Jdi na obsah Jdi na menu

PO OPERACI SE CÍTÍM PSYCHICKY ŠPATNĚ

18. 1. 2010

 

Obrazek

Dobrý den,

Vaši poradnu mi doporučila moje kolegyně z kanceláře, kde pracuji. Takže jsem se víceméně náhodou dostala
na Vaše internetové stránky. Se svým problémem si nevím už delší dobu rady a tak Vás tímto žádám o radu, pomoc,
či řešení. Moje problémy začaly v loňském roce, kdy jsem se podrobila operaci kolena.

 

Měla jsem velké bolesti a tak jsem vkládala do této operace  naději, že se mi bude lépe chodit a zmizí bolesti, kterými jsem velice trpěla.Vše se povedlo a já se po operaci celkem brzy zotavila. Po narkóze jsem cítila pár dní únavu, pak už bylo všechno v pořádku, rána se dobře hojila.

 Od té doby, ale pociťuji cosi jako smutek, nebo černé myšlenky a trápí mně silné bolesti hlavy. Nevím, jak to nazvat, ale sama cítím, že se mnou něco není v pořádku. Snažila jsem se pomáhat si bylinkami, brala jsem homeopatické léky, ale můj stav se nelepší, spíš se stále zhoršuje.

Nedávno jsem šla¨přes most, v našem městě a dívala jsem se do vody a najednou jsem měla pocit, že bych měla skočit dolů a všechno ukončit. Takové strašné myšlenky jsem nikdy neměla. Nevím, co se semnou děje. Nevím, jaký má můj život smysl. Děti jsou velké, mají své rodiny a já se začínám cítit zbytečná.

S manželem už dlouho nežijeme, mám jen přítele, který by možná mou smrt nepovažoval za příliš velkou ztrátu. Někdy se mi zdá, že je to nějaký trest za něco hodně zlého, co jsem musela provést, protože mám výčitky a pocit, že nejsem dost dobrá. Snad se tou operací vyvolalo něco z minulého života, já nevím. Nebo jsem snad psychicky nemocná?Můžete mi prosím poradit co dál?

Se srdečným  pozdravem 
Julie
 

Obrazek

ObrazekDrahá Julie

Namalovala jsem obrázek, a víš, nemám vůbec pocit zvláště velkého karmické zatížení. Na obrázku se mi, kromě disharmonického proudu v některých čakrách , ale zakreslilo několik duchovních bytostí, které jsou napojeny na Tvé jemnohmotné tělo.Ubírají Ti energii, která potom schází. Oslabují Tvou psychickou sílu a tím ztrácíš rovnováhu. Navíc můžeš přebírat všechny tyto negativní myšlenky z jejich energií. 

Jedna z těch bytostí je přímo napojená na Tvou krční čakru a to působí velmi negativně na krční páteř. Nestabilní proud energie způsobuje silný blok v oblasti šíje a následně vyvolává prudké bolesti hlavy.

Vše se stalo ve stavu narkozy, kdy jsi zůstala jakoby bez ochrany, bez vůle, takový stav je pro bloudící duše, diskarnáty a podobná etnika vhodným okamžikem. Aby se Tvůj stav zlepšil, bude potřeba pročistit Tvé energetické proudy, odvést bytosti, které u Tebe nemají být a znásobit ochranu Tvého jemnohmotného těla.

Vše to lze provést i na dálku, takže se pouze domluvíme, na způsobu komunikace.

Pak budeme čistit myšlenky a ukládat do podvědomí ty správné afirmace. Naladíme Tvé vibrace na vyšší frekvenci,
a nakonec přidáme léčivé přírodní pomocníky, abychom povzbudili Tvé fyzické i duchovní tělo.
Neboj se, všechno se obrátí a ty najdeš opět svůj klid a vnitřní pohodu.
Afirmace pro Tebe:
 
VNÍMÁM SAMA SEBE JAKO ZÁŘIVOU MOUDROU A PŘEKRÁSNOU BYTOST. MILUJI VŠE, CO SE
MNOU SOUVISÍ.
 
MILUJI ŽIVOT ! JSEM ŠŤASTNÁ, ŽE JSEM NAŽIVU.
 
