Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MIMINKO ODEŠLO.....

andílci-a-trojůhelník.gifDobrý večer Kytičko, nevím, zda vyberete můj mail pro odpověď, ale přesto zkusím napsat.
Můj problém je prostý a není určitě ojedinělý. Jmenuji se Tereza, a je mi 40 let, rádi bychom s manželem přivítali do naší rodiny miminko, ale nějak se to nedaří. Loni po druhé jsem o ně přišla v začátku těhotenství. Byli jsme na genetice, kde zjistili, že mám sklon k houstnutí krve a to mohlo být příčina, proč jsem o miminko přišla. Prý s otěhotněním problém nemám, ale už je to rok a nic. K tomu všemu můj věk, který se zvyšuje, umělé oplodnění není cesta pro mě. Jsem věřící a jsem pro přirozené početí z lásky. Mohla byste mi říci, zda se dočkám děťátka nebo co brání tomu, aby k nám přišlo?
Budu doufat, že obdržím potvrzující mail.

 Děkuji.

Krásný večer
 Tereza

 

zena-ve-zlate-barve.jpgDrahá Terezko,

Přijmi ode mě nejkrásnější pozdrav. Důkladně jsem rozebrala osudové kódy Vašich partnerských duší a zjistila jsem informace, které Ti budou užitečné ve Tvém dalším rozhodování. Tvá duše má vibrace bojovníka. Jsi obdařená mnohými schopnostmi,  některé využíváš, ale některé ještě stále dřímají v hloubce Tvého nevědomí. Jsi velmi intuitivní člověk. Dokážeš usměrňovat svá rozhodnutí a téměř vždy zvolíš tu správnou cestu.

 

Dokážeš jít v mnohém ostatním lidem příkladem. Jsi svědomitá, ale na druhou stranu, hluboce prožíváš každé zklamání. Tvá duše má navíc  přemíru mužské energie, která v jejím podvědomí zůstala z minulých životů. Můžeš působit sebevíc žensky, vysoká hladina mužské energie je stále uvnitř Tvé nevědomé části duše. Tvá duše si v tomto životě zvolila náročnější cestu životem. Sama sis v životě zvolila zkoušky trpělivosti a vytrvalosti. Staví se ti proto do cesty překážky, které se vší svou silou snažíš překonat. Jsi přemýšlivý člověk, který rozebírá všechny okolnosti a neponecháváš nic jen tak plynout, vše se snažíš řešit, někdy až příliš usilovně.

 

Od svých rodičů jsi dostala vzorce do podvědomí, které jsou někdy spíše překážkou, než pomocí a já vidím ve Tvém dětství události, které Tě spíše zablokovaly, než otevřely radostnému, harmonickému životu. Ve tvém kódu duše se objevují tři karmická čísla – dvě sedmičky a osmička. Sedmička vyjadřuje karmu pocitovou – stav rodiny, do které jsi přišla – ať už své, či partnerovy, osmička je znázornění fyzické karmy – a to je zdraví, finance a také cesta osudová. Tvůj manžel Jaroslav má k rodinné karmě navíc karmu  vztahovou. Trápí Tě otázka, PROČ K NÁM MIMINKO NEPŘICHÁZÍ. Já mám Tvou duši Michaelko právě teď jako na dlani. Vidím, jak moc po miminku toužíš a kolik lásky jsi mu schopná dát. Jaká úžasná maminka by z Tebe byla. Proto jsem Tvůj dotaz vybrala a proto Ti chci ze vší své síly, kterou jsem dostala pomoci.

 

Píšeš mi, že jsi již dvakrát o miminko přišla. To není tak úplná pravda. Přišla jsi o miminko pouze jednou. Můj andělský průvodce mi pro Tebe sdělil toto: První Tvé těhotenství bylo prázdné. Tam žádná dušička miminka nebyla. Byla to jen Tvá usilovná touha ženy otěhotnět.

