Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ JSME SE MUSELI POTKAT, KDYŽ NEMŮŽEME BÝT SPOLU??

25. 10. 2007

ObrazekMilá Kytičko,
přeju Ti štěstí a lásku a myslím na Tebe. Jsi pro mně hvězdička, která ještě ted svítí na nebi. Jen ona vidí moje slzičky a smutek hluboko v srdci.
Moc Tě prosím, milá Kytičko.
Jsem smutná a nešťastná. Žiju skoro 30 let v manželství, kde je smutno, prázdno, vyprahlo...opuštěno...jen všude visí pavučiny.
Toto vězení by mě psychicky i fyzicky zlomilo, kdybych před sedmi lety nepotkala svého přítele.
Bohužel, celá ta léta já prožívám vztah s přítelem jako hřích. On má rodinu, také mu moc nefunguje, ale ví, co to je zodpovědnost k dětem.
Já zkoušela už mnohokrát z tohoto vztahu odejít, ale nemám k tomu sílu.
Nemám k ničemu sílu.
Neumím odejít z manželství a ani od přítele. Milá Kytičko, pomoz mi, prosím, moc Tě prosím. Rozsvit světlo nad mými problémy.
Mám dobrou intuici a vím, že vše, co se mi v životě děje, je karmické. Musím si něco odžít. Kytičko??? Prosím, jak poznám, že mám odčiněno??
Ublížila jsem určitě manželovi v minulém životě, proto mě ignoruje, nekomunikuje.atd. Nic nás nespojuje.
A přítel???Proč jsme se museli potkat, když nemůžeme nikomu ublížit a tudíž nemůžeme být spolu? Co se máme naučit??
Prosím, Kytičko, Ty znáš minulé životy, prosím, nakoukni a porad. Moc by jsi mi pomohla. Osušíš tím moje slzy, ukážeš mi, proč se tak děje a uvidím snad i svůj životní úkol v tomto životě.
Kytičko, máš nádherné a skromné jméno.Budu doufat, že mi pomůžeš.
Zatím....

Ztracená cestička

Ach jo,
Ztracená cestičko,
když čtu tvůj email, tak cítím opravdový smutek. Jsi jako trosečník uprostřed vln, který je přesně uprostřed mezi dvěma břehy. Oba jsou pro tebe něčím důležité. Ale ty se neumíš rozhodnout. Máš strach vybrat si a začít plavat jedním směrem. Máš strach, že ztratíš sílu a utopí tě tvé vlastní výčitky.

Máme jen jedno srdce a jednu duši. Opravdově nelze milovat současně dva lidi.
I matka která má více dětí, má ráda všechny stejně, ale přesto k jednomu z dětí cítí obvykle něco navíc.
Láska se nemá půlit. Přináší to bolest. Nejistotu. Výčitky a špatné svědomí.
Tvé manželství milá cestičko,nemá pevný základ.

V kartičkách jsi měla Nový začátek. Popros ochránce o sílu ke konečnému rozhodnutí.
Mám ti říct, že pokud neučiníš nějaký krok, aby jsi to vyřešila,tvůj další úděl bude samota. S manželem máte oba zatíženou karmu v oblasti majetku. Kdysi jste bojovali na život a na smrt.
V tomto životě jste k sobě měli najít cestu a naučit se respektovat a milovat jeden druhého.
Ale šlo to jen na malou chvíli. Byly momenty, že ve vás vzplály opět negativní vášně.
Možná od manžela občas slyšíš, že jsi ho o něco připravila, nebo že jsi mu něco vzala.
V paměti jeho duše je křivda z minulosti. Vím jen, že se jednalo o nějaké pozemky, které se měly spravedlivě rozdělit, ale tvou zásluhou se tak nestalo.Ano, dalo by se říci, žes mu něco,na čem mu hodně záleželo, vzala.

Nad vztahem s tvým přítelem vidím nějakou vyšší ochranu. Znamená to, že váš vztah by měl dojít naplnění.
Musíš být trpělivá a počkat, až si přítel vyřeší své záležitosti. Tobě patří jeho srdce. Ale cítím jeho lítost k někomu, kdo ho příliš svazuje. Stále máte šanci. Dej mu ještě trochu času. Ať se rozhodne svobodně a na základě vlastního uvážení. Netlač ho ke zdi. Myslím, že to neděláš a správně tušíš, že to nemá význam.
Na otázku, zda s manželem už máš vše odčiněno je odpověď ANO. Nepřinutíš se k tomu, aby jsi ho milovala.
V této věci, jsi udělala maximum. Snaž se o to, nevidět v rozchodu s manželem finanční ztrátu. Tentokrát buď velkorysá. Mám pro Tebe od ochránců vzkaz.

Milovaná sestřičko. Ty která tak často neslyšíš naše volání a utápíš se ve své marnosti a smutku. Bojíš se svého osudu. Bojíš se dnů, které přijdou. Což neslyšíš hlas svého srdce? Málo ti napovídá o lásce, která vykvetla tak tiše, tajně stranou? Ale je ve tvém srdci. Nelze se jí zbavit. Lásky se nemáme zbavovat. Musíme mít před očima její sílu, když se rozhodujeme o dalších krocích. My jsme andělé, dokážeme milovat nezištně, věčně.

Nic pro nás není obětí. Všechno je jen darem lásky. Tvůj tichý pláč je důkazem, že láska si žádá oběti. Někdy se nás ptáš, proč musí člověk trpět pro lásku? Je to proto, že často chybujete. Nejste upřimní a věrní. Chcete víc získávat než dávat. Nejste trestáni. Jen sklízíte co jste kdysi zaseli. A marně oplakáváte svá provinění, když příští den, uděláte stejnou chybu. Ptáte se co máte dělat? Více se řídit srdcem. Nepřepočítávat ztráty. Dívat se dopředu, co nám přinese další den. Nelitovat se za to, čím nám ublížil den minulý. Pravá hodnota je v tom, co prožijeme. Naše láska s tebou půjde dál. Není pro nás jiné cesty.

 Takže milá Ztracená Cestičko, předala jsem Ti poselství

 a přejí Ti sluníčkové dny

 S láskou  Kytička

Milá Kytičko,
Ty něžný kvítečku, potkala jsem Tě na své cestě životem. Děkuji Ti z celého srdce za Tvoji odpověď. Děkuji za to, že jsi.
Umíš ukázat skutečný stav věcí jako málokdo, koho znám.
Tvá slůvka jsem si přečetla několikrát a budu o nich přemýšlet.
Ještě jednou Ti moc děkuji a posílám Ti lásku
Cestička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3260052
Měsíc: 15530
Den: 575