Jdi na obsah Jdi na menu

Proč miminko nepřichází

18. 6. 2007

ObrazekAhoj,

chtěla bych poprosit o radu. Moc bych si přála miminko, ale přítel je proti. Máme dceru a on říká, že mu jedno dítě stačí . Už jsem si dokonce myslela, že jsem v jiném stavu, ale opět to nedopadlo dobře. Budu mít ještě další děti? A ještě bych potřebovala radu ohledně svého vztahu. Neustále jsme vlastně před rozchodem. Nehádáme se, ale přítel říká, že potřebuje být sám a žít jen svůj život. Ustálí se to někdy? Děkuji za odpovědi.

L...

 

Milá L …,

po nakreslení obrázku mi byla jasná základní věc. Problém je na tvé straně. Máš v srdíčku velké jizvy. Problém vidím už ve tvém dětství. Chápu, že je těžké o tom mluvit, ale věř mi, že každé ublížení, kterým projdeme, se navždy ukládá v našem podvědomí.

Jsi občas hodně podrážděná, vnitřně neklidná, a pokud nebudeš ventilovat tento přetlak, může dojít až k výbuchu. To vše je spojeno s tvou vnitřní nespokojeností. Z obrázku jsem pochopila, že všeho máš až nad hlavu. Tvůj partner má daleko víc energie než ty. Tobě váš vztah hodně energie ubírá. V tvé hlavě jsou těžké myšlenky. A to je tvůj základní problém. Protože partner se mi zakreslil s uzavřeným energetickým prostorem vůči tobě.

Jako by tě od sebe odháněl. Ve svém nitru má vyhlédnutý jiný směr. Přesto by byla chyba se teď rozejít. Od tebe k němu proudí hodně pozitivní energie, před kterou on se uzavírá. To se musí změnit. Buď laskavější, ohleduplnější k jeho potřebám. Je to velký volnomyšlenkář, nesnese omezování. Takový zkrátka je a nic s tím nenaděláš.

Rozhodující krok bude muset být určitě učiněn tebou. On v tobě vidí psychicky nevyrovnanou ženu. Proto mu připadá, že by v současné době snad ani dítě přijít nemělo. Nějakým způsobem si hledá zadní vrátka. Duše děťátka je ale už blízko tebe. Nediv se svému partnerovi, že dítě odmítá. Mají spolu nedořešený úkol. Něco, co se týká karmy tvého partnera.

Dítě by se mělo narodit. Tak se to má stát. Ty musíš ale napřed získat vnitřní sílu a psychickou rovnováhu, aby partner byl svolný k tomuto kroku a souhlasil s dalším potomkem. Prvním krokem by mělo být odpuštění všem, kteří ti ublížili. Hlavně ve tvém dětství, neboť tam vidím velký blok. Upřímné odpuštění tě posune kupředu. Vyčistíš si tím myšlenky. Musíš se začít mít více ráda, aby nastala rovnováha v psychické oblasti. Mám tě taky upozornit na kolísání krevního tlaku, který může mít za následek změnu cév. Zhoršený průtok energie jsem zaznamenala i ve slinivce. To by pak mohlo mít za následek vývoj cukrovky. Je třeba tyto věci pohlídat. Když budeš psychicky vyrovnaná, pak teprve bude moci dítě přijít.

I po narození zde bude problém, aby partner dítě přijal. Ale měl by to ustát. Dítě bude nastavením zrcadla pro tvého partnera. On to podvědomě tuší, proto se tomu brání. Buď laskavá a moc si to děťátko přej. Můžeš mu vybrat jméno a volat ho tím jménem. Měl by to být chlapeček. Pomáhej mu už teď, neboť jeho život nebude vůbec jednoduchý. Pomáhej mu láskyplnou myšlenkou a nadějí, že ho s láskou přijmeš.

Vzkaz od andělů: Archanděl Michael stojí při tobě. Michael je pěkné chlapecké jméno (z nějakých důvodů jsem ti to musela napsat, možná to pochopíš). Obracej se proto s prosbami k tomuto mocnému archandělu. Andělé vědí, že jsi v minulosti prožila zklamání, ale zdůrazňují význam sebedůvěry. Věř proto víc sobě a měj se více ráda. Je čas nastolit ve tvém myšlení harmonii. Konflikty utichnou a vše nabude požehnaného klidu. Čeká tě období, které naplní tvé sny. Budeš okouzlena. Dříve však musí nastat čas proměny.

 

Hodně krásných dnů naplněných andělským světlem přeje

Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3256897
Měsíc: 16224
Den: 670