Jdi na obsah Jdi na menu

OPRAVDU JSEM ANDĚL??

11. 11. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
jak poznám, že jsem pozemský, nebo vtělený anděl?
Hodně o tom čtu, přemýšlím, a dělám si nejrůznější testy. Zajímalo by mně, zda to člověk může
poznat, a jestli je takových andělů hodně mezi námi. Prosím o odpověď, i když vím, že toho máš hodně. Opravdu by mně to moc zajímalo. A copak Ty Kytičko, jsi také anděl?

Hvězdička


Dobrý večer,
našel jsem Vaši poradnu a moc mně potěšily příběhy a způsob jak na ně reagujete.
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli se dá zjistit, jestli i já třeba mohu být pozemským  andělem?A jaké mám úkoly. Jestli odepíšete, budu moc rád.
Kamil

Jmenuji se Lucie XX a zabývám se otázkou, zda je možné s určitostí o někom tvrdit, že je vtěleným andělem. Jestli to poznáte Vy, nebo kde se to dá zjistit. Pročetla jsem celou řadu stránek a testy na mně fakt sedí.
Lucka

Prosím, poraďte mi,
jak mohu zjistit, zda jsem pozemský anděl?Obrázky andělů, mně už od dítěte velmi přitahovaly. Také jsem anděly malovala, ještě jako malá holka. Teď zvažuji zasvěcení do některých z andělských energií. Moc ráda bych věděla, jestli nejsem náhodou vtělený anděl.
Děkuji za Váš čas.

Terka

Moje sluníčka,O vtělených a pozemských andělech bylo už hodně, hodně, napsáno a řečeno. Pravda je ta, že v dnešní době je jich více, než dříve, protože stav vibrací naší planety a nadcházející změny to vyžadují. Dostávám spousty emailů,kde mi píšete, jestli TO poznám, zda právě Vy jste tím úžasným vtěleným andělem. Tak moc by jste si to přáli vědět a těšit se z pocitů, že právě ve Vás dřímá bytost andělsky čistá a dokonalá. I já jsem si takový test před lety udělala a
a ejhle vyšlo mi, že samozřejmě jsem anděl. Když si poctivě uděláte testy, zda jste pozemský, nebo vtělený anděl, nebo třeba jiná nadpozemsky vnímající bytost, (těch možností je dost),pravděpodobně se v některé z kategorií poznáte. Pokud máte například těchto prvních 7 předpokladů . Je to jeden z obvyklých testů, objevující se na mnohých andělských stránkách.

Velmi lehce přibírám na váze. /Právě v tomto období vážím více, než jindy./ Trpím nadváhou.

Moji bývalí/nynější partneři jsou narkomani nebo alkoholici.

Málokdy poruším nějaké pravidlo.

Činí mi potíže říci "ne".

Barvím si vlasy./odbarvuji si vlasy./Zesvětluji si vlasy.

Raději pomáhám jednotlivcům než skupinám.

Mám radši zvířata a rostliny než lidi.

 Jak sami vidíte, prvním znakem andělské podstaty je podle takových testů nadváha.

Hurá, v této kategorii máme díky naší životosprávě víc než půl světa. Nejvíc zřejmě v USA.

I český národ, díky pověstné obezitě má nejspíš široké zastoupení andělů. Dalším znakem jsou zesvětlené vlasy, ano dnes je stále docela módní hit blond vlasy, a je to hodně rozšířená barva vlasů, takže by podle těchto testů, neměly vůbec šanci Jižní národy. Dalším kritériem je životní partner který má problémy v  oblasti alkoholu,. Opět je český národ v zastoupení andělských bytostí hrdě v čele, neboť díky vysoké konzumaci alkoholu je partnerů alkoholiků u nás víc než dost. Dalším bodem je umění říci NE., S tímto problémem se občas potýká téměř každý.

Snad největším nesmyslem je mít radši zvířata a rostliny než lidi. Opravdu jste ochotni věřit, že podle tohoto znaku poznáte anděla????  Andělé milují vše stvořené,milují každou živou bytost čistou láskou.Protože je to dílo toho, jenž sám anděly Stvořil. Andělé vnímají a cítí podobně jako Bůh. Jelikož jsou velmi podobné podstaty.

A vidíte, přestože sami cítíte, že vtělení a pozemští andělé určitě mají nějaké společné znaky, nebude tak jednoduché určit je podle takovýchto  testů. Zcela jistě nebude hrát roli barva vlasů, váha, nebo výška.Neznamená to však, že mezi námi nejsou vtělení andělé. Jsou s námi a přinášejí poselství pokoje a Míru na zemi. Co se týká Vaší otázky, zda jsem já Kytička vtělený anděl, dostala jsem odpověď a jsem za ní nesmírně vděčná.

