Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ JÁ MÁM TOLIK ŠTĚSTÍ A NĚKDO SE MUSÍ TRÁPIT

9. 8. 2007

ObrazekKytičko, náhodou jsem objevila tyto stránky a jsem velmi dojatá. Vždycky mě dojímají příběhy lidí . Já ve svém životě jsem šťastná mám dvě zdravé děti a manžela, který mě miluje. A pokaždé když se dočtu , nebo slyším o starostech jiných, naplňuje mě to obrovským smutkem, proč já mám tolik štěstí a někdo se musí trápit. Jsou to věci pro mě nepochopitelné. A bojím se kolikrát myslet na to co mě čeká v životě. Protože si myslím , že mě už potkalo tolik radosti, že víc už nemůžu dostat. Ted je řada na jiných. Promiň, asi mluvím jako blázen , ale tvé nádherné povzbuzující články mě k tomu přiměly.Jsem každý den vděčná za všechno co dostávám od života. A moc přeju všem, kteří tě žádají o pomoc ,aby našli útěchu a tolik potřebný klid v duši. Potom už přijde i to ostatní. Spoustu dobré energie a radosti , abys měla sílu dál pomáhat lidem. Musí to být vyčerpávající.

Marie

Drahá Marie, musím okamžitě reagovat na Tvůj email. Bylo by chybou se domnívat, že si to,co prožíváš, nezasloužíš.
Jsi velmi vyspělá duše. Toto je tvůj poslední život a klíčové slovo pro Tebe je Harmonie.
Přesně takový má být i tvůj život. Představ si třídu plnou žáků. To je náš fyzický svět
Jsou v něm žáci, kterým učení nejde a musí se nechat přezkoušet. Každá zkouška je bolest a složitá životní situace. Výsledek je vždycky nejistý. Pak jsou,ale žáci, kterým to myslí rychle a zapamatují si všechny důležité věci,které učitel vysloví. Pamatují si všechno, co velký učitel, který stvořil tuto zemi po žácích, požaduje.
Pro ně je škola zábavou a hrou. Jen občas se obětují pro své méně šťastné spolužáky, aby jim s učením pomohli. To jsou dokonalejší duše, které se narodí proto, aby pomáhaly.
Ty jsi ta naše správně chápající spolužačka, která na svém duchovním růstu ve svém minulém životě hodně pracovala.
Teď jsi odměněná a máš ve svém životě samé jedničky. To jsou tvé vyrovnané a šťastné poměry.
Máš ve svých energich hodně pozitivních vibrací. Jsi pod vyšší ochranou. A ten tvůj smutek pramení z velmi vyvinuté empatie, kterou cítíš. Poděkuj andělům, poděkuj Stvořiteli a prožij ten nádherný pocit souznění s celým
vesmírem. Tyto pocity, totiž dokážeš už vnímat. Ale hlavně poděkuj sama sobě. A Marie, pošli nám všem, kteří
jsme ještě nezvládli všechny předměty ve škole života, malý kousek světýlka. Pošli tu lásku, kterou máš ve své duši dál. My totiž to světýlko budeme moc potřebovat. Abychom jednou mohli dospět tam, kde jsi se ocitla Ty.
V životě plném štěstí, harmonie a radosti. Děkuji za Tvůj mejl. Mohla jsem s tebou při vzájemném napojení prožít kousek tvé radosti.
 

S láskou  Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260523
Měsíc: 15544
Den: 692