Tvé tělo Ti vyhovělo – buňky se spojily a vytvořily vhodný prostor pro tělíčko miminka. Byl tam váček se základním obsahem, který byl příslibem nového života. Jenže tento zárodek  života má omezenou schopnost se vyvíjet bez činnosti srdce. A k aktivitě srdce je potřeba přítomnosti životadárné síly, duše miminka.  A TA ZDE NEBYLA. Byla vytvořena jen pomyslná kolébka pro miminko. Anděl  nevložil do této kolébky duši, aby nastartovala a probudila nový život. Po druhé se vše opakovalo. Tentokrát už duše miminka byla blízko, už klidně mohla vstoupit. Jenže Tvůj strach, obavy a velké napětí těla, vytvořily zábranu. Velmi Tě zklamalo první ukončené těhotenství. Tvůj strach a lpění bylo příliš silné. Zvýšené houstnutí krvé, které lékaři určili jako diagnozu při ukončení těhotenství pouze dokresluje duchovní příčinu této události.

NESCHOPNOST ODOUTAT SE OD MINULOSTI. NEODPUŠTĚNÍ MINULOSTI – LPĚNÍ.

 

A tak můžeme nyní přejít k léčbě. Jelikož v minulém životě jsi byla muž – voják. Voják, který  musel poslouchat příkazy. Ať už to bylo proti Tvé vůli, či nikoliv, ve Tvé ruce byla zbraň a ta zbraň rozsévala smrt. V podvědomí zůstala informace, že jsi poznamenaná a je tam i přesvědčení, že za to, Tě Bůh jistě potrestá.  Je jasné, že jsou ve Tvé duši neustálé výčitky. Musela jsi udělat jisté věci proti duchovnímu zákonu o ZACHOVÁNÍ ŽIVOTA.  Tento duchovní zákon nám říká, že život je nedotknutelný v každé podobě. A že nemůžeme svévolně jiného člověka zbavit života. Přesto všechno je možné prosbou o odpuštění všechno uzdravit.

 

Proto bych Ti doporučila pracovat na odpuštění nejdříve sama sobě, pak posílat do vesmíru prosby o odpuštění v celé vzestupné i sestupné linii času všechny duše, kterým jsi ublížila.

 

Afirmace:  ODPOUŠTÍM VŠEM, PŘEDEVŠÍM SAMA SOBĚ.

 

ZBAVUJI SE VEŠKERÉHO LPĚNÍ NA OSOBÁCH, MÍSTECH I UDÁLOSTECH.

 

Prosba: Já Tereza, prosím archanděla Michaela a dovolávám se Boží lásky a milosrdenství. Prosím o odpuštění všechny duše, kterým jsem kdy ublížila na všech úrovních života. Děkuji.

 

Afirmace VE MNĚ A KOLEM MĚ JE ČISTO.

PŘIJÍMÁM SVÉ DÍTĚ DO SVÉHO ŽIVOTA A JSEM PŘESVĚDČENÁ, ŽE MOJE MATEŘSTVÍ JE POŽEHNANÉ.

 PŘIJÍMÁM SVÉ ŽENSTVÍ, SE VŠEMI JEHO SPEKTY.

 JSEM TO JÁ, KDO ŘÍDÍ SVŮJ ŽIVOT.

 Vzkaz od andělů. Nejdražší duše, není čeho se obávat. Jsi v dokonalé Boží ochraně. Zůstaň na nynější cestě, přijímej i nadále požehnání modlitby. Pros archanděla Gabriela, aby v bezpečí přivedl k tobě duši, která naplní tvé srdce láskou. Věř že odpuštění přichází skrze modlitby a v Božích záměrech je vše možné. Vzpomeň na příběh biblické Alžběty, která porodila i v pokročilém věku a neztrácej naději. Milujeme všechny. Kráčej dál po cestě lásky, pokory a Božího světla.

 Drahá Terezko,koukla jsem i do kartiček máš ted v této době otevřenou novou duchovní cestu. Tak využij pozitivních energií a nepřestávej doufat v krásné setkání s miminkem. Co se týká fyzického těla, doporučila bych nápoj ze zeleného ječmene, který dokáže řídit hustotu krve, ale pouze od firmy Green Way, protože právě tato firma využívá naprosto čistého prostředí k pěstování těchto rostlina tudíž nejsou léčivé nápoje znehodnoceny chemickými vlivy. Pokud budeš chtít, mohu poštou zaslat, pokud ve svém okolí nemáš žádný bezpečný zdroj dodání. Koukla jsem do kartiček a tento čas je pro tebe příznivý k novým začátkům, Využij všech čistých energií, které k tobě plynou a raduj se z dokonalého štěstí. Miminko má k tobě otevřenou cestu, pokud pročistíš vše, co jsem popsala výše.

 Posílám požehnání 

S největší láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

A co takhle pustit to z hlavy.

