Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIPADÁM SI ZBYTEČNÝ A CÍTÍM SVÉ BLOKY

18. 2. 2010

ObrazekAhoj,
nevím zdali si na mě vzpomínáš s kurzu v Bílovicích,říkala jsi,že mám velice pěknou auru a silně otevřenou korunní čakru,a že se budu věnovat léčení.Moc mě to potěšilo,i když jsem se bál co mi povíš.

Cítím se zde zbytečný,stále jsou ve mě bloky,o těch jsi mi taky říkala,nevím jak se víc otevřít,jak se sebou pracovat. Klidně přijedu na další kurz nebo sezení,trvá to už dlouho.

Děkuji za Tvůj čas a přeji pěkný den a sluníčko.
Pavel
 

Obrazek

ObrazekDrahý Pavle,
Barva, výška a celkový vzhled aury hodně vypovídá o člověku, o jeho myšlenkách a také o jeho nejniternějších pocitech. Hodně otevřená korunní čakra a probleskující červené barvy v auře, vysoký proud světla. I teď tě vidím. Mám Tě před očima. Přestože jsi nebyl příliš velký muž,/postavou/, duchem jsi mnohem dál a výš, než máš představu. Víš jsou lidi, které já objímám, beru je do své náruče a raduji se s jejich dobrými laskavými dušičkami. Nevnímám těla. Cítím tu lásku duše, která proudí a zbarvuje auru těchto lidí Obrazekduhovými paprsky světel.
Radovat se s dušičkami, to je jako zbavit se oděvu a skočit do hravých vlnek moře a bezstarostně si hrát s delfíny. Tebe jsem v sobotu na semináři v Bílovicích viděla poprvé. Neznala jsem ani Tvé jméno, nevím odkud jsi přijel. U tebe jsem měla pocit zcela jiný. Jako když potkáš velmi váženého a uznávaného člověka, jako když se máš před někým uklonit a projevit mu úctu. Přiznám se že to byl pocit, který jsem cítila jen několikrát ve svém životě.
Naposled to bylo v Praze, kdy jsem tam na semináři uviděla mladou dívku, u které jsem viděla zvláštní zář na korunní čakře a vysoký proud světla. Málem jsem vykřikla údivem. Jen jsem se na ní dívala a opakovala slova: „ KDO JSI?“ KDO JSI?“ MÁŠ ÚŽASNOU AURU.
Dívka mi s úsměvem odpověděla, že už jí to pár lidí řeklo, a že je prý vtělený anděl. Intenzivně jsem cítila úžasnou sílu bytosti, která byla do dívky vtělená.Toto byl otisk andělské energie. A já jsem cítila zvláštní radost z tohoto setkání.
Tebe jsem vnímala jinak. Vím, že ta úcta a respekt, kterou jsem k Tobě cítila nesouvisí s tímto životem.I Tvé pocity, které popisuješ, že se cítíš zbytečný, jsou skutečné pocity člověka, který pomáhal lidem, léčil. Byl jsi uznávaný ve společensky vyšších vrstvách, i u obyčejných lidí.
Najednou teď žiješ obyčejný život a jsi jen obyčejný člověk. Ve Tvém podvědomí se ozývá hlas – Já nejsem nikdo. Nic neznamenám. Nic jsem nedokázal. Ale v tom se Pavle pleteš. Ty jsi někdo!! Tvá duše jen nutně potřebovala tuto zkušenost obyčejného člověka. Ty jsi skvělý a máš schopnosti, které je potřeba probudit, pokud chceš. Cítím proud energie, když píšu tento email. Budeme pracovat na Tvém vývoji a jsem si jistá, že jestli bude někdo překvapen, pak to budeš Ty, svým vývojem a postupem. Jsi jedním z těch nejzajimavějších duší, které jsem potkala. Dám Ti samozřejmě včas vědět, kdy bude další akce v Brně. Zatím si prosím opakuj tyto afirmace.
 
JSEM DOBRÝ PRÁVĚ TAKOVÝ, JAKÝ JSEM, A UVĚDOMUJI SI TO V KAŽDÉ SITUACI.
 
JSEM V KLIDU, PROTOŽE ZNÁM SVOU HODNOTU.
 
VŠE CO POTŘEBUJI, JE MI VŽDY ZJEVENO. SVOU INTUICI MOHU POUŽÍT KDYKOLIV TO POTŘEBUJI.
 

Přeji Ti pohodový a sluníčkový den 

s láskou Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

názory modroočka

(dyxio, 18. 11. 2012 17:31)

Jen tady tak čtu minulost Kytičky,jak odpovídala na dotazy,ale Modroočko,ty jsi přece u Wahl,a ta zpoplatnila své stránky,tak proč taková arogance?

vulgarismu

(modroočka, 26. 2. 2010 4:08)

když já jsem tu nic takového nečetla, takže se omlouvám... nemyslela jsem, že tam musí zůstat všechno, jen prostě stačí nereagovat, protože ti, co tady na těch stránkách chtějí číst, si umí vybrat a Tobě dát čas, aby ses rozhodla, zda to tam ponecháš.