 Kytička:  Otázka : Jsem vtěleným andělem?

odpověď andělů

 Milá sestřičko, můžeš nás milovat, můžeš být celým srdcem s námi,...ale nemáš stejnou podstatu,tvé světlo, nemá tytéž frekvence.... ale je nám hodně blízké, stejně jak světlo duší, které nás milují milující duše se nám velmi podobají...jsou blíže Bohu...ale nejsou to tytéž bytosti, protože byly stvořeny s jinými úkoly, s jiným zaměřením...přesto všichni byli stvořeni z lásky a pro lásku. Nepátrej po tom, proč věci se nedějí tak, jak by čekala Vaše logická úvaha, přirozené myšlení vaší podstaty. Někdy je vaše duchovní cesta nasměrována jinam, než jdete. Posloucháte více ego, než lásku, která vám říká, milujte bez předsudku, bez podmínek a bez logických úvah.Na zemi dopadá více světelných paprsků. Mezi lidskými dušemi se vznáší více andělů kteří vás povzbuzují k očistnému procesu celé planety. Stále se snažíte dělat věci, které odpovídají jen Vaším představám. Jakou představu pro Vás přináší Láska, která skrze nás promlouvá?

Proč se nedíváte  na život našim pohledem. Řekni všem, kteří poslouchají a věří, ať se dívají na svět našima očima.

 

Kytička: Otázka: Jaký je, ale pohled anděla?

odpověďandělů

 Dívejte se skrze své srdce. Pak pochopíte. Zda správně vidí Vaše srdce, poznáte, když podáte ruku člověku, kterého všichni odvrhli. Když se od něj všichni odvrátili a Vy máte velkou touhu zvednou jej z prachu a přivinout k svému srdci. Z jediného prostého důvodu. Je to člověk. I on byl stvořen láskou a pro lásku. Když  nezaslepujete oči svého srdce hněvem, žárlivostí,a jinými špatnými myšlenkami,pak máte oči anděla. Jste jedno s námi v pohledu na svět a Stvoření. Jste vroucí pramen. Zářivý paprsek.Odlesk moci Stvořitele. Pak nás pojí jedna podstata, jeden světelný záblesk, jediná Tvořící energie. Láska.
V každém objetí, v každém slovu a přání je energie. Mluvte a myslete jako my. Tvořte skrze lásku andělů , jako my Tvoříme. A pak  pochopíte soucit. Až Vaše srdce bude soucítit s každým člověkem, pak teprve se budete na svět moci dívat očima anděla. Pak se totiž stáváte jedním z Nás.

 Moje sluníčka, není důležité udělat si další testy. Je důležité, stát se opravdovým andělem.

Mám Vám zde ukázat právě tyto fotky.

S láskou Vaše Kytička

Mám napsat všem,že toto jsou bytosti světla, které k nám přišly, aby nám předaly určité poselství. Z jejich tváří vyzařoval klid a dívaly se na svět očima andělů. Dva z nich jsou doposud mezi námi.

Obrazek

DALAJLAMA

Obrazek

 

Obrazek

MATKA MEERA

 

Obrazek

 

Obrazek

MATKA TEREZA 

Obrazek

  

Obrazek
JAN PAVEL II. 

Obrazek

Obrazek

PRINCEZNA DIANA

Obrazek 

  

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Pro Sáru

(KYTIČKA, 12. 11. 2008 21:21)

Sáro, já tady nechci jakékoliv urážlivé komentáře ani na církev ani na Jana Pavla II. Přece jen je to osobnost, které si hluboce vážil celý svět a já bych zde chtěla zachovat nestrannost. Nechci aby zde někdo urážel jakoukoli víru ani náboženství, proto Tvé komentáře byly odstraněny.Nechci vyvolávat diskuzi, která víra je lepší a v čem spočívá, nebo nespočívá dogma.To není účelem těchto stránek.
Kytička

Je to jen názor

(KYTIČKA, 12. 11. 2008 15:55)

