Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ JE MOJE LÁSKA A MOJE DÍTĚ MÉNĚ NEŽ JEJÍ

26. 10. 2012

Dobrý den,Kytičko, moc Vám děkuji za Vzenasrp12b.jpgaše stránky, ráda si čtu Vaše rady i příběhy. Jmenuji se Jitka L. moje teta s Vámi byla již několikrát v Chorvatsku. Dala mi na Vás kontakt a doporučila mi, abych Vás navštívila a požádala Vás o radu. Já bych , ale raději poprosila o výklad karet přes email, mám malou dcerku, 2,5 roku a tak je pro mě složité tak daleko cestovat.  Jedná se o můj vztah s jedním mužem Daliborem. Seznámili jsme se před 6 lety na jedné rodinné oslavě. Byl moc milý, pozorný a tvrdil mi, že je sám. Zamilovala jsem se. Začali jsme se vídat pravidelně a on mi až po několika měsících vysvětlil, že sám vlastně není., že je ženatý, ale bude se rozvádět. ¨

Opět to trvalo několik měsíců, co mi stále vysvětloval, že mu žena dělá naschvály a vydírá ho přes děti. Tvrdil, že mě miluje a jinou ženu nechce. Že jsem jediná opravdová láska jeho života. Pak se stalo, že jsem otěhotněla. Věřila jsem, že tato okolnost jeho rozvod urychlí. Přijal moje těhotenství  naprosto chladně a dokonce řekl, že se to nemělo stát, že to budeme muset řešit interrupcí. Řekl, že je mu to líto, ale další dítě si nemůže dovolit, že možná až časem,ale teď určitě ne. Pohádali jsme se, protože já na toto řešení připravená nebyla. S velkou bolestí jsem mu řekla, že od něho nic nechci ani nečekám. Na interupci jsem samozřejmě nešla.  A tak jsem zůstala sama a za půl roku od našeho posledního rozhovoru se mi  narodila dcerka Natálka. Uvedla jsem Dalibora do rodného listu jako otce, a věřila jsem, že až dcerku uvidí, jeho srdce změkne.

Když bylo malé Natálce půl roku, přišel se na ní podívat. Přinesl jí malý dárek, vzal jí do náruče. Hned mi ale také řekl, že je stále se svou ženou, že se zatím nerozvedl a že to stejně ani teď nepůjde, protože jeho žena je také těhotná. Paní Kytičko, to bylo jako rána do mého srdce.  Doslova mi to vyrazilo dech.  Nezapomněl ovšem dodat, že mě nechce ztratit.  Hodně moc mě to zranilo. Bydlíme navíc  v jednom městě a tak je nyní potkávám s kočárkem, vidím jak jsou šťastní z miminka a já jsem sama, moje Natálka nemá tátu, nemá úplnou rodinu. Žiji sama, v pronajatém bytě a je pro mě těžké smířit se z touto situací. Stále to nemohu překonat a někdy v srdci cítím velkou lítost. Nepřestávám ale věřit, že se Dalibor jednou rozvede a budeme spolu. Někdy, a to se vždycky stydím, cítím dokonce k té jeho ženě nenávist. A tak se ptám paní Kytičko, co mám dělat? Mám se dál snažit získat jeho lásku? Mám si počkat? Nebo mu raději jít z cesty? Jsme si souzeni? Proč jeho žena a její děti jsou důležitější než já se svou dcerkou? Je to tak nespravedlivé. Jsem bezradná a nešťastná. Nevím, co dál.Prosím pomozte mi.

Z celého srdce Vám děkuje Jitka.

link-růže-Br3.gif

 

víla-nádherná.jpgMilá Jituško,

toto opravdu je situace, která by žádnou ženu nechala klidnou . Na jedné straně Ty a Tvá holčička a na straně druhé manželka a děti Tvého přítele, kterým jednoznačně dává přednost. Dívala jsem se do kartiček, ale bohužel, nemám dobré zprávy. Dalibor nemá vůbec v úmyslu opustit manželku. Nechtěl to vlastně nikdy  a nyní je velmi šťastný se svou ženou. Ty a Tvoje dceruška mu do jeho scénáře štěstí ani trošičku nezapadáte. Má Vás určitým způsobem rád, ale to je všechno a hlavně, je to málo na to, aby udělal tento životní krok. Dalibor na své rodině velmi lpí.

