Jdi na obsah Jdi na menu

PARTNER DUŠE, ANEB JEDNA NEVŠEDNÍ EPIZODA?


zena-krasna-a2.jpg25.7.2012

Krásný večer milá Kytičko,

píši Ti s těžkým srdcem o radu, ale také s moc velkou prosbou.... nevim, jak správně popsat to, co jsem prožila a ani nevím, komu bych se měla svěřit, nevím jak dál.  Jsem 15 let vdaná, je mi 37 let, a mám dvě dcery/8 a10 let/. Můj manžel podniká v obchodní činnosti, a tak by se dalo říci, že se nám nedaří zase až tak zle. Řekla bych taková běžná, průměrná, životní úroveň. Manžel miluje hory, lyžování, já zase moře, teplo a sluníčko. Máme takový spíš klidnější vztah, založený na vzájemné důvěře. Důvěra mého manžela je tak velká, že souhlasil s tím, že pojedu se svými kamarádkami na letní dovolenou, na typickou dámskou jízdu,  konkrétně na řeckou Olympskou riviéru.

Když jsem odlétala, loučili jsme se s manželem a já věřila, že se vrátím odpočatá, opálená a vše bude tak, bylo dřív. Moc jsem se těšila. A také pár prvních dnů jsem prožila přesně podle mých očekávání. Stalo se to čtvrtý den našeho pobytu, kdy jsme se s děvčaty cestou z pláže zastavily v jedné místní restauraci na drink. Pak se to stalo. Ten muž seděl zády ke mně. Po chvíli se otočil a šel se na čemsi domlouvat s barmanem.

srdce-duhove.jpgNaše pohledy se setkaly a já jsem měla pocit, že toho člověka odněkud znám. Tak moc povědomý se mi zdál. Když kolem mě procházel zpět ke stolu, cítila jsem tak zvláštní vibrace, jaké jsem nikdy předtím nezažila. Ten muž se posadil tak, aby na mě viděl a po chvilce si k němu přisedli další dva muži. Naše pohledy se neustále potkávaly a já byla pořádně rozhozená. Trvalo to asi půl hodinky, holky z toho měly samozřejmě legraci a já nechápala, co vlastně děje.

Pak se ten muž opět zvedl od svého stolu, zamířil přímo k nám a pozval mě na drink. Mluvil anglicky a já mu rozuměla každé páté slovo. Samozřejmě, že bych za normálních okolností nešla, ale tentokrát jsem jako v podivném transu vstala a následovala toho muže k baru. Vypila jsem dvě skleničky, muž se mi snažil vysvětlit, že žije zde v Řecku, a také na tomto místě tráví dovolenou. Děvčata už dávno odešly. K hotelu to bylo kousek. Já stále seděla s mužem, kterému jsem moc nerozuměla, ale nedokázala jsem odpoutat pohled od jeho očí. Byla už dávno tma, když jsme opustili bar a já zamířila k hotelu.

ms1-andílekCelou noc jsem přemýšlela, co to setkání s mužem jménem Alexandros mělo znamenat a jak se mám zachovat. Věděla jsem, že nesmím podlehnout tomuto pokušení. V noci se mi zdálo o andělech, a také o mé zemřelé mamince, jak mě prosí, abych se vrátila domů. Nevím, co to mělo být. Snad varování. Druhý den, ten muž opět přišel. Věděl, kde mě najde, já se s tím netajila. Opět jsem pohlédla do jeho očí a vnímala jeho vůni. Nic víc pro mě v tu chvíli nebylo podstatné. Opustila jsem s omluvou své kamarádky, a jeli jsme na výlet. Večer jsme šli na večeři, a  od toho večera Kytičko, až do konce naší dovolené, jsem byla ve společnosti tohoto muže. Moc jsem se omlouvala kamarádkám, sobě, a především své rodině, ale nemohla jsem jinak. Nešlo to, nedokázala jsem se tomu postavit. Přestěhovala jsem své věci na jeho hotel, usínala s ním, probouzela se vedle něj. Vedle člověka, o kterém jsem nic nevěděla. Možná jsem se pomátla, já nevím, ale tak to bylo.

Celé noci jsme se milovali a já si nedokázala představit, že tomu už bude někdy jinak. Poslední večer, jsme si slíbili, že zůstaneme v kontaktu a já zase, co nejdříve  přijedu. Pak následoval pád do kruté reality. Zpáteční let. Vzdalovala jsem se od svých snů, od své lásky, a měla jsem pocit, že se nevracím domů, že naopak, svůj domov opouštím. Za celou dobu letu, jsem nepromluvila ani slovo. Jako bez života jsem vystoupila z letadla. Manžel pro mě přijel na letiště,byl tak šťastný, že jsem se vrátila a druhý den se z prázdnin vrátily i naše dcery. Už je to tři týdny Kytičko, zhubla jsem šest kilo, to jediné je na tom pozitivní. Nemůžu spát, stále se mé myšlenky vrací k mému příteli do Řecka. Manželovi jsem nevysvětlila zatím nic. Stále se ptá, co mě trápí. Vím, že mé vyhýbavé odpovědi nebudou brzy stačit a já budu muset s pravdou ven. Miluji jiného muže Kytičko. S manželem nám přestal fungovat sex, nebaví mě to. Jsem absolutně bezradná a tak se Kytičko ptám: „ JE TO VŮBEC MUŽ MÉHO ŽIVOTA? A MŮJ PŘÍTEL V ŘECKU Alexandros – JE MŮJ KARMICKÝ PARTNER? MÁM SE ODSTĚHOVAT A OPUSTIT SVOU RODINU? Nevím, jestli získám odvahu. Ale takto žít, to už nezvládnu.  KYTIČKO, PROSÍM, ODEPIŠ.

