Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIŠEL JSEM O SVÉ DĚTI, NENÁVIDÍM A OPOVRHUJI SVOU ŽENOU

holoubci.jpgDobrý den
Na vašich stránkách jsem našel článek z 19.5.2009 NEDOKÁŽU BÝT TVRĎÁKEM I
KDYŽ MNĚ ZRADILA
MANŽELKA
https://duchovnipomoc.estranky.cz/clanky/andelska-poradna---vase-pribehy/nedodazu-byt-tvrdakem-i-kdyz-mne-zradila-manzelka.html


Trošku mi to připomínalo můj příběh i mé pocity. Psala jste dotyčnému "Ty
svou ženu stále miluješ, protože ve Tvém podvědomí je informace, že musíte
přestát tuto složitou zkoušku. Ty a Tvá žena k sobě najdete znovu cestu."

Cítil jsem to dlouho také tak. Má žena ode mne odešla. Miloval jsem ji, že
bych za ní bez váhání dal svůj život. Udělali jsme ústní dohodu, že se v
péči o děti budeme střídat, ale má žena chtěla děti oficiálně do své péče
s tím, že v rozsudku nebude stanovený kontakt s dětmi, protože je to prý
více flexibilní a vždy
se domluvíme. Jenže to byla léčka. Po rozsudku
soudu mi řekla, že dostala ve firmě nabídku na roční pracovní stáž ve
Švédsku a děti prý vezme sebou na jeden školní rok.

 

Dohodli jsme se , že bude s dětmi ve Švédsku jeden školní rok a během té doby bude za mnou létat každý měsíc. Nakonec se ukázalo, že má delší dobu ve Švédsku milence a odstěhovala se za ním. Přesto jsem stále ještě svou ženu miloval a
doufal, že budeme zase jako rodina. Doufal jsem, že si vzpomene na vše
pozitivní co jsme prožili, na to jaký jsem otec. Děti mi referovali, že
mamka se Švédem pořád hádá a po půl roce se odstěhoval. Dcery a já jsme
doufali, že budeme zase rodina. Jenže pak se Švéd zase nastěhoval zpět a
má bývalá žena mi řekla, že zůstane s dětmi navždy. Obrátil jsem se na na
švédský soud, aby na základě Haagské úmluvy o občanskoprávních aspektech
mezinárodních únosů dětí poslal mé děti zpět ke mne. První proces jsem
prohrál, protože se prý neprokázala naše dohoda, že bude s dětmi ve
Švédsku jeden rok a pak se vrátí.

Odvolací soud pak rozhodl, že se jedná o nedovolené držení dětí v cizině a rozhodl, že se mají vrátit zpět domů.
Ona však podala odvolání na nejvyšší švédský soud a ten rozsudek
pozastavil a teď se čeká, jestli se její odvolání bude projednávat. nebo
nebude. Mezitím jsem podal u soudku v Česku návrh na změnu výchovného
prostředí dětí. Moje bývalá žena poslala k soudu své vyjádření, kde tvrdí
neuvěřitelné lži jako "otec po dlouhou dobu se o nezletilé děti vůbec
nestaral a neprojevoval o ně žádný zájem" . V prvních šesti letech se o
děti starala výlučně matka bez sebemenší pomoci či zájmu otce, kterého
děti ani vlastně pro nezájem otce neznaly. Prý se mne děti bojí. Nikdy
jsem se nesetkal s větší lží. Vůbec nechápu jak někdo může takto brutálně
lhát.

 

otec-a-miminko.jpg

Nikdy dřív bych to do ní neřekl, že bude takto lhát. A také mi před dětmi řekla, že jim bude každý den říkat jaký jsem hajzl. Nikdy jsem tak
nikoho tak nenáviděl jako nenávidím a opovrhuji svou bývalou ženou. Nikdo
si nedokáže představit co prožívá otec, když jeho děti, kterým se od
porodu plně dennodenně věnoval, pro které by udělal první poslední, když
jeho dětí žijí v cizině s cizím
chlapem a milující otec cítí bezmoc.

