Jdi na obsah Jdi na menu

OPUSTILA JSEM PARTNERA, ZNELÍBILA JSEM SE PROTO BOHU?

29. 4. 2009

ObrazekMilá Kytičko,píši ti už ani nevím pokolikáté.Zamotala jsem si život a už nevím,co je správné.Věci se mají asi tak. Po 15letém manželství,které nebylo nejšťastnější jsme s mužem dohodli ho ukončit. Nikdo ze zúčastněných zde nebyl šťastný.Starší syn trpěl jeho nezájmem a deptáním.Já jeho lhaním a podvody.Bylo toho dost,nechci se rozepisovat.Na mladším synovi se z toho prostředí začínala projevovat skrytá agresivita.Ve chvíli,kdy jsem pochopila,že vedle toho člověka zažíva umírám a ani to ho nedonutí se změnit,jsem se rozhodla z toho svazku vystoupit.Celou dobu se mnou byl Bůh a pracoval na vylepšení těchto vztahů.Jenže to se nepovedlo a já dostávala informace odejít.A nyní,když jsem odešla,se bojím,že jsem sešla z cesty a znovu se cítím být ohrožená na životě.Cítím Boha,ale necítím nad sebou jeho ochrannou ruku.Jakoby jen přihlížel tomu,až mě celá tahle situace zničí.Chtěla jsem pomoci hlavně dětem,ale snad to byla pýcha brát na sebe víc než unesu.Mám pocit,že jsem spadla do vlastní pasti. K lepšímu se toho zatím také mnoho nezměnilo,snad jen,že nežijeme v takovém stresu.Ale např. děti jsou i nadále často a nepochopitelně nemocné.Já nevím co dál.Přestali mi chodit informace.Kytičko bojím se,že jsem udělala velkou chybu,která se znelíbila Bohu.Prosím tě,jestli já nebo kdokoliv jiný jsme ohroženi na životě napiš mi alespoň slůvko,co mám změnit nebo udělat a já to udělám.Jestli mám pokračovat v nastoupené cestě a rozvod je mým osudem,dodáš mi sílu do dalších dnů.Nenechávej mě prosím bez odpovědi! Ochraň mě pokud víš,že jsem nesplnila svůj karmický úkol a je třeba se k němu vrátit.

S láskou a nadějí v srdci Michell.

Obrazek 

Drahá Michell,
píšeš mi, abych Tě ochránila, pokud jsi nesplnila svůj karmický úkol. Nevím, jestli přesně víš, kdo jsem? Na to Ti odpovím zcela přesně.  Jsem pouze člověk.
Nepřisuzuj mi vlastnosti, které nemám. Nežádej po mně věci,které nejsou v mých silách.
Nemůžu Tě chránit. Nikdo Tě Michell neochrání před následkem rozhodnutí, které jsi už učinila.
Nelze Tě ochránit před výčitkami vlastního svědomí.Píšeš mi, že jsi se svým partnerem umírala za živa a podepisovala setato situace na Tvých dětech. Dále píšeš, že Bůh Ti pomáhal vylepšovat Tyto vztahy a nedařilo se. Proto si odešla.
Teď po rozchodu s partnerem se necítíš lépe. Vnímáš Boha poněkud zvláštním způsobem.
Cituji Tvá slova:" Cítím Boha,ale necítím nad sebou jeho ochrannou  ruku.Jakoby jen přihlížel tomu,až mě celá tahle situace zničí." .Přestaly mi chodit informace.

Kytičko  bojím se,že jsem udělala velkou chybu,která se znelíbila Bohu.Prosím tě,jestli já nebo kdokoliv jiný jsme ohroženi na životě, napiš mi alespoň slůvko, co mám změnit nebo udělat a já to udělám."


Michell, kdo si myslíš, že je Bůh? Snad nějaký tyran, který se s radostí dívá, jak chybujeme a pak se v tom plácáme a on jen škodolibě přihlíží a říká si: "Dobře Ti tak,
zavinil sis to všechno sám." "Teď tě připravím o život."

