Jdi na obsah Jdi na menu

OPĚT JEDEN SPLNĚNÝ SEN

24. 8. 2009

ObrazekMoje milé sluníčka,

Určitě si pamatujete Peťulku – pírko – byla několika seminářích, ale hlavně v Chorvatsku v roce 2008 na prvním turnusu. Peťulka má dvě úžasné děti, Erička a Sabinku.

Do Chorvatska přijela jako šťastná novomanželka a dokonce její sympatický manžel za ní na pár dnů přijel (a také za námi pochopitelně) a ta jste mohli vidět krásně proudící energie ze dvou zamilovaných srdíček. Zdálo se,že okolí jejich lásce moc nepřeje a já jsem cítila negativní energie, které kolem těchto dvou sympatických lidiček proudily.

Peťulka je ale moc šikovná, vytrvalá a hlavně odvážná dušička. Vše pročišťovala, prosila andílky a také mi položila otázku. Myslíš, Kytičko, že kdybych se rozhodla mít miminko, tak bych to ve svém věku ještě zvládla a bylo by všechno v pořádku???

Předně jsem Peťulce vysvětlila, že věk 40let, není u nás žen, žádným významným věkem, a v kartičkách byla jasná odpověď – že miminko brzy příjde. Že sice maminka musí být velmi opatrná, (hrozily tu určité komplikace) ale všechno dopadne dobře. A tak za pár týdnů, mi šťasná Peťulka – maminka psala tu nejúžasnější zprávičku na světě, že duše miminečka našla cestičku.

 

KYTIČKO, BUDEME  MÍT MIMINKO, ALE PROSÍM, NIKOMU NIC NEŘÍKEJ A NEPIŠ!!

JE TO VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ POD STROMEČEK.

 

                           A tak já Kytička jsem mlčela a nikomu nic neřekla, ani nenapsala  (i když to bylo těžké)

                           A Eriček a Sabinka měli krásné vánoční překvapení.

 

2.2. 2009

Milá Kytičko,

Mám za sebou genetické testy v prvním trimestru, dopadly výborně..Mám možnost jít 19 února na odběr plodové vody, ale něco mi brání, nějaká vnitřní intuice mi říká, ať tam nechodím..Pokud nepůjdu mám možnost jít ve 20tém týdnu na velký ultrazvuk a měření a pokud by nebylo cokoliv v pořádku, můžu jít na odběr plodovky pak..
Jinak se mám už lépe, i po psychické stránce, s miminkem promlouvám, hlavně večer před spaním a moc se těším, až jej sevřu v náručí..
Termín mám vypočítaný na 4.8.2009 a s manželem jsme se shodli na jméně NIKOLAS, nevím proč, ale jednou ráno jsem se probudila a to jméno jsem měla před očima..
Dnes jsem už ve 14 tém týdnu a věřím, že vše půjde tak, jak má..
Pozdravují tě a celou tvojí rodinu mé děti a manžel a Zuzanku poprosím, ať tě za mě obejme na semináři v Ostravě..
Měj se sluníčkově, Peťulka

 

Pak začaly mé zvláštní sny, kdy jsem Peťulku viděla před sebou a předávala jí energii. Měla jsem pocit, že se napojujeme na sebe a já ji mám dát energii, aby měla větsí sílu

překonávat počáteční nepříjemné stavy, jak tělesné tak i psychické.

 

Pak přišla tato SMS.

Milá Kytičko,

Posílám TI pozdrav z nemocnice, kde už ležím 6 týden, kvůli hrozícímu předčasnému porodu. Modlím se každý den, aby byli duchovní ochránci s námi. Prosím touto cestou o modlitbu při Vaší společné meditaci v Chorvatsku. Pozdravuj děvčata i svoji milou rodinu.

Petra

 

A já opět měla sny, kdy jsem se s Peťulkou spojovala, a byla jsem ráda, že jí mohu napsat alespoň SMS a trošinku ji povzbudit. Věřím, že andělé předávali energii mamince i miminku, aby to všechno krásně zvládli. Ani na chviličku jsem nepřestávala věřit, že všechno dopadne dobře a Peťulka ve zdraví a pohodě obejme své miminko.

 

Tato zpráva mně dostihla v zahraničí.

 

UŹ JSEM NA SVĚTĚ, NARODIL JSEM SE 27.7. V NOCI. JMENUJI SE NIKOLAS – JÁ I MAMINKA JSME V POŘÁDKU.

 

Já jsem měla velkou radost a také jsem si pohrála s fotečkami - snad se Peťulce i Vám budou líbit

Děkuji andělům za pomoc a za jejich ochranu maminky a miminka.

