Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MOJE KRÁSNÁ ZDRAVÁ HOLČIČKA MUSELA ODEJÍT?

5. 1. 2008

ObrazekZdravím Tě milá Kytičko, ani nevím, kde začít...říká se, kdo se ptá, najde odpovědi...já se ptala,.....prosím ptám se tedy Tebe, dostaneš-li svolení k odpovědi.... řekni mi, milá Kytičko, proč musela moje nádherná, překrásná , zdravá holčička odejít, proč....?Stanovisko lékařů, to jsou jen 4 písmena. SIDS.
Byly jí jen dva měsíce, byla tak nádherná...je tak nádherná....
prosím Tě, proč musela odejít, svojí sestřičce, mě, tatínkovi, tetě,babi,dědovi...omlouvám se, jestli to píši nesrozumitelně, nevím co potřebuješ vědět Kytičko. Jméno mojí holčičky je Verunka, narodila se 12.4,07, odešla mi 8,6,07, její sestřička hodně žárlila, když se Verunka narodila, odmítala jí, muž byl nemocný, nějaké problémy byly,ale ne tak, že bychom ji nechtěli, nebo jí to dávali najevo to ne....řekni prosím Verunce,že jí moc milujeme a že na ní budu vždycky čekat, jestli se mi moje holčička vrátí....omlouvám se milá Kytičko za výlevy, děkuji Ti moc za všechny.,kterým dáváš naději a štěstí, já děkuji
Edita

Drahá,Editko,
Proč odešla Tvoje holčička? Proč Vás postihla tato velká bolest? Za zkratkou SIDS je skrytý, tolik zvláštní, tolik obávaný Syndrom Náhlého Úmrtí Novorozeňat. Jak je to možné? Co se to vlastně děje? Podívejme se na dvě zdravé děti. Srovnejme chování dvou žen. Obě porodí zdravé děti.Jedna v mrazu, s nenávistí, nebo snad i se strachem v srdci, odhazuje igelitovou tašku s novorozencem do popelnice a utíká pryč od svého krutého činu.Oddychne si,že se zbavila přítěže. Ten malinký,živý  tvoreček jí totiž nestál ani za tu námahu, svěřit ho lidem, kteří by se mnohdy velmi rádi o její dítě postarali. Zbaví se ho stejným způsobem, jako se zbavujeme slupek od brambor,banánů, prázdných láhví, nebo jiných nežádoucích odpadků.

Její dítě je zkřehlé mrazem, leží ve špíně, mezi páchnoucími odpadky, bez pomoci, jako kus nepotřebné věci, která zbytečně zabírá místo.Náhodou kolemjdoucí člověk zaslechne slabounký dětský pláč. Přivolá pomoc. Dítě se lékařům podaří zachránit. Toto dítě k úžasu všech, dál žije a ve zdraví prospívá. A časem se najdou hodní lidé, kteří mu dají lásku, kterou mu ta paní, která si nezaslouží,abychom jí nazvali matkou, krutě odepřela.

Druhá matka také porodí dítě.Její dítě ,ale dostává její veškerou péči a lásku. Spí v teplé postýlce. V krásné podušce, obklopeno těmi, kteří jej milují. Není nic na světě, co by jeho rodiče, nebyli ochotní pro své děťátko udělat.
Když maminka své miminko ukládá k spánku, ještě jej políbí a pohladí. Dítě klidně usíná, zdravé, nakrmené a spokojené. Má červené tvářičky a usmívá se. Maminka se zasněně v duchu zeptá, o čempak se tomu sladkému drobečkovi asi zdá, že ho ten sen rozesmál? Dítě klidně spí. Žádná bolest, žádný zdravotní problém. Dítě ani nezapláče. Jen dál klidně oddychuje.

A přesto jej od smrti dělí pouhých pár vteřin. Když matka přijde k postýlce, zjistí,že dítě už nedýchá. Na oživovací pokusy je příliš pozdě. Přivolaný lékař, s pokrčením ramen konstatuje smrt. Případná pitva, neodhalí žádné násilí,ale ani žádný zdravotní problém. Příčina smrti je Syndrom Náhlého Úmrtí Novorozence..
Nic víc matce neřeknou. Zůstává tu  s prázdnýma rukama, a s neutišitelným spalujícím ohněm smutku ve své duši.

V tu chvíli mám chuť zeptat se samotného Boha: "Pane Bože, PROČ? " Proč jsi kolem popelnice nechal projít člověka, aby zachránil dítě té ženy, nehodné jména "matka?"
„ A proč jsi této pečlivé a milující mamince, vzal její celý život?“ Protože právě takovou cenu Pane, pro ni její dítě mělo! Ale ty to přece nejlíp víš! Pane, kam se poděla tvoje láska?