DĚKUJI ZA VŠECHNY DNY, JEŽ JSEM MOHLA PROŽÍT I ZA TY, KTERÉ JEŠTĚ PROŽIJI.
ŽIVOT JE KRÁSNÝ.
 
ZBAVUJI SE VŠECH NEGATIVNÍCH ENERGIÍ, KTERÉ ULPÍVAJÍ NA MÉM DUCHOVNÍM I FYZICKÉM
TĚLE. NAPLŇUJE MNĚ BOŽÍ LÁSKA A SVĚTLO.
 
Milá Julie, přeji Ti další dny plné sluníčka a lásky. Ať Tě Boží láska uzdravuje a pomáhá Ti odstranit všechno, co Tě svazuje a trápí. Pokud by jsi ještě někdy musela podstoupit narkozu, nezapomeň si předem udělat potřebnou ochranu. Stačí, když poprosíš svého strážného anděla, aby ochraňoval během spánku, tvé energetické, i fyzické tělo. Andělé musí respektovat určité duchovní zákony, a nesmí zasahovat tam, kde je nikdo nepožádal.

S lásko Kytička Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(slunicko1960@email.cz, 21. 1. 2010 21:56)

Děkuji,že pomáháte lidičkám v nouzi.I,já bych prosila o radu.Psala jsem již 3x,ale špatně jsem to asi odeslala,tak využívám adresu kometáře.Žiji s manželem,který dost pije a není hodný.Nemám se kam odstěhovat a jsem dost psychicky špatná,že uvažuji o sebevraždě.Drží mne ještě při životě syn,který studuje.Momentálně jsem tak vyčerpaná,že nevím ,kde nabrat sil.Prosí o radu.Děkuji

poděkování

(kateřina, 20. 1. 2010 20:10)

Chtěla bych touto cestou poděkovat všem kdo tu píšete jste mi inspirací a vám kytičko za úžasnej přístup k lidem,za vaši lidskost v tom nejčistším slova smyslu.A vám paní Julie,aby jste si uzdravila všechny svoje bolísky duševní i ty fyzické i když máte děti velké,budou vás ještě hodně potřebovat,milující maminku a babičku potřebujeme všichni.Hezký večer vám všem

Nádhera

(Romana, 19. 1. 2010 9:37)

Kytičko ty jsi úžasná, tak krásné jsi to napsala, vysvětlila a podala pomocnou ruku. Je to jak Andělské pohlazení :o)

problém?

(Rena, 18. 1. 2010 10:59)

AhojKytička a Júlia. Keď som si prečítala tento príspevok, prekvapila ma akási podobnosť s mojim problémom. Pred rokom som tiež absolvovala operáciu, bola som v narkóze 8 hodín. Po prebudení v nemocnici som stále mala pocit, že vidím po stenách obrázky zlých duchov, ale hanbila som sa s tým niekomu priznať, aby ma nemali za blázna. No od tejto operácie môj život nabral úplne iný smer - akoby som snívala nejaký zlý sen. Okrem iného som prišla o prácu a o priateľa, ktorý sa teraz stretáva s mojou "najlepšou" kamarátkou. A ja nemám energiu niečo riešiť, nechávam veci plynúť a nemám síl bojovať...

děkuji

(Martina, 18. 1. 2010 9:51)

Milá Kytičko, pokaždé mám velkou radost, když se něco dobrého a krásného povede. Děkuji Ti za světlo, které přinášíš do našeho života. Děkuji za to, že můžeš pomáhat lidským bytostem, jako je Julie. Přeji Tobě i paní Julii tolik lásky, světla a Božího požehnání, co se do vás vejde :-) :-). Děkuji Bohu za naději, víru a odvahu, kterou získávám ze čtení takovýchto věcí. S Láskou Martina

Júlii

(Erika, 18. 1. 2010 8:24)

Milá Júlia.Nikto na tomto svete nie je zbytočný.Ked som mala kedysi takyto pocit,používala som pozitívne afirmácie a naviac okrem bežných povinností,zbierala som odpadky a hrial ma pocit,že som užitočnejšia ako tí,čo ich odhadzujú a nemajú úctu k Matke Zem.S Láskou.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3256902
Měsíc: 16224
Den: 670