Jdi na obsah Jdi na menu

POŘED USNUTÍM VIDÍM JASNÉ SVĚTLO, KTERÉ SE KE MNĚ PŘIBLIŽUJE

26. 10. 2009

ObrazekDobrý večer Kytičko.

Dlouho jsem váhala, jestli tě mám tímto dotazem
zdržovat. Tak jsem si řekla, že to prostě
zkusím, vím, že máš mnohem důležitější dotazy a tak naprosto
pochopím, když mi na tohle neodpovíš. Už dlouhou dobu ( možná od
dětství - nejsem si tím jistá ), mě skoro každou noc navštěvuje ,,
světlo,, při usínání mi tak svítí do očí, že mě to nenechá je mít
zavřené. Lítá nademnou a oslňuje, je to jako když stojíš v noci na
silnici a blíží se k tobě auto s dálkovými světly, nejdřív je to
slabé světýlko a nakonec tak silné, že tě začnou pálit oči a musíš
si je mnout, pak chvilinečku tma a zase další auto se blíží. Někdy
po zasvěcení do 2 stupně Miguraj se to vystupňovalo, nejdřív mě
probudilo malé světýlko, to se pak roztáčelo do spirály, jejíž konec
mě jakoby pohltil. Neměla jsem při tom nějaké zvláštní pocity, jen
to oslňovalo a mě pálily oči a já se na to nedokázala dlouho dívat.
Taky mě to nechtělo nechat usnout, ať jsem se otočila kamkoliv,
svítilo a blikalo. Někdy, když je mi smutno a nemůžu usnout,
poprosím ho, jestli by mohlo za mnou přijít, za chvilku přijde,
oslní mě a mě pak tolik pálí oči, že je dokážu nechat zavřené a
usnu. Snažím se ho ptát, kdo je, ale nejde mi to. Víš, moc ráda bych
věděla kdo je, jestli pro něj můžu něco udělat a proč vždycky
přijde. Pokud by jsi mi to mohla říct Ty, tak budu moc ráda. Už se
na Tebe strašně těším do Teplic. Papa

Ditka

 

 
ObrazekMilá Dituško.
Přeji Ti krásné ráno a snažím se ptát andělů, kdo ti nedá spát, kdo to za Tebou přichází?
Zlatíčko moje, v duchovním světě je to tak, že, čím větší a silnější světlo kolem sebe bytost jemnohmotného světa má, tím je ta bytost duchovně Vyšší.
Andělé mi odpovídají jasnými slovy.

 

 

 

 

Obrazek„Milá sestřičko, jeden z našich duchovních bratrů láskyplně dohlíží nad člověkem, který potřebuje nutně zvýšenou ochranu. Duše tvé přítelkyně se čas od času ocitne v nebezpečí. Nepřítel,který tak usilovně ovlivňuje Vás, lidské bytosti ke zlému smýšlení a konání je v tu chvíli velmi blízko. Tolik Vás všechny milujeme, a vidíme
všechna nebezpečí, která jsou nástrahou a příští překážkou pro Váš duchovní život a cestu k našemu milovanému Otci. Světlo zapuzuje tmu a oslepuje duše z temného nízkého světa bytostí, které jsou nástrojem Zla. Proste usilovně o světlo našich Mistrů,proste o ochranné světlo nás andělů, proste s pokorou v srdci o Boží světlo a nebojte se Tmy. Oblékněte si světelný plášť a rozšiřujte světlo myšlenkami, svými slovy i tím, co všechno z lásky vykonáte. Když se někomu z Vás stane jakákoliv bolestná událost, a vidíte,že ten člověk trpí, otevřete mu svou náruč, ze svého srdce uvolněte pramen světla a lásky a vyslovte pouze jedinou větu. „Bůh Tě miluje.“
V této větě je silná vibrace. Říkejte jí prosím, co nejčastěji. Je to věta, kterou často do Vašich myšlenek posíláme, ale Vy jí tak málo věříte.
„Bůh Vás miluje“. I My Vás milujeme. Laskavost andělů, je vždy s Vámi.
 