 Ano, odpověděl by mi Bůh. Vím to,ale já milé dítě nezasahuji do osudů lidí, kteří si vybírají záměrně prožité bolesti, aby odčinili chyby, které kdysi spáchali. To oni staví kulisy a píší si vlastní scénáře a příběhy. Sami si vybrali svůj osud. Já jsem lidem daroval svobodu. Ve všem. Já jsem Láska. Lidé mají právo očistit svoje duše prožitou bolestí. Bolest je stejně velká, jak špatné byly jejich činy. To je OČISTEC.

Milá Editko, proto tvoje holčička zemřela. Její příchod byl pouhý dotek motýlka. Tyto duše se zpátky nevracejí. Byla to dušička,která měla za úkol jen přijít a zase odejít. Jen se otevřely a tichounce zavřely dveře.Na okamžik někdo vstoupil a zase odešel. Ale přijde k tobě jiná dušička, která se už nesmírně těší na tvou lásku a starostlivost.  

Přeji ti dny plné světla a klidu. Zkus přestat plakat a začni se dívat dopředu. Do budoucnosti. Někdo tam totiž na Tebe čeká.

S láskou Kytička

 7.10.2008    
Dobrý den milá Kytičko
zdravím Tě a prosím ještě jednou, jestli by jsi nebyla tak hodná a nepodívala se na "moji" situaci, již jednou jsi mi nesmírně pomohla a proto se na Tebe obracím znovu, i když vím, jak jsi zavalena žádostmi o pomoc a kolik Ti jistě chodí meilů od neštastných lidiček....Drahá Kytičko, psala jsem Ti tu nejsmutnější zprávu,jakou Ti může maminka psát, psala jsem Ti o svojí holčičce, která mi navždy odešla,když jí byly jen dva měsíce/sids/.....Ty jsi mi napsala Kytičko, že mám přestat zkusit plakat a podívat se dopředu, že na mě někdo čeká........měla jsi pravdu Kytičko, někdo na mě čekal, jsem těhotná......mám velikou radost, která je bohužel pro miminko uvnitř mě okořeněna smutkem z toho, že nás už navždy bude o jednoho méně...ale mám tak silný pocit, že je moje holčička s námi, myslím si, že se vrátila, že mi odpustila všechno a že ke mě znovu přišla dát mi další šanci, drahá Kytičko, prosím, podívala by jsi se, zda je moje holčička umě, nebo je to další láska, kterou přijmu s otevřenou náručí....a dopadne vše dobře........prosím, já vím, tolik otázek,ale mám "toho" plnou hlavu a těhotenské hormony vše umocňují......... omlouvám se za moje výlevy a děkuji Ti za vše děkuji

Edita

Moje drahá Edito,
Teď v tuto chvíli si jistě přeješ, aby ta dušička, která k Tobě přišla, byla Tvoje holčička. Ale musím Ti napsat,že k Tobě se nyní vrátila duše z daleko užším propojením energií, než tomu bylo v předchozím těhotenství. Je to duše milující a potřebuje hodně Tvé lásky, aby mezi Vámi došlo k srovnání účtů.Budeš toto dítě milovat s láskou, a obětavostí. A věř,že si to právem zaslouží. Mám Ti napsat, že jednou pro Tebe tato duše obětovala celý život. Cítím tak silnou vibraci a radost, že jste spolu. Musíš to určitě také vnímat. Víš, že si přivoláváme situace do svého života. Opakuj svému děťátku, jak moc se těšíš na Vaše setkání. Vím, že předchozí zkušenost, silně otřásla tvými city a emocemi. Je to přirozené. Byla to velká bolest. Poděkuj za tuto zkušenost a pochval sama sebe, že jsi tuto nesmírně těžkou situaci ustála a jsi schopná dát znovu život svému dítěti. A to v podstatě v dost krátkém časem. Navíc cítím, že jsi v celku v dobré psychické kondici, když přihlédneme k Tomu, co sis vytrpěla. Ale už jsem Ti jednou psala,že na Tebe někdo čeká. Teď je blízko Tvého srdce. Cítí Tvou lásku a stále čeká na Tvou náruč a Tvé polibky. Cítím,jak silné je Vaše pouto.

Těším se už teď na fotečku. Mám Ti napsat, že si máš tentokrát dát pozor na kolísání krevního tlaku.

S láskou Kytička

Obrazek



 

 


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3256959
Měsíc: 16250
Den: 678