Tak to přece vůbec není Bůh vidí naše chyby, posílá nám anděly a  různá znamení, abychom se obrátili. Jeho pomoc, pokud o ni žádáme je tu stále. Jen my ji nevidíme a  litujeme sami sebe.

Michell, Tvůj problém je, že jsi přestala věřit sama sobě. Svému
hlasu, který je ve Tvém nitru.  Přestala jsi věřit v Boží pomoc, Boží přítomnost. Bůh s námi nemusí  hovořit, nemusí nám dávat informace a přesto tu s námi je.  Rozhodla jsi se Ty sama ukončit tento vztah a najednou se bojíš  toho, co jsi udělala.  Pokud Ti k tomu všemu, co jsi udělala radil Bůh, pokud s Tebou  komunikoval a najednou už mlčí,  navíc cítíš strach, beznaděj, necítíš jeho blízkost a máš obavu o  svůj život, pak věř, že ten, kdo Ti radil a koho jsi slyšela, nebyl Bůh. Vaše komunikace by nemohla takto skončit. Mám obavy Michell, že Ti  pouze jen někdo, z jemnohmotného světa podsouvá myšlenky, že mluvíš  s Bohem. A přívádí Tě vědomě do stavu malomyslnosti a skepse.Bůh nám dal svobodu. A naše rozhodnutí respektuje. S každým
rozhodnutím si neseme i odpovědnost a následek za tento krok. Trestáme se sami. Bůh to zařídil tak, že porušením  určitých zákonů si na sebe vážeme určité tresty.

Bůh by přece netrestal někoho, kdo odešel od partnera, s kterým prožíval  taková trápení jako Ty, navíc,jsi tím chránila vlastní děti. Všechny tyto představy vznikly jen ve Tvých myšlenkách.
Sedni si v klidu a přemýšlej, co by Ti přinesl návrat k partnerovi.  Rozděl si čistý list papíru na dvě poloviny svislou čarou a napiš na jednu polovinu ANO a na druhou NE
Pod ano piš pozitivní věci, které ti přinese tento krok, pod NE piš  negativa, která z tohoto kroku cítíš.Pak se podívej čeho je víc. Rozhodni se srdcem. Udělej to, co cítíš,
že je správné. Pak si za svým rozhodnutím stůj s hrdě vztyčenou hlavou a jasným
pohledem. Protože to je TVÉ rozhodnutí.Doporučila bych Ti očistný rituál na pročištění Tvé aury a potom  bych poklekla a poprosila Boha o odpuštění, že jsi  přestala věřit v jeho lásku a pomoc. Pozvala bych do svého života  jeho světlo.
Vhodná afirmace:


Milovaný Stvořiteli, vím, že ať se rozhodnu jakkoli, stojíš vždy při
mně, neboť jsi můj milovaný otec,
který mně nikdy neopustí. Neopustíš mně v mých dobrých rozhodnutích,
ani v mých omylech. Prosím dej mi sílu se rozhodovat
správně a pochopit smysl a cestu svého života.
Děkuji.


Je nutné vědět, že pokud by život s tímto partnerem byl Tvým  důležitým karmickým úkolem, a měl by i nadále pokračovat, tak by jsi nedokázala vůbec odejít,  a nebo by Tě okolnosti svým způsobem vrátily zpět do tohoto vztahu. Pokud se k partnerovi nevrátíš, bylo by dobré zpřetrhat duchovní
energetická vlákna, která brzdí Tvůj další duchovní vývoj a která Tě k tomuto muži stále poutají.