ObrazekDituško, já myslím, že nemusíš dělat vůbec nic. Stačí poděkovat za ochranu. Zavřít oči a vnímat láskyplnou energii, která se kolem Tebe v tu chvílí nachází. Přeji Ti krásné sluníčkové dny.Posílám ti lásku do srdíčka,, na dálku Tě objímám a šeptám: „ Bůh Tě miluje.“

S láskou Kytička

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Duše

(Tamara, 31. 10. 2009 22:48)

Mám dotázek. Ví duše že zemře? Třeba tuší člověk už od narození že třeba zemře ve dvaceti letech? Vím že jsou případy kdy se člověk nějakým způsobem jako by rozloučil než nasedl do auta ve kterém zemřel apod. Můžete mi na to někdo prosím odpovědět?

pro Kytičku

(Pisatelka, 31. 10. 2009 22:44)

Kytičko já vím :( vím že když člověk zemře je to protože že už jeho poslání zde na zemi skončilo já jen nedokážu pochopit jednu věc, proč to jsou zrovna ti dobři lidi ti co rozdávali radost smích měli sny, byli prostě dobrými lidmi! Všude čtu proč je smrt ale nikde se nedozvím toto! Na kohokoliv si vzpomenu ze svých blízkých kdo odešel "předčasně" všichni to byli tak skvělí lidi. Věřte mi že já jsem povoláním prodavačka a kolik zlých lidí mi denně příjde do obchodu byste něvěřili! Pak se vážně ptám proč ne oni?

pro anonyma

(Kytička, 28. 10. 2009 9:09)

Jen bych chtěla reagovat na tento příspěvek od anonynmního pisatele(pisatelky).
Pokud by ty děvčata měly všechno teprve před sebou, tak by tu s námi také dál žily. Je mi to líto, ale ani andělé nemohou měnit předem dané situace, které jsou nezvratné a dané našim osudem. I andělé podléhají určitým vesmírným zákonům. Jsou zkrátka situace, které změnit můžeme a andělé nám v tom aktivně pomáhají, jsou ale chvíle, kdy nesmějí zasahovat aby osudová událost mohla dojít naplnění.
S láskou Kytička

nechrání

(proč?, 27. 10. 2009 23:50)

nechrání nás všechny! Dvě mladé skvělé holky musely umřít proč je také neochránili? Vše měly před sebou a už tu nejsou :-(

je to tak

(Petra, 26. 10. 2009 21:34)

ano,souhlasím,andílci jsou neustále okolo nás.Cítím jejich přítomnost jsem štˇastná,že jsem pod jejich ochranou a často jim z celého srdce děkuji,že chrání mě a moji rodinu.Tvůj příběh,Dituško,je další jasný důkaz,že tomu tak je.Jsem moc ráda za tebe.I v tuto chvíli cítím lásku a hřejivý pocit klidu.Děkuji vám tisíckrát za to,že nás všechny chráníte,andílci milovaní.

světla a sny

(ludmila, 26. 10. 2009 21:00)

Tohle mi připomělo můj sen, který mi dodnes vrtá v hlavě. Nevím zda je podstatné kde se odehrával, ale co se dělo. Na dvoře mého domů jsem se začala točit jako by to bylo tornádo, byl to silný vír a já rotovala tak metr nad zemí v tureckém sedu a nevěděla co dělat a jediná myšlenka byla se začít modlit,ano v tom snu jsem se začala nahlas modlit Otčenáš a v té chvíli už jsem se nebála.Vysvobozením bylo ale probuzení manželem, který říkal, že mě slyšel hodně naříkat. Dodnes opravdu nevím co to mělo znamenat.
Asi nás všechny trápí spousta různých věcí a tak přeju všem klidný odpočinek a andílkové ať nás chrání. Děkuju jim každý večer za den, který už odešel.

Jsme milováni

(Channah, 26. 10. 2009 15:39)

Pří čtení těchto řádků cítím krásnou energii a lásku, je moc dobře, že okolo sebe máme ochránce, kteří střeží naše kroky a ochraňují nás před zlem. Láska nás nic nestojí, tak jí rozdávejme neustále okolo sebe, srdce naplněná láskou nechuraví a nestrádají a pomáhají láskou uzdravit ty, která trpí nedostatkem. Bůh nás miluje všechny, s pokorou jeho lásku přijímejme a buďme za ni vděční. Pane děkuji za Tvoji lásku. S láskou nejenom Kytičku, ale vás všechny objímá Channah

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3261028
Měsíc: 15629
Den: 810