Děkuji za Tvou pomoc

Darina

víla-nádherná.jpg31.7.2012

Drahá a milá Darinko,

Vidím, jak velmi je Tvá duše bolavá.  Jak se moc trápí Tvé srdce. Nevím, jak napsat, tyto řádky, abych Tě ještě více nezranila. Snad  Ti má upřímná slova pomohou vrátit se z oblaků, zpět k nám na zem. Darinko, Tvá veliká láska, to byl jen klasický letní flirt. V životě toho řeckého muže sice velmi hezká, přesto jedna další epizoda. Dívala jsem se do kartiček. Oba jste odjeli nejen za odpočinkem, ale také, tak trošinku za útěkem z reality. Stereotyp, únava –  pověstné vyprchání  jiskry v manželství. Tak jsi byla naladěná a zákon přitažlivosti zafungoval. Vibračně jsi k sobě přitáhla stejně laděného člověka.

Útěk se Vám oběma podařil. Jenže pro Tebe to bylo něco víc, Ty jsi chtěla, aby bylo.  NIC VÍC TU ALE NENÍ – TEČKA. Tolikrát už jsem tyto příběhy viděla na vlastní oči. Pohledný muž, romantický, milý a pozorný, ať už v Chorvatsku, Řecku, Egyptě, nebo v jiné zemi zalité sluncem a provoněné mořským vzduchem versus jedna žena – hledající cit, lásku, pocit zájmu o svou osobu.  Nádherné dny, vášnivé noci. Přísliby vztahů, vize nové rodiny, nového domova, vše nadnesené silou touhy, při krásném milování a za šepotu mořských vln. Realita ,milá Darinko je ale něco docela jiného. Tvůj přítel Alexandros je zadaný, má ženu, děti a celkem spokojenou rodinu. Hlavně v této době vůbec neuvažuje, že by cokoliv změnil. Miloval Tě, jak jen muž dokáže milovat svou novou milenku. Nic víc. Jeho korespondence k Tobě a snaha o setkání, bude slábnout. Časem zůstane jen vzpomínka a bolavé srdce. Ztracená důvěra sama v sebe.

nebe--zena--hvezda.jpg Můžeš mi věřit, nebo také nemusíš. Máš svoji svobodnou vůli, máš možnost volby. Teď,ale stojíš před zásadním rozhodnutím. Chceš zbořit něco, co jsi budovala více jak desetiletí. Právě se chystáš ublížít člověku, který Tě stále miluje. Jedinou větou můžeš vzít harmonický domov s oběma rodiči svým dětem.  Vidím lásku Tvého muže. Je silná a stálá. Jen neumí říkat ta plamenná slova, přesto svou lásku umí dokázat jinak. Třeba tím, že Ti dopřeje dovolenou a sám se stará o děti a pracuje, zatímco Ty odpočíváš a nabíráš síly. Dostala jsi varování ve snu. Tvoje maminka Ti řekla  PROSÍM, VRAŤ SE DOMŮ. Nic podrobnějšího Ti sdělit nemohla. Také já Tě Darinko prosím: „ VRAŤ DOMŮ SVÉ SRDCE I SVŮJ ROZUM. Pomohu Ti zrušit napojení na toho člověka. Manželovi nikdy o svém románku v Řecku neříkej. Zkus přesvědčit své podvědomí, že to byl jen krásný sen, ze kterého jsi procitla, bohatší o jednu zkušenost. Pokud toužíš ulevit svému svědomí, napiš manželovi dopis. Vlož do něj své emoce. Omluv se mu. ALE PAK TEN DOPIS ZNIČ, ABY NIKDO NEROZLUŠTIL JEHO OBSAH. Naději, že Tě kamarádky podrží a nevyzradí toto tajemství, v to můžeš jen doufat, nemůžeš to nijak ovlivnit. Ponechej to osudu. Pros anděly o ochranu manželství.