Nadváha milá Sáro,není nikdy nutností. S tím nemohu souhlasit.Matka Tereza byla velmi útlá křehká žena.Přesto ji miloval celý svět a byla právem označována pozemským andělem. Když jsem poprvé uviděla Wahlgrenis,jak je křehká a drobounká,byla jsem velmi překvapena.Takových příkladů je nespočet.já osobně jsem do této kategorie velmi dobře zapadala. Ale od doby co pracuji s anděly mám o 14kg méně.Znám celou řadu lidiček, kteří mají napojení na anděly a nejen já z nich cítím andělskou energii.Bylo jim to sděleno přes více úst.Přesto jsou štíhlí jako proutek. Andělé nás vždy nabádají k péči o duši,ale i o tělo. A už vůbec nemohu souhlasit s tím,že nadváha je nutností při vstupu do vyšších dimenzí. Tam jsou důležité naše myšlenky a naše chování.Knihy od Doreen Virtue znám moc dobře.Mimochodem,kdo jí viděl alespoň na fotografii ví, že ona sama je štíhlá.Napsala dokonce knihu Zbavte se svých kilbolesti. Citace z knihy: Každé kilo navíc, které vaše tělo nese, se rovná citové bolesti ve vašem srdci. Kniha vám pomůže se těchto kil zbavit tím, že se s touto bolestí vypořádáte. Co se týká testů pozemských andělů, Doreen jistě hledala podobné znaky, ale nesnažila se z nich vytvořit dogma. Cílem mého článku byla snaha nehledat ve svém nitru vtěleného anděla, ale láskou,pokorou a soucitem se mu snažit podobat. Věřím, že to každý pochopil.
S láskou Kytička

Kopretince

(Petra, 12. 11. 2008 15:43)

Kopretinko,moc krásně jsi to napsala a je to svatá pravda

Krásné

(Petra, 12. 11. 2008 15:38)

Kytičko,naprosto úžasné a poučné.Nevím,co víc bych k tomu napsala.Mám najednou takový hřejivý pocit na srdíčku.
Princeznu Dianu jsem moc obdivovala a obdivuji stále.Nepřekvapilo mě,že ti andílci ukázali její fotku.Byla úžasná.

Nadváha

(Sára, 12. 11. 2008 13:57)

Tento test je z knihy Pozemští Andělé od Doreen Virtue,která s Anděly mluví již několik let.Netroufla bych si ji za to nějak soudit.Nevidím na tom nic špatného,spíše nevidím důvod něco takového zjišťovat.Ale vzhledem k vzestupu Země do vyšších dimenzí je právě nadváha(hlavně kolem pasu)nutností.Takže bych se nesmála tomu,že zrovna nadváha je klíčovým určením.Proč by tomu tak nemohlo být?

andele mezi nami

(renda, 12. 11. 2008 10:28)

Celkem mne to pobavilo tenhle clanecek :-) je fakt ze chapu pocity tech lidi co si delaji testy a radi by zjistili o sobe neco mimoradneho taky mam nekdy napady a myslenky a premyslim odkud se to bere ale myslim ze to jen ego se hlasi o slovo a proste myslim ze vetsina lidi by rada byla necim vyjimecna ale kdyz se clovek zamysli tak kdyby byl andel urcite by neresil tohle a urcite by netrpel tolika lidskymi neduhy, jen asi jeste jedna otazecka nezodpovezena jestli si andel uvedomuje svoji existenci tady a ukol nebo taky zapomene a jeho srdce ho vede zivotem tady, ale jsou nam lidem tyhle odpovedi k necemu? dulezite prece je jak pisou sami andilci aby kazdy miloval vsechno a vsechny bez vyhrad a rozdaval kolem jen lasku i kdyz je pravda ze zacatku je to dost tezke, no kazdy mame svoji cestu. tak hezky den vsem a hodne lasky nebo jak se jeste rika pac a pusu :-)

DÍK ZA ODPOVĚD.....

(NEFFITY, 12. 11. 2008 9:54)

DĚKUJI TI KYTIČKO ZA TVOU ODPOVĚD NAM VŠEM A DIK ZA POROZUMNĚNI TOHO CO JSI ZDE NAPSALA.
PŘEJU HEZKY DEN A ANDĚLUM DĚKUJI ZA JEJICH INFORMACI A ZATO JAK NAS MOC MILUJI.
DĚKUJI.

každý se srdcem plým lásky, je anděl

(Mirka, 12. 11. 2008 8:40)

Děkuji Ti Kytičko,za tyto řádky.
Dělávala jsem si také testy a zabývala se tím, jestli jsem nebo nejsem.... ale dospěla jsem k závěru, že je to tak zbytečné!! Přece mi nějaký test nemůže říct, co jsem? To přece cítím v sobě, jen já vím, že se mé srdce svírá bolestí nad utrpením druhého a pokud jsem schopná mu pomoci, tak je jedno jak se jmenuji, je to pro mě největší radost. Není podstatné myslet si, že jsem anděl, protože mi to vyšlo v testu, ale cítit v sobě lásku andělů, dívat se na každého kolem sebe očima lásky a pak andělem jsem….
Krásný den plný lásky, Kopretina

Elementarni bytost

(Dana, 12. 11. 2008 4:20)

Krasny a poucny Kyticko.Taky jsem si delala presne tenhle test,ale kupodivu mi nevysel,vyslo mi ze jsem elementarni bytost,cemu jsem i rada uverila,ale vidis jak jsou ty testy hloupe a vlastne nedulezite.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3247225
Měsíc: 17215
Den: 831