Modroočce

(Kytička, 25. 2. 2010 20:54)

Zlatinko,já tady nechci žádné urážky ani vulgarizmy, a už vůbec né urážení a osočování lidiček, kteří se mi svěřují, to zkrátka není možné.Proto si vyhrazuji právo vymazat tyto nesmyslné komentáře. Navíc,mi tyto nesmysly zbytečně zabírají místo pak musím starší komentáře mazat, protože další už se na web nevejdou.
Neboj modroočko, nebudu dělat žádnou registraci,mám ráda všechny, s kterými se tady potkávám.
S láskou Kytička

nazory

(modroocka, 25. 2. 2010 16:33)

Registrace je sice prima, ale zároveň uzavírá vstupní dveře nahodilým čtenářům. Každá ohraničená skupina časem ztrácí kontakt s realitou, je svým způsobem nebezpečná.
Ne každý se musí projevit nevhodně. Už jen to, že o tom přemýšlí a hledá reakci na vzniklou situaci, má možnost časem pochopit to, co se mu v životě děje.
Na světě žije mnoho lidí-duší, některé jsou hodně staré a tím mají i větší zkušenosti, zodpovědnosti a možnosti i odvahu dělat např. to, co dělá Kytička.
Ty mladé duše sice mohou být i více vzdělané v profesním zaměření, ale o duchovnu téměř nic nevědí. Neumí spojit vědecký život s astrálním.
Proto si myslím, že je dobré ponechat i takové odpovědi, ale nenutit pisatele k jinému myšlení. Nechat to bez reakce s tím, že respektujeme i jeho názor. To, že Kytička něco smaže, jen dokazuje, že se autor trefil a dokázal ublížit... přitom to může být NĚCO takového, co i nám ukáže jiný úhel k problému a nás samotné posune dál...
JE UMĚNÍ POSLOUCHAT KAŽDÉHO, BŮH TO DĚLÁ TAKY A NECHÁ NÁS VYPLÁCAT SE Z NAŠÍ NEVĚDOMOSTI.
A přiznejme si, jakou máme radost, že něco dokážeme sami bez cizí pomoci. :)
Ať žije trpělivost a pokora!

Technicky

(Dagmary, 20. 2. 2010 15:31)

by asi nebylo nic platné,kdyby Kytička umožnila přístup jen registrovaným,nebo někoho zabanovat např. přes IP a na edisku to navíc ani nejde.Oni ti,co chtějí psát urážlivé a zesměšňující komentáře si už najdou způsob,jak se na stránky dostat.Nevšímejme si jich,všechny reakce jsou jen voda na jejich mlýny.S láskou a úctou Kytičce a vám všem Dagmary

Vladovi

(Erika, 19. 2. 2010 13:09)

Vieš,na svete sú ludia,ktorí sú veriaci a ktorí nie sú.Sú ludia,ktorí majú dar liečiť viac vyvinutý,jasnovidnosť,a pod.Viem,o čom hovorím,ver.Každý ale máme svoje poslanie.Ak Ti záleží na tejto planéte,modli sa,ako ty môžeš pomôcť v tomto živote.ˇZehnám Ti Božou láskou.

Světlo do tmy

(Martina, 19. 2. 2010 9:23)

Milá Jano, chápu Tvé rozhořčení i to, že Tě něčí výroky ruší. Zkus se ale zamyslet nad tím, proč. Pokud někoho urážíme, snižujeme se tím na jeho úroveň. Lepší je snažit se přijmout v sobě to, s čím sami nejsme příliš spokojeni, a reagovat na okolí s láskou, byť rozhodně. Krásný den a hodně sluníčka Ti přeje Martina

Mozno

(Vlado, 18. 2. 2010 23:26)

by pomohlo, keby mohli prispievat len registrovani navstevnici.
Pekny den.

pro Pavla

(modroočka, 18. 2. 2010 23:25)

Pavle, vydrž. Nejsi sám, kdo se nemůže objevit tam, kde by měl být. Tento život je jakási konečná etapa bolesti a hrůzy, která brzy skončí.
A pak už se zákonitě musí objevit vzestup.
Proto Ti přeji hodně štěstí a trpělivosti. :)

Pro Janinku a Ladu

(Kytička, 18. 2. 2010 21:06)

Moje sluníčka,zamezit přístupu na stránky nikomu nemohu,mohu jen smazat takové komentáře, které jsou urážlivé, a to jsem právě udělala. A jak víme, pan Vladimír uráží každým slovem. Alespoň vidíme, že není jen světlo, ale i pořádná tma. Moc prosím Stvořitele, aby i pro pana Vladimíra vysvitlo slunce a jeho zahořklost a zatvrzelé srdce našlo lék. Moc Vás všechny objímám. Láska a světlo je silnější než tma a nenávist.
Moc Vás objímám.
S láskou Kytička

Kytičce

(Janina, 18. 2. 2010 20:46)

Milá Kytičko,na Tvé stránky chodím moc ráda, ale nebaví mně číst bláboly, které tady píše jakýsi Vladimír, mohla by jsi zamezit jeho přístup na tyto stránky? Ty jeho nesmysly vytvořené snad chorým mozkem,(jinak se to nedá pochopit)se opravdu nedají číst.
Děkuji Janina

pousmání

(Lada, 18. 2. 2010 19:36)

Ze všech těch pitominek pana Vladimíra mě nejvíc pobavila poznámka "napřed zkus vyléčit sám sebe-věř, bude to snadné". Kdyby to bylo taksnadné, lidé by nežádali někoho jiného o pomoc, ať to je paní Kytička nebo psycholog :))A pokud si pan Vladimír myslí, že jeho rady jsou lepší, a potřebuje se vyjadřovat k těm samým tématům co paní Kytička, proč si nezaloží vlastní stránky? Věřím, že je to snadné :)))I když je spíš štěstí, že žádné stránky nemá. :)

Pavlovi

(Lené, 18. 2. 2010 12:35)

Milý Pavle,
nezahazuj své dary, takový, jaký jsi ty, tento svět moc potřebuje. Věřím, že najdeš v sobě víru a sílu se otevřít a porazit tak své pochyby.
Přeji mnoho úspěchů, Lenka

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3246576
Měsíc: 17039
Den: 825