(Jana, 26. 9. 2013 10:58)

Život není jen o dětech. Navíc ve 40 letech bych to už neriskovala kvůli vyšší pravděpodobnosti různých vad(jedině že by se neplánovaně přihodilo). Já jsem také bez potomka , je mi 44 let a myslím, že svůj život mám plnohodnotný, jen jiný než ostatní ženy.
Beru, co život dává i bere a co nedá, to zřejmě nemám mít a hlavu si s tím příliš nelámu. Obrať se k přírodě a dobře se dívej. Uvidíš tu krásu a velikost. Nejsme tady jen my lidi , i když se považujeme za to nejdůležitější a bohem nejpreferovanější (já tomu nevěřím). Když si člověk uvědomí tuhle naši nedůležitost, hned se stává vyrovnanějším a vděčnějším , že vůbec existuje.

Re: A co takhle pustit to z hlavy.

(Karla, 19. 12. 2014 20:37)

Jo a umirat budete sama:( je mi vas lito. Stara a bezdetna. Geatuluji

Verim ze Archandel GABRIEL

(Chose, 19. 1. 2014 21:26)

Ahoj, jsem muž a chci dodat ktomu co se tu pise jen pár slov. Pokud žena nemůže mit detatko. Tak opravdu staci prosit Boha i jeho syna Ježíše Krista a hlavně jeho maminku Pannu Marii nebot je neustále snami a čeká az ae člověk přilne k jejímu milovanemu synů. Bůh vám zehnej a verim ze vám Bůh detatko sešle dolů na zem. Pan Svami

požehnání???????

(Anna, 1. 10. 2013 22:39)

Naši předkové nelámali věci přes koleno, když něco nešlo, říkali: Bůh to nepožehnal a je v tom kousek obecné pravdy. Předmětu svého snažení máme věnovat přiměřené síly a čas, jen věci kterých dosáhneme přirozenou cestou jsou adekvátní , přínosné a prospěšné. Jaký by asi mělo smysl, aby průměrný sportovec chtěl jet na olympiádu? Dřel by a pokud by se tam náhodou doplácal, stejně ho předčí ti s talentem od pánaboha.Když bude sportovat pro zábavu, pro radost z pohybu, získá nejvíc.A tak je to se vším, když nemám na audi , stačí mi škodovka a nemusím šetřit jako o život.Snad Seneca řekl, že máme užívat si věcí co máme a netrápit se pro to, co nemáme.Život je naprosto úžasný ve své podstatě a kdo to pochopí,najdde jeho smysl.

Re: požehnání???????

(Jana, 13. 10. 2013 11:22)

Souhlasím se vším, co je zde napsáno. Tlačením na pilu se člověk jen nervuje. I s tím rozmnožováním se zbytečně moc nadělá. Matička příroda se snaží nenásilným způsobem regulovat naše počty(ať si každý říká co chce ale náš živočišný druh je neúnosně přemnožený a utlačuje všechno ostatní) a my jí to maříme. Já to beru tak, že jsem prostě byla vybraná pro jiné poslání a všechno je v úplném pořádku.

Nech všechno volně plynout

(Jana, 2. 10. 2013 23:40)

Všechno je v rukou Božích,pokud má žena porodit dítě,tak ho porodí i třeba v padesáti-znám takový příklad.Já rodila poprvé v 41 letech,bylo to neplánované,nemusela jsem podstoupit ani odběr plodové vody,dcerka je naprosto zdravá.Děti jsem si přála celý život a potkalo mě to až teď a o to víc si toho vážím a uvědomuji si ten velký dar.Myslím si,že se ten věk zbytečně moc řeší,je něco jiného věk biologický a chronologický někdo zkrátka stárne pomaleji.

Posílej světlo

(Petra, 19. 9. 2013 7:30)

Terezko posílej si do svého lůna a všech porodních cest hvězdné světlo a bal do duhy všech možných barev. Je to silná účinná očista. Vím o čem mluvím.

NEJSILNĚJŠÍ modlitba

(Petra, 19. 9. 2013 7:25)

ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN ZA TEREZKU A BUDOUCÍ MIMINKO.

Nádherné

(Verča, 17. 9. 2013 15:36)

To je super krásná odpověď!
Tak optimistická:-)
Hodně štěstí...!

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3256680
Měsíc: 16153
Den: 629