Jdi na obsah Jdi na menu

POCIŤUJI SMUTEK, ÚBYTEK ENERGIE A NECHUT K PRÁCI

26. 9. 2007

Drahá Kytičko, vřelé díky za nádhernou duchovní pomoc, kterou poskytujete. Jsem
s Vámi skoro každičký den a s velkým zápalem čtu a čtu. Někdy si i popláču. Už
 jednou jste mi odpovídala na můj dotaz. Cítím, že se mám ještě ptát. Vnímám tento rok jako velkou zkoušku, kterou už tak nějak přestávám zvládat.
Smutek,úbytek energie, nechuť do práce, která mne nebaví, toť pocity které
Obrazekprožívám. Obracím se na Vás milá Kytičko, moudrá to dušičko, prosím, pomožte mi.
  Ze srdéčka děkuji.

Jája


J
ájo, mám ti napsat toto:

Vydrž, rok 2007 je rok zkoušek a na tebe jsou kladeny velké nároky.
Vidíme tvé srdce. Je zraněné. Pláče. Ale lék se najde. Bolest se utiší a radost si najde k tobě cestu.
Uvolni se a uvědom si sílu své duše. Do tohoto století se narodily pouze silné duše, které zvládnou složité procesy, které se na Vaší planetě dějí. Jsi velmi důležitá. Velmi brzy pochopíš svou důležitost. Je vedle tebe totiž někdo, kdo velmi potřebuje tvojí pomoc. Vidíš toho člověka plakat a tvé srdce není lhostejné. Narodila jsi se proto, aby jsi lidem podala ruku a pomohla. Ty to víš. Ptáš se, a dnes dostáváš odpověď. Máš nějaký sen, který chceš realizovat. Je čas začít. Čas vlastně neexistuje. Je jen stupeň vnímání běhu událostí, které se kolem nás dějí. Ty jsi jejich důležitou součástí. My tě milujeme a jsme s tebou . Neopustíme Tě. Pros o uzdravení smutku.
Pros o radost a štěstí. Naše ruce jsou štědré a Stvořitel nás stvořil k lásce. Neboť nás stvořil ke svému obrazu.
Měj obraz lásky ve svém srdci. Hladíme tě a ty se více otevři lásce. Čisté lásce všeobjímající a neznající hranic. Je to naše láska. Je to láska toho, který nás stvořil. Tvá prožitá radost je pro nás štěstím. I anděl se raduje. Vlož své ruce do našich a nepochybuj. My jsme. I my cítíme. Bojíme se. Bojíme tehdy, když Vy lidé kráčíté vstříc zlobě, nenávisti, majetnictví a nehledíte na následky. Když vaše duše pláče, andělé se nemohou radovat.
Neplač tedy, raduj se z každého dne, který tě posune výš. Odpočiň si v Boží náručí milovaná sestřičko. Jsi stvořená stejnou láskou. Trpící, plačící i milující. Chodíme za tebou do snů a přinášíme ti různé obrazy. Ty je vidíš a někdy je chápeš. Nedávno jsi měla v ruce knihu, kterou jsi chtěla koupit. Ve všem řídíme tvé kroky. Jen ty někdy pochybuješ. Ať tyto řádky, ve tvém srdci smažou pochybnosti a naplní duši důverou a láskou.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jájo, toto jsem napsala během několika vteřin. čas: 22:55 dne 25.9. 2007
Jsou to slova tvých ochránců. Nebudu k nim nic dopisovat. Je to mezi tebou a Vesmírem. Není třeba mých slov.
S láskou

Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 25
Celkem: 3260971
Měsíc: 15638
Den: 822