Přeji Tobě a Tvým dětem dny plné sluníčka lásky a harmonie.
S láskou Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Michell

(Pavla, 1. 5. 2009 16:01)

Milá Michell,
chtěla bych ti jen říct, že já, obdobně jako ty prožívám podobnou situaci, ale mám to o mnoho komlikovanější. Já opustila svého manžela, o kterém mi všichni ostatní tvrdili, že je to ideál a hodný muž, jenže já v jsem žila vlastně v jeho stínu a hlavně ve stínu jeho rodiny. Nakonec jsem odešla, jeden den jsem pochopila, stačil jen jeden den a otevřeli se mi oči.Po 14 letech manželství,
jsem se rozhodla. Mám to jen komplikovanější v tom, že své děti, které miluju nejvíc na světě nemám u sebe každý den. Je to moc těžké, jsem odsouzena lidmi,bydlela jsem v manželově domě, který těsně před svatbou jeho rodiče přepsali jen na manžela. Pořád si přemítám v hlavě podobné myšlenky jako ty. Měla jsem se obětovat a žít dál bez citu jen kvůli udržení rodiny? Těžko říci, stále si nejsem jistá, jen jsem si jistá tím, že s manželem se už nemusím ani vidět, i když jsem se snažila vycházet s ním jako s kamarádem. Ale jinak to asi nejde. Kdybych měla u sebe každý den své děti, tak jsem ten nejšťastnejší človek na světě. A pokud své děti u sebe máš a opustila jsi někoho, kdo tě ničil, nelituj, všechny začátky jsou moc těžké. Já se taky pomalu zvedám z toho dna, ale pevně věřím, že bude líp. A stránky KYTIČKY mi jen dodávájí pomalinku tu sílu. Přeji ti moc štěstí a hlavně děkuji KYTIČCE, za vše, co pro všechny nešťastné dušičky dělá.

Pro Pavlu

(Tomáš, 21. 3. 2011 0:23)

Z tvého řísěvku mám pocit, že potřebuješ psychiatra. Jeden den ti stačil k tomu, aby jsi opustila hodného muže a ještě by jsi si chtěla uzurpovat děti pro sebe. Problém je v tobě, jak ho řeš a neutíkej od svého problému. Chudáci muži, kteří založí rodinu s tak nevyrovannými ženami jako jsi ty.

pro Pavlu

(Slavka, 4. 5. 2009 5:47)

Draha Pavlo, i kdyz tomnu neverime, zazraky se presto deji a ja verim, ze sve deti budes mit jednou u sebe, moc Ti to preji.

pro Michell

(Ira, 29. 4. 2009 12:16)

Mila Michell, Kyticka Ti to napsala dobre, ze pokud by bylo Tvym ukolem zustat s partnerem, nemohla by jsi odejit. Ja jsem zazila neco podobneho, jenomze jsem musela doslova uteci od muze i kdyz byl nemocny. Po temer dvaceti letech fyzickeho i psychickeho tyrani. Mnohokrat jsem skoncila v nemocnici, jednou jsem dokonce byla jiz na tom druhem brehu. Dnes jsem hodne let sama s detmi, ktere jsou rady, ze jsem se takto rozhodla, vubec necitim zadnou vinu, snad byvaleho partnera lituji, ale to je vse. Dalsi cestu musi jit sam, vim, ze to bylo to nejlepsi rozhodnuti meho zivota. Preji Ti hodne sily, ver v Boha, je stale s Tebou.

pro Kytičku

(Michell, 29. 4. 2009 11:41)

Kytinečko,nechci tě pořád obtěžovat,ale ve chvíli,kdy jsem si přečetla tvou další odpověď mě na několik vteřin ochromil hrozný pocit strachu o život,celá jsem se třásla,myslím,že to byla vzpomínka z minulého života.Ale ty pocity byly přesně tytéž,jaké jsem ti popisovala poprvé,že se cítím ohrožená na životě,protože ode mě Bůh odtáhl ochrannou ruku.Myslím,že to vše souvisí s mým minulým životem.Teď už jsem zase klidná,ale zážitek to byl děsivý.Chci ti ještě říct jednu souvislost.Kdysi jsem čekala dítě s mužem,který byl mou životní láskou a já se s ním z nerozumu rozešla a dala přednost tomuto, se kterým jsem si připravila život plný utrpení. Pokud bys chápala i tuto souvislost a měla k tomu vysvětlení,budu moc ráda a v mé duši nastane konečně klid a mír. S láskou,vděčností a přáním všeho dobrého Michell.

pro Michell

(Kytička, 29. 4. 2009 10:42)

