Jdi na obsah Jdi na menu

POMOC ANDĚLŮ NEZNÁ HRANICE – JE ÚPLNĚ NEOMEZENÁ

8. 6. 2010

ObrazekPOMOC ANDĚLŮ NEZNÁ HRANICE – JE ÚPLNĚ NEOMEZENÁ

Je svěží májové ráno 27. května. Pod okny se ozývají hlasy dětí, které jako každý všední den, spěchají do školy. U nás dnešní ráno není vůbec všední, je něčím zvláštní. Dnes bude totiž má dcera, která je pro mě stále malou holčičkou, skládat maturitní zkoušku.

Již několik dní jsem jí ujišťovala, že se nemusí bát, ale stále jsem slyšela větu: “Mami, já mám pocit, že nic neumím.“  S blížícím se dnem zkoušky z dospělosti, se její strach ještě zvyšoval a já jsem se snažila dát dceři poslední užitečné rady.

 Moje nejdůležitější rada zněla jasně: „Popros anděly, aby Ti pomohli.“

„Pokud si vytáhneš otázku, na kterou nebudeš znát odpověď, popros o napojení a uvidíš, že Tě správná odpověď napadne.“ „Dobře mami, přesně tak to udělám!“A tak mně má dcerka ujistila, že je připravená a já byla v klidu a měla jsem velkou radost, že andělům věří.

Během dopoledne vše proběhlo úspěšně a než jsem se nadála, zazvonil mi telefon a já jsem už předem věděla, že moje dcera odmaturovala. Z překotně - radostného vysvětlování jsem dokonce pochopila, že se stalo něco zvláštního. Mami, tomu nebudeš věřit, jak mi andělé pomohli!!“  Už předem jsem se těšila na její vyprávění, a když se vrátila ze školy, hned po gratulaci a objetí mi začala vyprávět o nezapomenutelné zkušenosti.

„ Právě probíhající praktická maturitní zkouška se konala v parku. V oboru ekologie je to běžná praxe. Studenti odpovídali na otázky týkající se rostlin a životního prostředí.

No a právě v tuto chvíli se má dcera dostala do těžké situace. Vytáhla si otázku, kde měla vyjmenovat stromy a rostliny /také jejich latinské názvy/ nacházející se v parku.

A právě latinské názvy se jí z hlavy jaksi vytratily. Měla čas na rozmyšlenou a tak chodila po parku a čas se jí neúprosně krátil.

„Mami, a právě v tuto chvíli jsem si vzpomněla na anděly a poprosila jsem o pomoc. Chvilku se nic nedělo, žádná myšlenka,ale pak se na cestičce mezi stromy objevila taková stará paní.  Něco mně nutilo, abych za ní šla a zeptala se jí na ty latinské názvy, i když jsem věděla, že je to asi nesmysl se takto ptát. Zkusila jsem to: „Prosím Vás, nevíte, jak se jmenuje tento strom? Neznáte jeho latinský název?“ Málem jsem se zasmála tomu, jak jsem hloupá.“  Pak se to, ale mami stalo. Paní se usmála a řekla mi, že tento obor studovala na vysoké škole a že zná latinské názvy všech stromů, které rostou v parku. Věřila jsem jí. A ona se ani jednou nespletla.

 Jednička z praktické zkoušky na maturitním vysvědčení mojí dcery je důkazem toho,že andělé nám neváhají poslat pomoc i z těch nejméně očekávaných směrů.

Možná někdo namítne, že se takové věci stávají. Možná ano, kdo ví. Můžeme si to dokonce vyzkoušet, zda během 15 minut potkáme v parku člověka, který nosí v hlavě latinské názvy stromů, ochotně a bezchybně je vysype z rukávu a pak beze slova zmizí. Já vím, jsou věci mezi nebem a zemí…..

S láskou Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace a prosba

(Romana, 17. 7. 2010 19:41)

Ač opožděně, i já se přidávám ke gratulacím k maturitě. Můj syn také letos maturoval, ovšem ne tak úspěšně. Nevím, co se stalo špatně nebo naopak dobře. Jeho maturitní týden byl poznamenám povodněmi a dost nepříjemnou atmosférou. Otázky měl vynikající a andělé v tomto směru nad ním opravdu bděli. Ale stalo se něco... V prvním předmětu měl naprosté okno a tak propadl, ve druhém se pak odrazila skutečnost, že školu navštěvoval velmi sporadicky (což jsem se dověděla až nyní) a propadl i z něj. A tak maturuje až za rok a nic mu není platné, že dostal ze tří předmětů za 2. Opakuje celou maturitu, včetně písemných prací. Ani nevím, proč o tom píšu, snad se jen potřebuji vypsat a doufám, že mi někdo odpoví: "Všechno je tak, jak má být."

