Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MNĚ MUŽI JEN VYUŽÍVAJÍ?

17. 9. 2007

ObrazekDobrý den Kytičko,

Když jsem se začetla do příběhů, na které odpovídáte, napadlo mně, že byste mi mohla pomoct.

Jsem prý moc hezká holka, ale já to tak nevnímám. Protože vůbec nemám štěstí v lásce. Muži mně většinou jen využijí.

Jde jim jen o jedno. Jistě chápete jak to myslím. Navíc mám pocit, že se mně muži bojí. Já bych si moc přála partnera, který si mně bude vážit a bude chtít vedle mě zestárnout.. Toužím po trvalém vztahu. Proč zrovna já mám takovou smůlu na muže? Copak neexistují normální muži? Jsou jen takoví, kterým jde především o sex, ale bez závazků?  Přestává mně bavit život. Chtěla bych děti.  Každý mi říká, jak jsem hezká a já se bojím, že zůstanu nakonec jako kůl v plotě. Snažím se být upravená a hodně času trávím v posilovně. Přesto, to jak dobře vypadám mi nijak neusnadňuje život. Snad mě pochopíte. Děkuji za Váš čas.

Sabina


Milá Sabino,

Každý člověk vyzařuje určité signály a vibrace. Pokud chceš mít vztah z mužem trvalého charakteru, a nikoliv muže pouze na jednu noc, musíš toho hodně změnit. Když jsem se dívala do tvých kartiček měla jsi tam velkou lásku, ale až v širším horizontu. Buď proto trpělivá.

 Nedávno jsem měla schůzku s jednou mladou ženou, která potřebovala mojí pomoc. Měla stejný problém jako máš ty.

Seděla jsem v kavárně a čekala na její příchod. Do kavárny vplula velmi pohledná žena. Měla oblečenou bílou úzkou minisukni, kozačky s vysokým podpatkem, které ještě více zdůraznily její krásné nohy. Její výstřih dosahoval úctyhodné hloubky. Usmála jsem se na ní, a zamávala.

Věděla jsem ihned, že je to má neznámá. Když jsme si začaly povídat byla velmi smutná. Její sen o rodině se rozplynul. Partner s kterým se rok a půl stýkala měl ženu a dvě malé děti. Ona o jeho druhé tváři nic netušila. Otázka byla zcela na místě: „ Proč právě já mám smůlu na takové muže?“

Prohlížela jsem si tu životem zklamanou ženu a zkoušela se vžít do situace muže, který se chce seznámit. Ale chce se seznámit za účelem založení rodiny. Zkrátka muž hledající trvalý vztah. Logicky vzato její krása musí muže nutně přitahovat jako magnet. Na straně druhé, muži se bojí konkurence. Takovéto krásné ženy chtějí mít většinou jen jako milenky. Chtějí je obdivovat, hladit a potěšit se z jejich krásy. Méně častěji, ale chtějí tyto vyzývavé krásky mít doma jako  manželky.  

To zvládnou jen ti velmi úspěšní muži, kteří takové partnerce mohou nabídnout skvělé finanční zajištění a tím pádem mají pocit, že si jí udrží. Co ale ti obyčejní muži, kterých je většina?

Ti hledají obyčejnou holku pro život. Hezkou samozřejmě, ale normální.

A jsme u jádra problému. Dnešní doba je dobou dokonalosti. Máme své vzory, takové jakési prototypy, jak máme vypadat. Když se stane, že na našem těle je něco nedokonalé, navštívíme plastického chirurga a ten odstraní chybu.Co ale s těmi ženami, které jsou zase příliš krásné?

Jak je vidět, i to je někdy na škodu.

Proto má rada Sabino, je : Přestaň se snažit být dokonalá. Musíš trochu potlačit své fyzické přednosti a i když ti moje rada připadá sebevíc podivínská,věř že je na místě.

Partnery pro trvalé svazky, tedy manželství, si totiž vybírá naše duše. Tam je ten otisk budoucí lásky, tam je odraz milované tváře. Najednou milujeme někoho, kdo není ani moc hezký, není ani příliš moudrý a dokonce není ani vůbec bohatý.Přesto jdeme za ním a držíme se hlasu svého srdce. A naše okolí nechápe, v jakých úžasných barvách vidíme svého vyvoleného. A tak se nedivme, že naše okolí si občas zaťuká na čelo a s podivem se zeptá:“ Pro boha živého, co na něm vlastně vidí?“ Je to takzvaná naše druhá polovina jablíčka. A to stačí k tomu, aby byl pro nás tolik úžasný. Víš, je nutné abys byla tou přirozenou sympatickou ženou, která muže okouzlí nejen tím, jak vypadá,ale také tím, jak smýšlí, jaké má reakce a jak se umí krásně smát. Opravdová krása je totiž v naší duši. Tam se schovávají všechny naše emoce. A pokud nemáš krásnou duši,nic není platné krásné tělo.  Duchovní krása je otázka vibrací, které vyzařujeme. A tady nám žádný plastický chirurg nepomůže. Nezapomínejme na to a snažme se, pokud chceme najít ty správné muže,nepoužívat naše známé ženské zbraně. Každá z nás přece už někde zaslechla větu:

„Co na ní ti chlapi vidí???“  „Vždyť není vůbec  hezká“  Krása to je totiž různý úhel pohledu.

Snažme se o tu vnitřní krásu duše. Tu si totiž na rozdíl od té fyzické, můžeme přinést do dalšího života.

 Přeji ti dny plné sluníčka a lásky

 Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247210
Měsíc: 17213
Den: 844