Tak to je hodně zvláštní, co jsi mi napsala. To celkem hodně vysvětluje situaci. Ani já jsem tuto noc nespala klidně.Viděla jsem dívku, která si dává na hlavu závoj a v ruce drží svatební šaty. Její maminka se velmi polekala toho, že dívka si závoj pokládá na hlavu. Jako kdyby se mělo stát něco velmi zlého, jako by její šaty byly očarovány a tak maminka vykřikla na dívku, aby šaty a závoj nechala ležet. Ale bylo už pozdě a dívka kterou zdobil závoj,někam zmizela. Probudila jsem se z toho snu a nad sebou uviděla bílé světlo. Michell, myslím si, že andělé nás propojili a duchovně jsme byly spojeny, abych mohla nahlédnout za záclonu. Už vím, co se stalo. Už jednou jsi se svým partnerem žila. Jeho lásku sis vynutila nějakým rituálem a získala jsi jeho srdce. Teď ti brání tato svázanost odpoutat se. Jít dál. Ale zlatíčko, neoblékej si znovu ty svatební šaty, nepokládej na svou hlavu závoj. Je čas se odpoutat, uzdravit svou duši a otevřít se pravé lásce. Už to víme obě. Moc děkuji Tobě i andělům.
S láskou Kytička

DĚKUJI

(Michell, 29. 4. 2009 10:30)

Milovaná Kytičko,
moc moc ti děkuji za odpověď.Chci ti jen napsat,že k ránu během spánku jsem tě nad sebou energeticky viděla.I když nevím jak vypadáš,věděla jsem,že jsi to ty.Byl to zvláštní pocit.Také to,že jsem se probudila v nádherné vibraci lásky.Nedá se to popsat,ale je to něco,co jsem pomalu zapomínala, že je a existuje.Budu se rozhodovat srdcem.Myslím,že vím kam směřuji,ale máš naprostou pravdu,že zrazuji svůj vnitřní hlas a tak klamu sama sebe.Taky si myslím,že se mě někdo z astrálu snaží svést z cesty. Postavím se tomu čelem a obrátím se ke Světlu jak jen to nejvíc půjde. Doporučované knihy si koupím,už jednou se mi první díl dostal do ruky. Bylo to v době,kdy jsem jasně věděla kdo jsem a kam směřuji. Lásku tobě a vám všem, kteří se snažíte pomáhat.Ještě jednou děkuji za pomoc. Michell.

Světlo Odvahy

(Zuzka, 29. 4. 2009 10:21)

Milá Michell,když budeš uvedenou modlitbu od Kytičky praktikovat upřimně a od srdce, pravdivá cesta Tvého života se Ti ukáže.Bůh Tě velmi miluje, věř v Boží vedení a neboj se být odvážná.Je to výzva k odvaze změnit sebe a změnit svůj život s odvahou a radostí. Trpělivost a vytrvalost jdou ruku v ruce a naučit se jim je také velkým životním úkolem. S vděčností Zuzka

Hovory s Bohem

(Marcela, 29. 4. 2009 10:04)

Milá Michell,
chci ti jen doporučit ,přečti si knihy Hovory s Bohem I.II.III - tam máš všechny odpovědi na tvé pocity a situace.Bůh neodsuzuje nikoho za rozvod ,právě naopak tam vysvětluje proč se vše děje a že je to přirozené ,že se dva lidé potkají ,splní svoje závazky vůči sobě a jdou dál,každý svou cestou ,třeba k jinému partnerovi.Kytička ti napsala ať poprosíš Boha o odpuštění a pozveš ho zpět do života!Ucítíš znovu tu sílu a radost ze
života,kterou nás bůh naplňuje!Denně děkuji bohu za to co mi přináší do života!:-)
Přeji Ti sluníčkový život s Bohem

duchovni energeticka vlakna

(Ali, 29. 4. 2009 9:17)

Mila Kyticko,Tvoje odpoved Michell me velmi zaujala. Prosim, muzes blize vysvetlit, co to jsou a jak se daji zpretrhat duchovni energeticka vlakna? Resim podobny problem.Moc dekuji.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3257711
Měsíc: 16200
Den: 612