlomilo jí to. Je silná, i když některé problémy už se přenesly do fyzické roviny těla a podepsaly se na jejím zdraví. Zuzko, miluj svou maminku a posiluj její vědomí, že se může na Tebe spolehnout. Moc to potřebuje.
S láskou

Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prosba

(Helena, 3. 11. 2008 22:06)

Ahoj Zuzka.Velmi sa mi paci tato stranka a aj ja by som chcela napisať svoj príbeh,ale neviem kde ho mam odoslať.Prosim ťa,nemohla by si mi poradiť?

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3260340
Měsíc: 15491
Den: 612