Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ MI VE SNU VŽDYCKY UMÍRÁ PŘITEL?

9. 1. 2008

ObrazekAhoj, Kytičko,
četla jsem si pár příběhů z Tvé stránky, přijdou mi velice zajímavé a zaujaly mne...proto jsem se rozhodla i já o svém problému napsat...mám pocit, že žiju v dvojím životě, nebo vidím to, co se stane??...vím, zdá se to možná neskutečné, ale nevím...sama nevím...co se to děje...na jedné straně přes den žiju život svůj, který by ani nebyl ničím tak zajímavý, jako to, že v mých snech se mi den co den zobrazuje můj další příběh, ktarý na sebe podivným způsobem navazuje...v tom snu se odehrála nehoda, při které můj přítel zemřel a já ji jen těžko přežila a přežívám...při té nehodě jsem přišla o obě své ledviny a byla mi darovaná jeho, která byla v pořádku...ten sen se teď dost často opakuje, vidívám sama sebe, jak ležím na posteli, připojená na přístojích, doktoři nade mnou chodí a čekají co bude dál...jednou jsem se v tom snu i jakoby probudila, ale museli mě uvést do umělého spánku, protože jsem měla obrovské bolesti a po sdělení všeho co se stalo, se nervově sesypala...poraď mi, prosím, co mám dělat, každý den usínám ve strachu co se stane a jestli doopravdy neztratím svého přítele, kterého neskutečným způsobem miluji...

Panenka


Milá Panenko,
sny nám mají někdy ukázat víc, než jsme se na první pohled může zdát.
Ve spánku se odděluje naše duše od těla. Ne takovým razantním a definitivním způsobem jako při smrti, ale přece jen
odděluje. Pokud duše nemá pevnou vazbu s tělem, nabývá opět svých jasnozřivých schopností.

A proto přicházejí věštecké sny, které se plní. Ve spánku se nám také oživuje naše duchovní paměť, kde máme uloženy
úkoly, které jsme si v duchovním světě stanovili

Sny pak pro nás mohou znamenat scénáře našich příštích příběhů. Znám to z vlastních zkušeností. Také občas prožívám určité věci
předem ,ve spánku. Já vím, není lehké znát předem negativní události našeho života. Jsem zastáncem názoru, že člověk by je předem neměl znát, pokud si není jistý, že tyto informace zvládne a je schopen je zpracovat. Ty se ale neptáš. Tyto sny k tobě přicházejí samy.

Pokud se ti tyto sny opakují, je jasné, že ti mají něco říct. V každém případě tě upozorňují na skutečnost, že jsi na přítele příliš duchovně vázaná.
Nemusí dojít k tomu, že přítel bude mít nehodu. Sny mohou signalizovat budoucí odloučení Vás jako partnerů. Může to být zcela běžný rozchod a následné navrácení partnera k tobě.

Jakoby tě sny připravovaly na tu možnost. Netrap se předem. Já vidím,že si často v hlavě přehráváš scénáře, co všechno se může stát a ty už předem cítíš jak moc to jednou bude bolet. Žij teď, nepřemýšlej co bude za měsíc, za rok. Neboť jsou věci, které neovlivníme a které stejně přijdou. Vidím kolem tebe hodně lásky. Popros ochránce o klidný spánek. Popros, aby ti ukázali ve spánku tvou cestu. Co mám udělat?? Tuto otázku polož andělům a čekej odpověď. Věřím, že brzy přijde.

S láskou Kytička

 


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3257657
Měsíc: 16175
Den: 589