andel-srpen-012.gifAndělský vzkaz pro Tebe: MILOVANÁ DARINKO, JE ČAS DOVOLIT SI PŘIJMOUT NAŠÍ NABÍDKU POMOCI. S KLIDEM A POKOJEM, ODEVZDEJ NÁM  ANDĚLŮM VŠECHNY BOLESTI, STRACHY A POCITY VINY, KTERÉ V TOBĚ VZPOMÍNKA NA TUTO UDÁLOST VYVOLÁVÁ. ROZHODNI SE NYNÍ POKRAČOVAT V PŘIJÍMÁNÍ TĚCHTO KAŽDODENNÍCH DARŮ, DOVOL NÁM VYLÉČIT TVÉ SRDCE. : OPAKUJ SI:  JÁ  DARINKA, DOVOLUJI SI NYNÍ PŘIJÍMAT NABÍDKU POMOCI A PROSÍM SVATÉ ANDĚLY, ABY LÉČILI MÉ SRDCE. UVĚDOMUJI SI, ŽE MŮJ ŽIVOT JE TEĎ A TADY V NAPROSTÉM POŘÁDKU. KAŽDÁ UDÁLOST V MÉM ŽIVOTĚ MÁ SILNĚ POZITIVNÍ VÝZNAM A JÁ TUTO ZKUŠENOST PŘIJÍMÁM. ODPOUŠTÍM Z CELÉHO SRDCE VŠEM A PŘEDEVŠÍM SAMA SOBĚ.

Kytička Ti přeji mnoho slunečných dnů.

6.8.2012

zena-krasna-a2.jpgDrahá Kytičko,

děkuji Ti z celého svého srdce. Bylo tak těžké číst Tvoje slova. Bohužel, mám pocit, že můj život nějak skončil, nebo se přinejmenším zastavil. Budu se snažit najít sílu,  jít a žít dál. Můj přítel z Řecka mi nepíše. Vím, Kytičko, že má rodinu, ale prý není úplně šťastný.  Dlouho už mlčí a já nevím, co si mám myslet. Tolik to bolí. Děkuji Kytičko, ještě se ozvu. Prosím popros andílky, ať to zvládnu. Darina.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zažehnaný průšvih

(Jana, 27. 8. 2012 11:20)

Darinko, velká část mužské populace potřebuje oblbovat opačné pohlaví a dokazovat si, že je borec, který dobude kterou si zamane. To, co píšu neber prosím jako kritiku nebo moralizování. Myslím , že tento zážitek tě poučil a romantiku začneš vidět v jiných věcech-příroda, východ západ slunce..............Přeju další pěkný život ve zdraví s tvojí rodinou.

Znám tu bolest

(M....., 9. 8. 2012 9:33)

A rozumím jak to bolí, ale věř sejde z očí sejde z mysli. Já si začala s manželovým kamarádem a když ho teď vídám jsou to šílená muka, ale nikdy o tom manželovi neřeknu, zničila bych naše manželství a vzala dětem tátu, kvůli někomu o kom vím, že kdyby došlo na lámání chleba by se za mě nepostavil. Ale asi to tak má být a je to tvrdá lekce. Říkám si chce to čas, možná bych hledala důvod, proč jsi skončila v cizí náruči co Ti tak chybí u manžela, že jsi to hledala jinde.

Můj názor.

(Viman, 9. 8. 2012 4:58)

... ano to je jedna z životních " leckcí "- Bohužel ta bolestivější, ale stávají se.... Kéžby se jim dalo vyhnout, že ?

Drž se

(monita, 8. 8. 2012 16:05)

Moc krásně jsi to Kytičko napsala a vzkaz od andílků je taky nádherný.
Přeju Darince aby srdce které zapomněla na dovolené přiletělo dalším letadlem zpátky. Protože její děti a manžel ho potřebují.
Prosím Darinko najdi v sobě sílu bojovnice.
Neznič to co jsi léta budovala.
Štastnou a spokojenou rodinu.
Tu už totiž nikdo nedokáže nahradit.
A když se vztah rozbije, a pak slepí už navždy na něm zustanou malé jizvičky.
Přeju ti ze srdce Darinko mnoho síly je to životní zkouška.
Věřím že to zvládneš. Andílci ti pomohou

Klasické mužské oblbování

(skritekB, 8. 8. 2012 15:26)

Jeden mi také jednou vyprávěl, jak je jeho manželství v troskách, že je s ženou jen kvůli dětem a jak mě miluje. Věřila jsem mu to do té doby, než jsem ho potkala s ženou a dětmi v obchodě. Vinuli se k sobě, jak dvě hrdličky. Prohlédla jsem a poslala ho v zápětí do háje. To je mužské klasické oblbování, dnes už bych na lep nikomu nesedla.

Děkuji a prosím o milost

(Martina, 8. 8. 2012 13:09)

Milá Kytičko, nechce se mi nic dodávat, protože Tvoje odpověď Darince mi připadá dokonalá. Protože člověk rád přeje druhému dobré, přeju - snad mohu - i Darince, aby se její duše co nejdřív vyléčila a ona z Milosti Boží prožila a PROCÍTILA že láska nikam nezmizela, že je pořád tady, ale že ona ji hledá tam, kde není, a nehledá ji tam, kde je.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260178
Měsíc: 15531
Den: 599