Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MNĚ MŮJ MANŽEL NEMILUJE

10. 5. 2010

ObrazekMilá Kytičko,

přeji Ti krásný jarní den. Věřím,že při trošce štěstí bude můj dotaz vybrán k zodpovězení a já od andílků konečně uslyším odpověď na otázku, která mne bolí, ale přesto se musím neustále ptát.      „PROČ MNĚ MŮJ MUŽ NEMILUJE?“

Poznali jsme se před mnoha lety, byla jsem hezká venkovská holka a ON vstoupil do mého srdce. Když jsem jej uviděla poprvé, srdce mi málem vyskočilo z těla. Věděla jsem,že jiného muže už nikdy nebudu milovat. Po vzájemném poznávání a sbližování, kdy jsem byla snad nejšťastnějším člověkem,s pocitem že i on stojí o mou společnost,začala naše láska.
Nikdy jsme neplánovali společnou budoucnost, to mně trochu trápilo, neboť Jaroslav se tomuto tématu urputně vyhýbal, ale věřila jsem, že čas všechno ukáže.
 

Byli jsme spolu na oslavě a já jsem krátce po nádherně prožité noci s Jaroslavem zjistila,že naše láska nezůstane bez následků. Jaroslav, ale naše dítě odmítal a vzít si mně nechtěl. Tehdy jsem poprvé cítila tu bolest v srdci a beznaděj s příchutí ponížení a lítosti. Jeho rodina, ale trvala na svatbě, atak si mně Jaroslav nakonec vzal a narodil se nám náš první syn.

Všechno bylo tak krásné, až do chvíle, kdy jsem zjistila., že má milenku. Věřila jsem,že přijde k rozumu a proplakané noci v samotě bez manžela mně ubíjely. Pak jsme se opět smířili a náš vztah až do dnešního dne připomíná houpačku. Střídá se období, kdy je manžel se mnou a dokonce jsme si pořídili i dvě další děti. Pak jsou tu opět prázdné dny a noci, kdy můj manžel tráví čas s jinými ženami.
 
Teď máme několik let období, kdy spolu intimně nežijeme, pouze se pozdravíme a řešíme chod naší domácnosti. Já se manžela raději neptám, s kým tráví čas. Někdy přichází ráno, jindy je pryč i několik dnů. Kytičko, stejně jako dřív a možná ještě méně jsem s přibývajícími lety neschopná ukončit tento vztah. Ubíjí mně i pocit, že jsem byla několikrát na interupci. Manžel mi neustále opakuje, že si mně nechtěl vzít, že ke mně necítí lásku. Nedokážu to pochopit. Nešťastné jsou z této situace i naše děti.
 
Nevím, jak dál. Tento víkend opět nebyl doma, vrátil se až v neděli večer. Má útěcha je, že rozvést se nejspíš nemá v úmyslu..
Děkuji za odpověď
Líba

Obrazek

ObrazekMilá Líbo,
V životě k nám přicházejí situace, ze kterých se máme poučit, máme si v nich osvojit určité zásady, tvořit si vlastní hranice a učit se reagovat tak, jak je to podle duchovních zákonů správné.
Vraťme se na začátek příběhu. Potkala jsi muže svých snů. Chtěla jsi mít rodinu, děti, jeho lásku, být jeho manželkou. A co jeho sny a touhy? Znala jsi jeho představy o životě? Nejspíš jsi neměla zájem je poznat, protože Tvé sny a touhy vše přehlušily.

V jeho srdci jsi byla jen chvilkovým zpříjemněním jeho volného času, zatímco on byl pro Tebe vším. Ženu svých snů, nikdy nepotkal a neustále ji hledá. Toho muže tento stav ničí a nejspíš už má i docela vážné zdravotní problémy. Zvláště v okolí 3. čakry. Víš, on si Tě nechtěl vzít. Netoužil po tom, abys byla matkou jeho dětí. Vlastně jsi se vkradla do jeho života a nerespektovala základní duchovní zákon – Zákon svobodné vůle. Jít do postele s mužem po oslavě, kdy je ovlivněn alkoholem je přinejmenším nezodpovědné a nemůže to přinést svobodné rozhodnutí o tak závažné věci.

