Jdi na obsah Jdi na menu

POCHOPIL PARTNER SVOU CHYBU? PROČ, TOLIK LIDÍ LŽE !!

2. 10. 2007

Obrazek Milá Kytičko , 

nádherné , jemné, jméno , nevím ,jak dlouho "funguješ" , ale na mě působí tak příjemným pocitem.Mám pocit , že jsi jedna z mála ,která mi osvětlí můj problém.

Když ne ,pomůže příjemno z tvých stránek.
Nejsem již nejmladší ,ale můj život se tak prapodivně plácá ,že si myslím ,že svědkem to nemá nic společného,že je to jen a jen mnou . Asi něco z "minula".
Několikrát jsem se přesvědčila ,že když se problém nemá vyřešit , tak se prostěnevyřeší , i když se budu snažit ze všech možných stran a jak dlouho budu chtít. A tak se snažím nechat věcí plout , co má přijít , tak prostě přijde , můj problém je ale jinde ,jedná se o partnera , s kterým jsem již 7 let ,ale kdyby nebydlel u mě , já už bych od něj dávno odešla ,jemu se ode mě ale nechce a taky proč ,docela mu to vyhovuje .
Prožila jsem s ním od dubna roku 2004 příšerných 2 a půl roku , byla jsem na
konci svých sil ,nedokázala jsem fungovat ,natož rozumně myslet ,ale věděla
jsem, že to co se mezi námi děje , je špatně a musím Něco udělat nebo se zblázním.

Jen se chci zeptat , zda mi ta síla nadále vydrží a zda vůbec partner pochopil
jak moc nám svým chováním , zbytečně pokazil pár let života.

Dyxio

Drahá Dyxio,

vzala jsem do ruky kyvadélko, a opět ho musela položit.
Nevím, nejspíš musíš na své otázky najít odpověď ve své intuici.
Ty tu odpověď znáš. Síla ti vydrží, pokud budeš věřit. Víra je most, který
překlene bolest,utrpení i samotu.
Partner zatím nic nepochopil, myslí si, že vše je O.K., a nechápe, co vlastně
proti němu máš.  On je přece v pořádku. Je schopný položit otázku: A co se ti vlastně
 nelíbí...vždyť není důvod k znepokojení.
Je kolem něj krunýř přes který se málokdo dostane. Je takzvaně splachovací a to je potom těžké.
 Nelituj času, který si mohla prožít jinak. Protože ije to právě bolest co nás posunuje výš.
 Sáhla sis na dno svých sil. Tak se odraz ode dna a pluj ke břehu. Tam tě čeká sluníčko a vlídný vánek, který osuší tvé slzy.
 Chci tím říct, že tvé další dny jdou do lepších vibrací.

S láskou

Kytička

Díky Kytičko,

díky za to ,že ti kyvadélko nic neřeklo,že je vše jen a jen na mně.Dnes mám za sebou jednu životní zkoušku, a dala jsem na intuici.Je pravda,že jsem při tom asi hlavně myslela na sebe,konečně.
Jenom jedno vím,tady neexistuje spravedlnost,je to všechno jen a jen lež,spravedlnost je ,ale ne tam,kde ji hledají jen lidé.Pravda je nevýhodná a tím ubližující,už docela chápu lidi,kteří i lžou,je to přeci výhodnější pro ty na druhé straně ,pro ty je to výhra.Dost hrozný poznání ,ale já to tušila.
Jen poraď ,jak v tomhle přežít s normálním rozumem?!

Dyxio

Milá Dyxio,

dnešní svět je velmi prolhaný. Já vím, já taky neodepisuji na každý mejl a to hned za deset minut. Ale Tobě jsem prostě musela.Tvůj email je něčím zvláštní. A myslím, že jsi mi musela napsat. Chtěly to síly, s kterými spolupracuji. Řeším totiž problém s jednou známou.. Je to notorická lhářka. Když ti řekne dobrý večer, musíš se podívat z okna. Aby jsi zjistila zda není náhodou třeba ráno. Ty se jdeš podívat z okna, přestože víš, že určitě je ráno.Přesto musíš dát pozor, neboť tě bravurně přesvědčí,o tom, že ten večer opravdu je. Je to tak skvělá manipulátorka,že ji všichni všechno věří.
A co je nejhorší, ona těm svým výmyslům dokonce sama uvěřila.
Na každém kroku se setkávám se lží. Někdy mě to děsí. Ale lhaní není žádná výhra. Zatěžuje naše myšlení i karmu.

Navíc si tím situaci pěkně zkomplikujeme, protože na lež se obvykle přijde. Lež nám nepřinese žádné štěstí. Lež je síla, která otáčí kruh proti nám.
Ale proč nás láká lhát? Proč tak často lžeme i sami sobě? Andělé nás před lží důrazně varují. Zde je poselství, které Ti mám předat.

Milovaná sestřičko.Trápíš se a my to vidíme. Neupřímnost není vlastnost, která by pomáhala duši překonat chyby a nedostatky.
Je to jen jakýsi útěk a velký krok zpátky. Prosíme Vás,nezatěžujte si svá svědomí těmito černými větami. Když duše opustí fyzické tělo, míří tam, kde se setká se svým pravým Já. Je to jakoby svlékla šaty a vidí své skutečné myšlenky i skutky. Vidí i své lži. Vidí je bez přetvářky, tak jak byly vysloveny.Tak moc jí ubližují. Jako když se na vaší hlavu sypou těžké,padající kameny. Kolik váží slovo, které není pravdou? To slovo,které bylo vysloveno se záměrem pravdu zastrašit, zastavit?
Lež je pouhou zbabělostí, se podívat pravdě do očí. Bůh , je PRAVDA a LÁSKA. Kam směřujete VY? Když lžete? Svět nyní mění svá vibrační pole. Svět tolik potřebuje pravdu. Pravda musí vycházet z Vašich úst. Nejsou jiná ústa, než ústa těch, kteří uvěřili. Čisté svědomí a pravda, jdou ruku v ruce, s klidným a pokojným spánkem. Kdo lže, nemá klidné noci. Když někdo špatně spí, je to často tím, že není upřímný.
Čisté svědomí a pravda, to je Váš klidný spánek. Tichý, klidný tep Vašeho srdce. Nezapomínejte na to Tak často jste unavení a vyčerpaní.
Lež mění vaše vibrace a barví vaši auru do tmavých odstínů. To vy většinou nevidíte. Neboť by jste tak často a snadno nepodléhali nejrůznějším podvodům. Proto ať každý sám za sebe prosí svého duchovního vůdce o pravdivost a upřímnost svých slov.
Milovaná sestřičko, jsme s tebou. V pravdě a upřímnosti. Hladíme tvé ruce. My andělé jsme na Vaši zem přinesli vždycky pravdu. Ale z Vašich úst letí k nebi celé mračna lží. Přesto Vás dál milujeme. Milujeme Vás v PRAVDĚ a LÁSCE.

Dyxio, předala jsem ti tyto slova. Byly ti určeny. Měj se krásně. Děkuji za Tvůj email

S láskou


Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3260805
Měsíc: 15574
Den: 744