Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIVTĚLENÁ DUCHOVNÍ BYTOST, TRÁPÍ MOJI DCERKU

4. 2. 2008

ObrazekAhoj Kytičko,
posílám Ti andělíčka co Klárka namalovala když jsi z ní pouštěla tu zbloudilou dušičku a zároveň při tom namalovala prý vážku, ale je to asi ta dušička co jí opouští tělo.
Klárka se chováním změnila k lepšímu, ale co se týče spánku, tak každý den i odpoledne i večer se tak hodinu po usnutí budí a strašně pláče a klepe se strachem. Nerozumím tomu vždyť jsem už udělala tolik věcí a vždycky když si myslím, že to bude O.K., tak se stane zase něco jiného. Už má zas spálovou angínu - ach jo! Vždycky jí řeknu, že si má zavolat svého andělíčka a poprosit ho, aby ji zabalil do růžového obláčku. Pak se uklidní a usne.
S láskou

 
Irenka

 

Milá Irenko,

Děkuji za obrázek
Pořád mám před očima ten večer, kdy jsem s Klárkou pracovala.
Prosila jsem anděly, aby mi pomohli se na Klárku napojit. U takových malých dětí,
je to někdy problém, nedokáží se soustředit a nerozumí tomu, co se vlastně děje..

Najednou jsi měla Irenko ten skvělý nápad a řekla jsi Klárce, aby namalovala andělíčka. Jakoby Ti to poradili andělé.

A Klárka začala malovat. Tím,že malovala a soustředila se na anděly, vlastně dala průchod jejich působení. A také namalovala přesný děj toho, co se s ní dělo. Na pravé straně obrázku namalovala postavu a k ní napojeny dvě energie.Nad sebou namalovala dušičku, která je blízko ní, jakoby uletěla.Víš, vážka je obtížný hmyz. Nazvala jí přesným jménem. Byla to energie, která obtěžovala. Je úžasné, jak přesně to namalovala. Tak malá holčička nemůže nic vědět o přivtělených bytostech, napojených na naše duchovní i fyzické tělo.

Mohla říct, že viděla motýlka, nebo ptáčka. Nebyla to dobrá duše. Já jsem to cítila. Nejspíš Klárka vnímá duchovní bytosti více, než ostatní děti. Někdy se to stane Irenko,že některé dítě má více otevřené vnímání a jsou více zprůchodněny komunikační kanály.

Holčička se bojí, neví co se s ní děje a nedokáže si tyto jevy vysvětlit. U některých dětí se tyto kanály uzavřou přibližně v šesti letech věku. Stává se zcela vyjímečně, že tyto „schopnosti“ vnímání duchovních energií přetrvávají déle.

Zkus s holčičkou prosit anděla o růžové světlo, dříve než usne. Ať se stane jejím každodenním rituálem. Věřím, že za nějaký čas, bude holčička klidně spát a nebudou ji trápit tyto noční můry.

Před spaním, ji zkus zazpívat písničku,zpívej jí o tom,že spát bude klidně a její sny budou krásné.

Naše podvědomí totiž velmi dobře reaguje na informace,které  zaznamenáme těsně před usnutím.  Bylo by dobré odvést tu druhou duchovní bytost.

 

Přeji ti sluníčkové dny a hodně lásky.

 

Kytička

Obrazek

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257256
Měsíc: 16228
Den: 652