 

Tomáš

víla-nádherná.jpgMilý Tomáši, cítila jsem z Tvého emailu ty nejsilnější emoce, jaké může vůbec člověk ve fyzické rovině prožívat. Bohužel, kromě lásky ke svým dětem, kterou vnímáš a cítíš, to jsou to dál všechno jen silně negativní emoce. Tvá duše Tomáši, teď prožívá utrpení z odloučení od dětí, Tvá žena tuto situaci z Tvého pohledu zavinila, tak obracíš svou nenávist vůči ní. Píšeš mi, a teď Tě cituji:

Nikdy jsem tak nikoho tak nenáviděl jako nenávidím a opovrhuji svou bývalou ženou.

 Nikdo si nedokáže představit co prožívá otec, když jeho děti, kterým se od porodu plně dennodenně věnoval, pro které by udělal první poslední, když  jeho dětí žijí v cizině s cizím chlapem a milující otec cítí bezmoc. /konec citace/.

Vzhledem k situaci, kterou prožíváš, to z lidského pohledu, lze chápat. Z duchovního hlediska to určitě není správný postoj. Celé to je Tvá nezvládnutá zkouška. Zeptala jsem se andělů a posílám andělské písmo.

 

 

andělské-sestry.gif Andělské písmo pro Tebe:

 

Milý a drahý Tomáši, my bytosti světla, vidíme celou tuto situaci zcela z jiného pohledu. V našich očích, vše prosvětluje nebeské světlo a láska našeho Pána, každá duše si prožívá právě to, co je pro její další vývoj a cestu potřebné.

Vidíme celý příběh, známe příčiny, následky a také propojení a hlavně důvod, proč tato situace přišla do Tvého života. Chování Tvé ženy, je pouhým  následkem Tvého vnitřního pocitu, že musíš vlastnit i to, co za žádných okolností vlastnit nelze . Zákon o nelpění, je velmi moudrý a právě tento zákon Tvá duše nejčastěji v minulosti porušovala.

Situace v které se nacházíš, je pro Tebe velmi cenným studijním materiálem. Zde si můžeš uvědomit vše o pravých hodnotách,o  svobodě rozhodnutí a jen v této situaci nejlépe porozumíš Zákonu svobodné vůle. Věz, že nikdy žádný člověk nemůže patřit žádnému člověku. Tak moc se mýlíš, když jsi vnitřně přesvědčen, že nikdo jiný si nedokáže představit, jak moc to bolí, ztratit své děti.

Drahý Tomáši, my,bytosti světla vidíme milióny duší, které přicházejí o své pozemské děti. Každou minutu probíhají na zemi ztráty blízkých lidí. Každý den, každou minutu někde na Zemi, ztrácejí rodiče své milované děti. Někteří je ztratili už navždy, Jiní rodiče, je pouze na určitý čas zavrhli. A téměř vždy tu ztrátu někdo zavinil a vždy, ať si to duše přizná, či nikoliv, to velmi bolí.  Přesto se tyto duše snaží ze všech sil odpustit a dále milovat. Není jiné cesty, než milovat a odpouštět za všech okolností.

  Tvůj předchozí život byl realizován v zemi, kde ženy mají zahalenou tvář a nemají práva na své děti. Tam hledej příčiny, tam je prvopočátek Tvých karmických provinění. Byl jsi přísným vykonavatelem rozsudků, které nyní sám pociťuješ. Karmický zákon má princip bumerangu. Vždy se k tobě vrátí.

 

Vybral sis dobrovolně život na Zemi a věděl jsi přece, že zde jsou ještě války. A války nezačínají tam, kde jsou hranice Vašich území. Tyto války mají své kořeny právě v rodinách, uvnitř území, přímo ve vnitřním řádu bytí. Nic se neděje jen tak bez příčiny, aniž by lidská duše měla prospěch z této situace. Bůh, náš milující otec by nikdy nedovolil křivdu. Tvá situace může v budoucnu změnit. Tvé děti mají k tobě stále otevřenou cestu a ty k nim.