Nechci se Tě doktnout, ale z Tvé strany to byl jasný úmysl toho muže svést a spoutat. Poutem se mělo stát Vaše dítě. Hezky vymyšleno, ale měla jsi přemýšlet i o následcích tohoto jednání.
Ten muž pak nejednal z lásky, spíš se nechtěl zachovat nečestně a vaše manželství nebylo postaveno na pevných základech. Základem musí být láska. Zodpovědnost a slušnost jsou motivy – ale nevydrží dlouho.

Dokonce se ten muž snažil k tobě chovat jako k manželce, ale nešlo mu to. Jsou věci, které se člověku nedají vnutit ani přikázat.

Dle numerologické mřížky jste už spolu prožili několik životů a já vidím, že v jednom jsi se také nezachovala právě nejlépe – dokonce jsi požádala o nějaké kouzlo, abys toho muže získala. Byla jsi v nižším postavení než ten muž – nedosahovala jsi jeho úrovně – a on to teď stále cítí a dává Ti to patřičně najevo. Jakoby on byl nějaký bohatý muž a ty jen služebná. To je přesně to – co on vnímá, když Tě vidí.

Já vím, jak je těžké odejít a čím víc léta ubíhají, je to o mnoho těžší.

Ráda bych Tě povzbudila, ale nemám dobré zprávy. Nečekej od tohoto muže lásku. Není ji schopen k tobě cítit. A opravdu nikdy nebyl schopen Tě milovat. Ani v minulém ani v současném životě. Je načase toto pochopit a uvědomit si, že všechny problémy, které prožíváš – byly Tebou vytvořeny.

Najdi svou vlastní sebeúctu a začni pracovat na myšlence – že Ty Libuška si zasloužíš muže, který Tě bude milovat a ocení Tvou starostlivost, lásku a péči. Jsi až přehnaně starostlivá a pečuješ o svého muže s upjatostí a strachem, že se mu cokoli znelíbí. Jako služka, která pracuje za odměnu ( v tomto případě jakýkoliv náznak náklonosti).
 
Libuško, máš navíc – vystup ze své role služky a začni žít život milované ženy, které si muž bude vážit nejen proto, že umí uklidit, uvařit a vyžehlit, ale bude si jí vážit pro její lásku. Bude nyní potřeba odstřihnout vlákna napojení k tomuto muži. Obnovit svou sebedůvěru, protože po ní už několik životů někdo šlapal a zničil ji. Věř, že každý si zaslouží svobodu, i Tvůj manžel. Přeji Ti hodně sluníčkových dnů.

S láskou KytičkaObrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to je pravda

(monika, 29. 1. 2014 11:22)

vim co prozivas ja mam ted miminko pouze jeden mesic a a s mim manzelem je to uplne hrozne .davamy hodne na jevo ze me nemiluje.ale ty muzes odejit odnej a zacit novy zivot tva rodina a pratele ti pomohou nebudes sama.ja bouhzel nemam vubec nikoho nic.budu muset zustat v tomto vstahu.dnesni muzi jenom sy chteji uzivat s jinyma zenamy ten muj to same a hlavne kasino.preju ti hodne stesti a hodne sily.

Karin

(Lidy, 28. 5. 2010 15:38)

Už tím, že si to uvědomujete, jste krokem na správné cestě. Kupovat byt si přece nemusíte, můžete si přece najít podnájem. Proč se s ním "užíráte", když nemusíte? Poproste si Archanděla Michaela o přetnutí éterických pout mezi Vámi a vaším přítelem. Nechcete jím vzít domov...myslíte budovu, kde žijete a nebo to co Vy nazýváte domovem? Vy toužíte po Lásce a Svobodě a přitom se bojíte. Trochu paradox :-) Však nemáte čeho. Andílci jsou s Vámi, tak je poproste ať Vám pomohou odejít. Čekají na Vaše rozhodnutí, až je poprosíte. Tak je uděláte šťastnými a sebe samu a vaše děti též!
P.S. Jen nechápu proč jsou zde některé komentáře mazány?!!!

Líbě...

