Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ JSEM MUSELA JÍT TÉMĚŘ V NOCI NA HŘBITOV?

5. 2. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
Ráda bych se Vás zeptala na jednu zvláštní příhodu, kterou jsem nedávno prožila.
Pracovala jsem určitou dobu na nočních službách a tak mám trošku obrácený biorytmus.
Vlastně nevím, jestli je to úplně tím, ale nemohu v noci pořádně spát.
Stalo se mi to minulou sobotu. Bylo skoro jedenáct hodin večer a já měla hosty. Byla u mě moje kamarádka se svým přítelem . Jen tak jsme si povídali, a strávili příjemný večer. Já jsem se ale unavená necítila,měla jsem nutkání jít ven.

Přiznám se, že kouřím, atak jsem to brala jako impuls, dát si ještě jednu cigaretu. Vyšla jsem na balkon a najednou jsem cítila obrovskou lítost. Vzpomněla jsem si na svou prababičku, kterou jsem měla velmi ráda. Prababička zemřela před 4 lety. Najednou jsem velmi toužila jít na hřbitov. Řekla jsem si, že je to nesmysl jít tak pozdě na hřbitov, ale já jsem věděla, že nepůjdu spát,protože stejně neusnu. Vzápětí jsem na sebe naházela oblečení a vydala se za prababičkou.

Když jsem na hřbitov vstoupila, necítila jsem strach, jen mně napadlo, že by bylo fajn, potkat někoho živého. Prošla jsem dvě uličky, kde bylo několik čerstvých hrobů. U jednoho z nich jsem měla intenzivní pocit, že se musím pomodlit. Zastavila jsem se a všimla si něčeho zvláštního.

Myslela jsem,že na hrobě je nějaké světlo, které působí, že se kolem hrobu vytvořil malý útvar světla. Jenže žádná lampička tam nebyla, ani svíčka nehořela. Když jsem si hrob znovu pořádně prohlédla, zjistila jsem,že ta energie vychází zevnitř toho hrobu a shlukuje se tak půl metru nad ním. Kytičko, přiznám se,že jsem se zachovala jako naprostý zbabělec, ale já se tak lekla, že jsem začala utíkat, jako by mi hořelo za patami. Když jsem vyběhla za bránu,uvědomila jsem si, že jsem k hrobu prababičky vůbec nedošla. Mrzelo mně to, ale odvahu vstoupit tam znovu jsem v sobě nenašla. Teď to vůbec nechápu. Proč jsem šla večer na hřbitov, když se bojím? Chtěla babička abych právě tohle viděla? Nebo to byla jen náhoda.

S úctou

Svatava

 

ObrazekMilá Svatavo,
Nebyla jsi zbabělá, jen tě překvapilo něco, co nelze vidět každý den. Neboj jsi naprosto normální, já znám dost lidí, kteří rádi chodí v pozdních večerních hodinách na hřbitov.

Tvá prababička chtěla, abys přišla. Chtěla posílit tvojí víru v duchovní svět, neboť tvá víra je velmi slabá. Takový zážitek s člověkem musí hodně otřást. Je to v každém případě nová zkušenost. Ale né každý může takovéto energie vidět. V tobě jsou už otevřeny cesty, které tě budou k zdokonalování tvého duchovního života a růstu vést.

V každém případě bude vhodné, chodit na hřbitov za denního světla, neboť to leknutí, ti trochu přivolalo strach do tvé dušičky.. Strachu se lze zbavit velmi těžko. Pořád budeš mít ten nepříjemný pocit, když půjdeš na hřbitov. Viděla jsi pouze uvolňující se energii, která se běžně nad čerstvým hrobem vyskytuje. Jen jí nevidí každý. Zkušený senzibil, najde čerstvý hrob se zavázanýma očima. Pouze natáhne ruku a vycítí tu energii, která je okolo. Je krásné, že máš prababičku stále ráda. Hřeje jí to jistě na dušičce. Nepochybuj o tom, že to vidí a tvou lásku cítí.

 
Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3247046
Měsíc: 17180
Den: 891