Zvládnout tuto zkoušku znamená odpustit a nelpět. Pak se brána, která Vás dělí otevře, a děti budou ve Tvé blízkosti. Pokud tuto zkoušku nezvládneš, ztratíš je navždy, neboť jejich paměť nahradí jiné prožitky, a vše zůstane jen v úrovni vzpomínek. Andělské bytosti světla, nemohou pomáhat v nenávist a lpění. Ale mohou léčit Tvou duši a pomoci zvládnout tuto velmi těžkou zkoušku. Pomáháme Ti a věříme v lásku Tvé duše.

Archanděl Gabriel

 

Já Kytička Ti přeji hodně sil a požehnání. Bylo by vhodné, podívat se do minulých životů, cítím, že jsou velmi silně propojeny s Islámem. Tam hledej pravdu a pochopení.

 Opatruj se Tomáši, posílám Ti lásku a světlo.

 

Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děti se vrátí

(MoPi, 3. 4. 2012 9:28)

Ahoj Tome, cítím Tvůj hněv i bolest. Nevím jestli bych dokázala ve tvé situaci reagovat jinak. Věř ale svým dětem, matka na ně přestane mít takový vliv, až trošičku dospějí a oni si k Tobě mohou najít samy cestu. Cestu budou ale hledat k hodnému tatínkovi plného lásky! Neděs je zlobou. Moc prosím, aby děti necítili Tvůj hněv. Cítím jak jsou zmatené.
Líbá. M.

Re: Děti se vrátí

(Tomáš, 14. 5. 2012 10:18)

Tatínek je hodný. Často mi děti říkaly, že jsem ten nejhodnější a nejlepší tatínek na světě. I moje bývalá, že začala jezdit do Švédska, jezdila služebně do Finska, a z té doby mám spoustu jejích emailů, že je moc ráda, že mne má, že se o vše postarám, navždy jen tvoje S. a podobně. Pak se zmiluje do kolegy z práce, udělá podraz, unese děti a vykládá, že jsem se o děti nikdy nestaral a opravdu nechutně lže. K takové ženě lze jen stěží cítit něco pozitivního, je těžké jí neopovrhovat.

Nerozumím

(Tomáš, 14. 5. 2012 0:22)

Odpustit - tomu rozumím. Člověk by měl odpouštět, protože se zlobou v srdci se dobře žít nedá. Žena mi unesla děti za milencem, protože jsem se v minulém životě nějak choval. Dobrá. Ale, co nepochopím je to, jak ona může u soudu tak lhát. To je pro mne nepochopitelné. NEPOCHOPITELNÉ. Ale chápu, že člověk má odpouštět vše.
Nelpět. Chápu, že nelpět na majetku a materiálních věcech člověk osvobozuje. Ale jak lze nelpět na vlastních dětech ??? Nikdo nikoho nevlastní, ale každý normální rodič chce být se svými dětmi, chce je vychovávat, jezdit na výlety, předávat jim to nejlepší ze sebe.
Co znamená nelpět na svých dětech ? To mi nemá vadit, že žijí v cizině a já je vidím úlpně minimálně ? To přece nejde. Kdyby matce unesli děti, tak by ji asi nikdo neříkal nelpi na svých dětech. Ale otci má být jedno co je s jeho dětmi ? Nebo nechápu co znamená nelpět ?

držím Ti

(jana, 2. 4. 2012 18:04)

Tomášku palce,zvládneš to,chvíly se bude hlava vztekat,ale dušička je chytřejší ,láska Tvých dětí za to stojí,zase bude dobře :o)))) mnoho štěstí Ti posílám.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 3259787
Měsíc: 15503
Den: 502