Re: Gratulace a prosba

(Milada Ždrnja, 27. 7. 2010 16:29)

Asi to tak malo byť, podobné som zažila nedávno so svojím synom, ktorý z lajdáckosti neurobil štátnice a neobhájil bakalársku prácu, ktorú som mu týždeň robila a on si ju nedokázal ani prečítať. Ale já sa na neho nehnevám, naopak, snažím sa mu dodať sily, energie a usmerniť ho k tomu, že nič nie je zadarmo, a nič mu bez pričinenia z neba nespadne. Začal sa učiť, pracuje na sebe a já už teraz viem, že v auguste to zvládne bez problémov, pretože má moju vieru, silu a prosím anjelíčkov aby som tej pozitívnej energie mala toľko, aby som sa s ňou mohla podeliť s tými, ktorí to potrebujú. Deťom treba dodať sily, odvahy, povzbudenia, pretože sú naším zrkadlom.

SZZ

(D8da, 19. 6. 2010 8:43)

Dobré dopoledne, všem, hlásím úspěšné odstátnicování za pomoci reiki a andělů. Měla jsem super štěstí na otázky, ač příšerná komise, nechala mě vcelku žít. Úspěšnost se nám ten den bohužel podařilo zvýšit pouze na 45 %. Děkuji za duchovní podporu.

Gratulace dcerce Kytičky a prosba o duchovní podporu

(Dáda, 16. 6. 2010 19:38)

Dobrý večer, moje sluníčka. Chodím na tyto nádherné stránky už velmi dlouho. Ráda bych pogratulovala dcerce Kytičky k maturitě a k velmi nádhernému prožitku.
Ráda bych vás všechy naladěné na stejnou vlnu požádala o podporu na páteční den 18.6. Doufám, že to není příliš troufalé. Na jedné soukromé škole jsme se dostali po x zkouškách až do pátého ročníku, poslední tři roky se však začaly dít velmi nevídané praktiky. Nechat studenty studovat, platit nemalé školné a u státnic vyhodit. Úspěšnost u státnic je poslední tři roky sotva okolo 40 %. Situaci nahrává aféra s tituly a my ač dřeme jako koně, většinou při práci a rodině trpělivě snášíme aroganci vyučujících s vroucím přáním dostudovat, aby naše letité úsilí nebylo marné.
Za nás všechny, co nás to teprve čeká vroucně a s vděčností děkuji vám všem za duchovní podporu na tento den.

krásné

(miluše, 15. 6. 2010 11:50)

To je tak ukázkový příběh a přesto , proč někdy nejsme silní ve své víře? Kytičce i její dcerce přeji radost z úspěšně složené maturity a děkuji touto cestou za krásné stránky, které pomáhají nám ostatním v tak těžkém předmětu jako je ŽIVOT. Ne každý sklízí jedničky a ne každý má to štěstí, že složí úspěšně maturitu. A tak to můžeme chápat tak, že jsme proto tak dlouho po škole, dokud se nenaučíme co máme a v tom ať nám všem pomáhá Bůh a andělé.. A Kytička.. Děkujeme Miluška

Skvělé

(Mirka ČB, 14. 6. 2010 8:50)

Ahoj Kytičko, gratuluji moc Tvé dcerce k maturitě a přeji jí, aby jí andílci provázeli celý život a hlavně, aby s nimi i nadále byla v kontaktu, protože jsou úžasní :-)

úúúžasné!!!

(Lucka, 8. 6. 2010 8:42)

Také se připojuji ke gratulaci :)
Ano, jsou věci mezi nebem a zemí... :)

Gratulace!

(Slavina, 8. 6. 2010 8:38)

Moc gratuluji k maturitě, zázraky se opravdu dějí v případě, že to opravdu potřebujeme. Mně se také stal jeden, bylo to v době, kdy jsem velice nutně potřebovala vázu mamince na hrob k výročí umrtí. Původní se rozbila, všude zavřeno a já jen přemýšlela, co budu dělat. Příští ráno jsem šla se svým psem na procházku do parku a co nevidím! Uprostřed cesty přímo přede mnou stála uplně nová hřbitovní váza. Rozhlížela jsem se kolem, zda tam někdo není, komu by patřila, ale protože bylo kolem páté hodiny ráno, nikde ani živáčka. Moc jsem tehdy děkovala andělům, že mi to pomohli vyřešit. Je to už několik roků, ale stále na to ráda vzpomínám. Těch příběhů s andílky mám více, proto vím, že zázraky se opravdu stávají a to zejména, kdy to nejméně čekáme. Přeji všem krásné dny a hodně lásky.

GRATULUJI!!!!

(Andrea, 8. 6. 2010 7:03)

Krásný příběh s krásným koncem.... Moc gratuluji dceři ke složení maturitní zkoušky!!!!!

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3255498
Měsíc: 16645
Den: 537