(Karin, 27. 5. 2010 8:38)

Prožívám něco podbného....
A stejně podobně, z mé vůle, vznikl náš syn...
On děti nikdy nechtěl, já ano. Celé těhotenství se ke mne choval strašně, já stále plakala a vnitřně umírala. žel bohu jsem jej nedokázala opustit...
Nesu si ale následky celý život. Můj syn je postižený, nádherný, ale autistický. A s přítelem jsem stále, ač vím, že mne nemiluje, a já nemiluji jeho... Příliš mi ublížil. Moc ráda bych konečně zpřetrhala ty chabé nitky nás spojující, ale nedokážu to. Kéž bych to dokázala!!! Koupili jsme dům, starší, také problematický syn z mého prvního vztahu si zde na vesnici našel kamarády, je spokojený. Můj autistický syn krmí králíčky. chytá šneky a honí našeho pejska... Nedokážu jim sebrat domov, prodat dům (pod cenou) a nemít ani na to koupit si byt opět ve městě, a tak se trápím vedle bezcitného člověka dál, a strádám, a strádám, a strádám....
Nedělej tutéž chybu jako já. Objímám Tě...

vím o kom je řeč

(Katka, 22. 5. 2010 19:31)

Já paní Líbu dobře znám a poradnu Kytičky jsem jí doporučila. Chtěla bych pouze upřesnit, že Líba je pořád pěkná ženská a nadváha není a nikdy nebyla její problém.
Chtěla bych v jejím věku takhle vypadat. Bohužel svýmu manželovi dělá otroka a to by neměla dělat.
Hezký večer přeje Katka

Rozumná odpověď

(Adélka , 22. 5. 2010 5:49)

Příspěvek od Vladimíra je stručný,ale výstižný.

pro Líbu

(vladimír, 21. 5. 2010 6:45)

Manžel s tebou intimně nežije - hmmm. A není třeba chyba i v tobě? Možná o sebe zrovna nedbáš nebo si příbrala pár desítek kil navíc, takže na tebe nemusí být dvakrát hezký a lákavý pohled...

cesta k pochopení

(Monika, 19. 5. 2010 10:27)

Toto je opravdu životní zkouška.Já prožívala něco podobného.Můj přítel se kterým jsem už 11 let a mám s ním dvě krásné dcery,si mě ani po tom všem nechce vzít.Já ale pochopila proč to nemá být a tak žijeme vedle sebe už léta a jsme spokojený i bez svatby.Já věřím a mám potvrzeno,že kdybych si ho vzala,byla bych velmi neštastná a mám potkat někoho jiného,který si mne bude vážit a milovat víc.Dlouho jsem na něj tlačila,ale bez ůspěchu.A čím víc žena muže přivazuje a to je jedna velká životní pravda,tím víc se muž chce trhnout a hledá svobodu.Nechce být jako pes uvázaný k boudě.A proto věř,že si najdeš lepšího muže,který ti lásku bude vyznávat.Každý máme na světě svůj milovaný protějšek.Jen ho musíme hledat i za tu cenu,že v životě párkrát pohoříme.Ale má cenu to podstoupit.A my ten protějšek najdeme Líbo,věř tomu.A nebud neštastná.On vám za to nestojí,aby jste plakala.Přeji mnoho zdaru při hledání toho pravého.

Všechno zlé k něčemu dobré

(Anna, 11. 5. 2010 19:06)

říkávala moje babička a měla pravdu. Netrapte se nad tím, co se stalo,myslím, že jste se nedopustila ničeho "strašného", víte, chyby se mají napravit, jde-li to.Až se rozhodnete co dál, moc se Vám uleví a zjistíte, že Vás pravda osvobodí. Budete překvapená, jak je elementární pravda jednoduchá.Víte, Libuško, někdy má člověk pocit, že už není možné žádné štěstí, že už nebude nic. Zažil to téměř každý, já taky , a vždy když mi bylo nejhůř, tak zázrak přišel.Na Vás také čeká štěstí, jen neplačte a zkuste něco změnit ve svém životě.Vím, že můžete být šťastná.

očarování

(modroočka, 10. 5. 2010 18:17)

Libuško, mnohokrát jsem pomáhala lidem, kteří udělali v minulosti stejnou chybu jako Ty.
Prosím, nejprve si zapal svíčku a popros svého muže (a nejspíš i jiné dušičky) o odpuštění, že jsi je očarovala. Dej jim svobodu rozhodování.
... očarování má jen chvilkové trvání, později přináší veliké utrpení a bolest pro všechny zúčastněné...
Teprve potom se Tvůj muž bude moci svobodně rozhodnout o své budoucnosti. I když se Vaše cesty nejspíše rozdělí, hlavně Ty máš šanci poznat toho, pro koho budeš královnou.
Ve svém současném muži máš možnost získat nejlepšího kamaráda.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3247250
Měsíc: 17227
Den: 822