Nedokáže si představit jiný život. Víš, to jsou ty dva rozdíly. Dalibor dokáže mít rád jinou ženu – Tebe. Milovat se s Tebou, prožívat  Tebou románek, to je  pro něj něco jako zpestření, osvěžení, útěk z nudy a stereotypu. Měnit svůj život ale rozhodně nechce. Má to své – vždy jisté a nerad mění svoje rodinné rituály. Odpušť zlatíčko, že mám pro Tebe takto nepříznivé zprávy , ale snaž se oprostit se v rámci Tvých možností od tohoto muže. Máš před sebou jinou cestu. Láska a připoutanost k němu Ti blokují všechny vztahy, které bys mohla prožívat. Ať už zatím na bázi přátelství,nebo později milostného poměru. Věř mi, že to není nespravedlnost. Vždyť to Ty jsi vstoupila do vztahu, který nebyl ještě ukončen a plně fungoval.  

Tyto informace, že je Tvůj přítel stále ženatý,  jsi měla a přesto jsi neukončila tento poměr. Nedala jsi mu hranice a nechala ses obelhávat. V podstatě jsi věděla, že Dalibor se svou ženou normálně funguje, jen jsi to nechtěla slyšet, a tak Tvé oči byly slepé, uši hluché. Nebyl to z Tvé strany zlý úmysl, pouze slabost a podlehnutí . Ale také jsi neudělala nic pro to, abys tento vztah ukončila. Žena, ke které cítíš negativní energii pouze žije spořádaný život se svým manželem. Je pouze oběťí svého nevěrného manžela,obelhávána a stejně jako Ty, oklamána. Je těžké se s tím smířit, ale je to TVÁ KARMICKÁ VÝCHOVA. Přijala jsi svou roli milenky a s tím jsi také vzala na sebe všechny důsledky, které plynou z této situace. Máš šanci se poučit a nahlížet na věci z jiného úhlu pohledu. Jsi obohacena o tyto cenné ZKUŠENOSTI.

1/ NIKDY NEVSTUPOVAT DO NEUKONČENÉHO VZTAHU DVOU LIDÍ

2/NAUČIT SE SPOLÉHAT SAMA NA SEBE

3/UDRŽOVAT SI SVÉ VLASTNÍ HRANICE

4/ODPOUSTIT

5/NELPĚT NA NIKOM A NA NIČEM

6/NAJÍT VNITŘNÍ SÍLU A ODVAHU VYCHOVAT DÍTĚ BEZ OTCE

7/RESPEKTOVAT ROZHODNUTÍ PARTNERA

8/VYLÉČIT POCIT KŘIVDY

9/ZVÝŠIT SI SVÉ SEBEVĚDOMÍ

To je velmi mnoho cenných zkušeností pro Tvoji duši. Přeji Ti Jituško, ať se Ti podaří co nejrychleji uzdravit tuto bolestnou zkušenost a potkat partnera, který Ti bude oporou a pro Tvojí Natálku dobrým otcem. Věř mi, že takový muž je. Vidím jeho oči, jsou upřímné, má světlejší vlasy, často jezdí na daleké cesty, hodně času tráví v přírodě.. Až ho potkáš, brzy zapomeneš na zklamání a křivdy. Uzdravuj svou duši, miluj všechny a posílám vzkaz od andělů.

anděl-dítě-s-křídly.jpgMilovaná sestřičko, na každou Vaši chybu, přijde z dokonale vytvořeného Vesmírného systému reakce,v podobě výchovné lekce. Právě takovou lekci prožíváš se všemi jejími aspekty. Tvé srdce se zmítá mezi různými pocity a věř, že  v této lekci, stejně jako v mnoha dalších, které Tě ještě čekají,  je potřeba milovat a odpouštět. Neotáčej nenávist ze zoufalství proti sobě, ani proti jiným.

Láska vyléčí všechna utrpení srdce. Stvořitel dovolí absolvovat lekce jen za předpokladu, že je uvolněna vnitřní síla duše, tuto situaci zvládnout. Nastal čas, kdy se Tvůj život má naplnit láskou a úspěchy.
Z nevyčerpatelného Zdroje lásky, načerpáš tolik, kolik si podle svého přesvědčení zasloužíš. Andělská moudrost Ti teď připomíná, abys důvěřovala sobě i tomu, že si zasloužíš být milována.

Chceš-li cítit, že Tě obklopuje láska, otevři své srdce, odpusť a miluj. Pak k Tobě bude proudit láska všemi směry. S léčením se obracej na nás anděly. Jsme připraveni pomoci Tvému zraněnému srdci.

