Jdi na obsah Jdi na menu

PROBLÉMY A CHYBY V MÉM ŽIVOTĚ SE MI STÁLE OPAKUJÍ

27. 8. 2007

ObrazekMilí Andělé,

obracím se na Vás s prosbou,jestli byste mohli nahlédnout do mého minulého života,protože mám pocit,že se mi opakují stále podobné problémy v životě a nejsem schopna je řešit.Ráda bych z toho kruhu vystoupila a byla konečně v klidu,spokojenější.Mám jedno manželství za sebou,kdy jsem myslela,že většina problémů vycházela z manžela,ale teď,když jsem s jiným partnerem,máme obdobné problémy.Navíc si poslední dobou s mužem nerozumíme,bývá ke mě dost chladný, hrubý,odtažitý,mám dojem,že pro něj nic už neznamenám.Než jsem se seznámila s nynějším partnerem, potkala jsem několik mužů,ale buď jsem si myslela,že mě chtějí jen zneužívat k radovánkám,tak jsem je chladně odbyla,nebo jsem potkávala zadané muže.Jinak mi štěstí přeje v práci,děti mi dělají též velikou radost,jsem za ně moc vděčná. Ještě bych se chtěla zeptat na mou matku,protože si nerozumíme....

Moc děkuji,zdraví

 

Katka

 

Milá Katko,

na obrázku jsi se mi zakreslila jako energická žena s velkým srdcem.Umíš si sjednat pořádek. Umíš si také pořádně dupnout. Kolem tvého srdce je kruh pozitivní energie,která je ale umlčována tou přísností,která z tebe vyzařuje.

Lidi kolem tebe cítí respekt vůči tobě,ale už méně cítí tvou lásku. A to je velká škoda.

Protože ty jsi Katko, člověk s velkým srdcem. Je jen příliš opředené tou přísností.

Když jsem se na tebe napojila,cítila jsem záplavu pozitivní energie,ale vzápětí jsem se rozhlédla, podívala se,zda mám uspořádané věci na stole. I já jsem z tvé osoby cítila respekt.

Je to působení síly tvého ducha.

Co se týká tvého minulého života:

Vidím před sebou ženu,která je mladá a krásná. Vedle ní vidím starého muže,který se do ženy zamiloval. Ta žena k němu nic necítí. Vidí pouze součet výhod,které vyplynou z tohoto svazku. Mladá žena,se za toho muže provdala. Sňatek ze zištných důvodů,ale nepřináší požehnání.Chvíli se vydržela přetvařovat,ale pak potkala mladého muže. Vymysleli společně plán,jak starého pána připravit o majetek. Byl to důkladný plán. Starý muž zůstal sám bez prostředků a s těžkou nemocí. Odchod ženy,mu zlomil srdce. Vidím pohřební průvod a urážky,směřující k ženě. Cítí lítost. Ale muž který zemřel,cítil křivdu¨. A to ženě velmi zatížilo karmu.

V tomto životě měla několik mužů..provdala se,ale necítí pravou lásku. Každý muž jí připadá falešný,neupřímný a plný přetvářky..jako byla kdysi ona…ptá se.: Proč ten muž se mnou je? Jaký je jeho úmysl. Necítí,že je to proto ,že jí miluje..není jí to dovoleno cítit. Její náruč je proto chladná a muži ji to vyčítají. Ona nemůže jednat jinak. Tak je přísná na sebe i na druhé!! Někdy křičí a vedle její duše je přivtělená bytost,která je připomínkou na minulost!!

Tato bytost ženě ubírá energii.Žena to občas cítí.Někdy má těžké sny a stavy špatné nálady.Je třeba tuto bytost odvést! Co se týká partnera,není vhodný čas vztah ukončit.jeho energie,která nese lásku do srdce ženy, je propletená a omotaná okolo srdce. Ublížilo by to oběma.

Vztah jde zachránit.. Ale konečné rozhodnutí,je na ženě.

Vzkaz od andělů: Vnímáme nevyváženost ve tvém životě. Máš hodně práce,méně odpočinku.

Čeká tě nová příležitost, k novému vztahu. Rozhodnutí je na tobě. Nechej ale čas na chvíli plynout.Teď není vhodná doba. Pros své ochránce,aby probudili tvou sílu vidění…protože máš,určité schopnosti. Brzy dojde k uzdravení vztahů. Dostane se ti pochopení k vyjasnění vztahu s matkou Konflikty utichnou,jak dojde k pochopení a otevření tvých očí. Přijmi tento klid s vděčností.

 

Hodně dnů prosvícených andělským světlem Ti přeje 

 

Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3257428
Měsíc: 16213
Den: 657