Obrazek

Obrazek

 Tatínek a maminka

Obrazek

sestřička Sabinka

Obrazek

 

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Příběh Petˇky

(Jitka , 3. 9. 2009 14:14)

Příběh Peťky a Martina znám. Vždycky se mi moc líbilo, jak si dokáží udělat legraci z čehokoli a jak dokáže Martin Peťku rozesmát. Moc a moc Vám Peti přeji Vaše domácí štěstíčko. Nikolasek je moc krásný a hodný chlapeček a musím říct, že u čtení Vašeho příběhu, ikdyž ho znám, jsem brečela jako malá holka. Taky čekám každým dnem a každou hodinu na holčičku, která se nám má narodit. Každý víme, že máme svůj čas. I Nikolasek si nakonec našel svůj čas a je dobře že to bylo jen týden před doktorským termínem porodu. Vše dobře dopadlo a vše bude dobře i pokračovat, v to věřím. Spokojený a šťastný život přeji celé Vaší velké rodině :o))

naděje

(Ivanka, 27. 8. 2009 13:49)

Je to nádhera,naši bratříčci andělé nás nikdy neopustí a i když někdy všechno vypadá,tak že člověk neví,jak jít dál.Oni nás vždycky s jistotou provedou těžkými životními zkouškami.Děkuju...dali jste mi naději...holky si pamatuju ze semináře z Olomouce i Mirečku..všechny zdravím a přeju hodně požehnání:))))

:-)

(Zipíček, 27. 8. 2009 13:27)

Kyticko, tak statnice jsem udelala! Libam te!!!

Pro Zipíčka

(Kytička, 25. 8. 2009 17:52)

Drahý Zipíčku, to že se s Peťulkou máte tak rády a nejen,že vypadáte, ale také se chováte k sobě, jako sestry je tak krásné. Já jsem moc šťastná, že jste se poznaly na mém semináři a tak jsem mohla nepřímo zprostředkovat Vaše úžasné setkání. Moc moc Vás objímám, a až za Peťulkou pojedeš, tak opusinkuj i za mně malého Nika.
Posílám světýlko a neboj, státnice zvládneš.
S láskou Kytička

:-)

(Pro Kyticku, 25. 8. 2009 17:07)

Kyticko, chci ti podekovat za hezky clanek! Na Petulku myslim kazdy den a snazime se byt co nejvic v kontaktu, jak jen to jde (mezi jejich kojenim a mym ucenim), ale presto se mame porad rady a chybime si. Az bude volnejic, urcite se na maleho pojedu mrknout. Je to moje druha rodina, mam je tak rada! Kyticko, ve ctvrtek koncim skolu, dnes jsem obhajila bakalarku na jednicku, jsem hrozne stastna a modlim se,aby i statnice dopadly dobre! Drz mi prosim palce! Paaa Zipíček

S úctou

(Pavlína, 25. 8. 2009 10:13)

Děkuji za krásný příběh, zázraky se dějí:-) a to je moc dobře. Při čtení tototo krásného příběhu mě mrazilo a brněly nožky a ruce, i část hlavy. S úctu a přáním toho nejlepšího. Gratuluji :-)

gratuluji

(Zuzka , 24. 8. 2009 22:08)

Gratuluji štastné mamince!!! Vůbec nevypadá na to, že by jí bylo po čtyřicítce... Její příběh jsem sledovala i na stránkách Wahlgrenis a moc jí fandila...

Za Vaši lásku

(Renata J, 24. 8. 2009 20:24)

Maminko a tatínku,nechť Vás a Vaše krásné děti ochraňují po celý Váš život andělé.
S láskou,Renča

hodně štěstí Peťulce....

(Anyenne, 24. 8. 2009 19:47)

Milá Kytičko, příběh Peťulky a jejího miminka je tak dojemný,s krásným koncem,mám pocit jako bych dočetla pohádku a ne skutečný příběh. Přeju mamince,miminku i celé jejich rodině mnoho zdravíčka, ať stále tak září štěstím jako na těchto fotečkách na kterých jsou všichni tak krásní, milý no prostě andělský....ta láska a štěstí z nich září jako sluníčko...ať takto září napořád....Děkuji moc za ně za všechny...

poděkování

(Martin od Peťulky, 24. 8. 2009 19:27)

Milá Kytičko, děkuji ti i za mě, jen jako pozorovatele, který celých devět měsíců čekal jak na jehlách jak to naše čekání dopadne. Od začátku jsem věděl a ujišťoval Peťulku, že tentokrát to bude úplně jiné těhotenství a že dopadne výborně, ale červík a obavy ve mě byly. Děkuji ti moc za podporu mojí ženy, která stejně jako já a celá naše rodina na Tebe nedá dopustit. S velkých díky a úctou Martin hrdý tatínek :-)

pro Petku

(Monika, 24. 8. 2009 17:55)

Milá Petro,je to velké požehnání .Je moc krásný i jeho sestřička.Přeji ti hodně Božího požehnání a ochranu pro tebe i tvou rodinku Monika

tak krásné a pravdivé

(Peťulka- Pírko, 24. 8. 2009 16:44)

Kytičko moje zlatá, děkuji ti za krásné pojetí mého životního příběhu, věřím tomu, že vše proběhlo nakonec tak hladce díky tomu, že jsi mi posílala pozitivní energii, vše se mnou konzultovala, dodávala mi sílu a byla napojená na mě i maličkého...Musím tady ještě upřesnit, že jsem Nikolaska porodila přesně 55 minut od začátku porodních bolestí, bez nástřihu, bez jakýchkoliv komplikací a ten pocit štěstí, který mne zaplavil při pohledu na malého byl nepopsatelný..I můj Erik, který byl u toho, když mi už doma odtekla plodová voda si o mě dělal velké obavy a pak byl dojatý, když viděl svého bratra v porodnici.Můj muž mi je velkou oporou a Sabinka skvělou chůvou, která se nebojí přebalit a navíc zpívá Nikinkovi před spaním a dokáže ho krásně uspat..Jsem po létech konečně zas velmi šťastná..Peťka

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3247215
Měsíc: 17214
Den: 835