AFIRMACE PRO TEBE

OSVOBOZUJI SE OD MINULOSTI

JSEM OCHOTNÁ ODPUSTIT

MILUJI SEBE I SVŮJ ŽIVOT

S láskou Kytička

andělé-v-růžovém-rámu.gif

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pohled druhé strany

(Wendy, 8. 1. 2013 22:58)

Mě byl přítel nevěrný po 10 letech vztahu-nepřišla jsem na to. Pak se ke mě vrátil a dal mi najevo, že už nechce čekat na dítě-že čeká dlouho. Ze strachu , že ho ztratím, jsem začala uvažovat o dítku. Přes těhotenství vše fungovalo super, ale po 3 měsících od porodu-se roztočil kolotoč událostí. Opět nevěra. Trvalo mi dlouho než jsem ho dokázala pustit a dát mu sbohem. Byla jsem na něm závislá. Nikdy mi to nepřiznal-vše zapřel. Tato lekce mě naučila mnohému-hlavně spoléhat sama na sebe, mít odvahu být sama, změnit své staré vzorce chování, pochopit-proč tak učinil a odpustit mu. Každý milenec a milenka by si měli uvědomit, jak by bylo jim, kdyby byli podváděni- věřte pocit ponížení, ztráta lásky, neustálá snaha napravit a slepit je vyčerpávající. Nikoho neodsuzuji ani nesoudím, jen, že občas je dobré podívat se na problém i z pohledu druhých lidí.Hezký den všem a at pochopíme své životní lekce a poučíme se z nich.

Láska ???

(Anna, 5. 11. 2012 22:08)

Osudovou lásku, takovou tu bez výhrad, takovou tu téměř evangelickou, jsem nepoznala a patrně nepoznám, jsem už velimi stará nejen na lásku. Jsem skoro 40 let vdaná, je to můj 1. a jediný sňatek a znovu bych se nevdávala ani kdybych byla mladá . Manželství mě velmi zklamalo jako instituce, ne muž kterého mám, ten má mnohá plus, mám ho ráda i přes dlouhé soužití. Soudím však, že když si ženatý chce "namluvit" zadanou nebo svobodná má vztah se ženatým, musí tito lidé počítat s problémy nebo konflikty, minimálně sami se sebou.Je opravdu láska to, že ztratíme rozum a zábrany? To snad né?

Některé z nás jsounepoučitelné

(Zuzík, 1. 11. 2012 16:07)

Kamarádka měla přítele, který ji 6 let sliboval, že opustí manželku. Dovolené, víkendy, vánoce a jiné svátky byla sama, protože on se věnoval rodině.
Pak se rozešli, ona si s novým přítelem koupila byt a on se ji po 3 letech znovu ozval, že ji chce. Furt je s manželkou. A kámoška o tom, že by se k němu po tom všem vrátila, zase uvažuje :(

:o))))

(Jana, 26. 10. 2012 16:37)

myslím ,že je nás hoooodně co jsme si tím prošli nebo ještě procházíme,držím palce Jitulko,ono to přejde a pak se člověku náremně uleví,mě to trvalo dlouhé 3 roky a dnes vím,že to byla lekce, jen mi dlouho trvalo než jsem to pochopila,krásné dny.

Jití

(Jita, 26. 10. 2012 13:33)

Držím pěstičky! I já procházím podobnou lekcí života. Máme ročního chlapečka..težká situace, ale zároveň hluboce vnitřně posilující!

Jituško

(J., 26. 10. 2012 12:19)

to samé jsem si zažila loni, nebylo z toho dítě, ale chápu tě, co k němu stále cítíš. Nechtěla jsem jít dál, milovala jsem jen ho a chtěla na něj čekat celý život, co kdyby a třeba jednou... Bude líp, chce to čas a odpoutání od něj. Bylo nekonečně mnoho dní, co jsem nemyslela na nic jen na něj, ráno,celý den,před spaním, ve snu...Nikdo jiný neměl šanci, on je přece ten pravý. Teď jsem zamilovaná do muže, který si dlouho počkal, až se z toho vyhrabu. I když ho miluju, v srdci mám stále i toho ženatého, ale je to lepší i náš poměr vidím z jiného úhlu. Doufám, že si obě vezmem ponaučení. Držím ti moc palce, ať je líp!

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3260400
Měsíc: 15508
Den: 636