Jdi na obsah Jdi na menu

POSLEDNÍ DOBOU MÁM PSYCHICKÉ PROBLÉMY

24. 8. 2007

ObrazekDobrý den,
ani nevím jak jsem se dostala na stránky andělské poradny, ale velice na mě zapůsobily.
Poslední dobou jsem měla psychické problémy, a návštěvu léčitelky, která by mi jistě skrze automatickou kresbu pomohla, stále odkládám. Jen si říkám to zvládnu, ještě to vydržím. V hloubi duše tuším, odkud by mohl vycházet můj neklid, ale stejně se tak ve všem utápím a pak vidím vše černě. na první pohled mi nic nechybí, studuji, přividělávám si, mám úžasného přítele. Starost mi občas dělá moje zdraví a také to maminčino,....Možná v hloubi duše cítím, že něco není v pořádku, ale možná že jen maluju čerta na zeď?
Prosím Vás, pokud Vám andělé dovolí, pomozte mi rozmotat moje "pochybnosti"
Předem děkuji za odpověď
Anna- Orea

Milá Oreo,

Jsi duše velmi vyspělá. Máš pravidelné energetické proudění, jen máš trochu nestejnoměrně otevřené čakry.To v tobě způsobuje jakousi disharmonii. Jednou jsi dole jednou nahoře.

Jako houpačka na kolotoči. Jakoby ses na tom kolotoči doslova točila. A navíc Tě kdosi nutil na tom kolotoči sedět. Ty chceš občas i vystoupit za jízdy, ale to není správné řešení. Kolotoč se musí zastavit a ty vykročíš dál a půjdeš cestou, která je ti předem určená.
Máš o životě úplně jinou představu,než teď žiješ.. Vidím jiné místo na zemi, které je ti určeno.

Pokud máš v hlavě sen, ochránci Ti vzkazují, že je vše připraveno, abys tento sen započala realizovat. Nevěříš si, a to je chyba. Vyrovnání otevřenosti čaker Ti dodá sebedůvěru, kterou tolik potřebuješ. Někdo ti svazuje křídla milá Oreo. Drží tvé ruce ve svých a ty se nebráníš, protože víš, že ten člověk to činí z lásky. Upnutí se k někomu. To je problém tvého srdce. I duši máš staženou strachem, něčeho se bojíš. Negativní zážitek z minulosti? Věř,že zanechal v tvé duši jizvy, které jdou vyléčit. Tvá dušička je někdy jako zmačkaný list papíru. Ale čistý list Oreo. Je zářivě bílý, jen na něm vidím jeden nápis . Jako bys měla něco odpustit svému otci. Možná ti to nepřipadá důležité,ale je to velmi důležité. Měli jste na sebe nějakou vazbu z minula a on nezvládl situaci a něco udělal špatně. Tvoje zdraví, je narušeno jakousi citovou nerovnováhou a já cítím, jak někdy máš stažené hrdlo…tvá řeč se zadrhává a ty by jsi toho tolik chtěla říct, ale nejde to ….Ochránci si přejí, abys často meditovala v přírodě. Neboť je nejvyšší čas otevřít tvou intuici a vnitřní vnímání jemnohmotného světa. Ochránci jsou připraveni ti pomoci. Máš velmi malinko otevřenou čakru č. 3,která ovlivňuje i trávící ústrojí, s kterým máš občas problémy.Cítíš takový vnitřní neklid. Pozor aby to nevyvolávalo výbušnost a strach ze života. Co se týká vztahu Tebe a přítele, nesnaž se ho ovládat, nemusel by to unést. Miluje tě, ale není vypořádáný s minulostí. Měj proto trpělivost.

Pozor na průdušky a náběh na astmatické projevy. Ty projevy u tebe vidím. Může to začínat jen pouhou nepatrnou vyrážkou. Ještě něco, jakobych u tebe viděla nějaké dítě a pak už néé. Možná sis něco rozmyslela. Tohle nevidím dostatečně jasně. 

Sedmou čakru, máš téměř uzavřenou. To bychom měly trochu napravit. Srdeční čakru máš otevřenou hodně, jsi předurčená pomáhat ostatním. Ty to víš, zatím však nejsi rozhodnutá jak a v čem. Všechno ale brzy pochopíš, a budeš mít ze sebe velikou radost. Neboť opravdu šťastni jsme jen tehdy, pokud splníme to, co jsme si kdysi v duchovním světě určili, jako svůj úkol tady na zemi!!

Po otevření 7 čakry Ti všechno bude mnohem jasnější, neboť se odkryje i paměť tvé duše.

 S láskou 

Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3260046
Měsíc: 15535
Den: 578