Jdi na obsah Jdi na menu

ODEŠLA MI ŽENA, NEVÍM JAK DÁL.......

30. 5. 2011

milenci-v-srdci-a-modré-růže.gif Milá kytičko,
 mám velkou prosbu, můžeš mi prosím pomoci? Náhodou jsem našel tvoje
 stránky a už jsem opravdu v koncích nemohu už dál, mé zoufalství je
 strašné a šílené a ty jediná mi asi můžeš pomoci.
  Má žena mi před 14ti dny umřela na rakovinu a já zůstal s dvěma
 detmi sám. Mám malinké děti 5 a 7 let. Prosím můžeš se spojit s moji
 ženou a říct ji že ji moc miluju a že mi chybí a zeptej se jí,
 jestli je v pořádku a netrpí tam, co je.
 
 Strašně smutním a nevím si rady když budu vědět, že je v pořádku
 uleví se mi a ještě tě poprosím, zda můžeš za mě někde orodovat. Mám
 špatně placenou práci - 10.000 Kč mám jako prodavač a te´d nájem je
 drahý a všechno okolo dětí musím zvládat sám.
 
 Poraď zlepší se to, podíváš se mi na to?
 
 Děkuju a budu ti moc vděčný za každé slůvko.

 Zbyněk

link---andel.gif  

Milý Zbyňku,

 

 Ztráta blízkého člověka je pro nás vždy těžkou zkouškou a pokud je to tak moc blízký člověk, jako je životní partner, je to rána osudu, která přímo zasáhne naši duši. Z hlediska karmy, je taková těžká ztráta pročištěním a zjitřením chápání určitých životních souvislostí. Má nás naučit například správnému sestavení životních hodnot, odpoutání se od věcí, které nejsou pro vývoj naší duše důležité, přivede nás k pochopení, co má a nemá smysl.

 

Je to výchovná lekce, která nám umožní sáhnout si až na dno svých sil. Taková situace nás srazí na kolena a my máme ukázat, jestli dokážeme najít svou vnitřní sílu znovu se zhluboka nadechnout a postavit.

 

 Přes všechnu bolest, je ale pro naši duši toto všechno velkým a důležitým tréninkem. Postupně v sobě objevíme to, co bychom za normální situace nikdy nenašli. Je moc důležité, pokud procházíme touto zkouškou uvědomit si, že :

KAŽDÁ  UDÁLOST  V  NAŠEM  ŽIVOTĚ  SE  DĚJE  V  NÁŠ  PROSPĚCH

Já vím, že je Ti nesmírně líto  dětí, které jsou tak malé na to, aby vyrůstaly bez maminky. Přesto je jasné, že děti si vybírají své rodiče a tak si Tvé děti vybraly i tuto svou maminku, která velmi brzy odešla zpět do duchovního světa. I přes toto jejich rozhodnutí, je pro děti tato životní  událost prožitkem, který zpracovávají po celý svůj zbývající život.

 

Tvá žena odešla v klidu a vědomě smířená se svým stavem. Nemáš si vyčítat, že jsi neudělal víc. Přesně toto jí trápí. Že si těmito úvahami přiděláváš starosti, kterých máš i tak dost. Máš přijmout pomoc kamarádky, která Ti ji nabízí, protože právě ona je ve spojení s Tvou manželkou, aniž by to vnímala.  To ona jí posílá všechny sny a vize. Až se Tvá bolest zahojí, nemáš zůstávat sám, ale máš neustále myslet na dobro dětí a nedovolit, aby jim kdokoli ublížil.

 

Zbyňku, i se zdá, že život nikdy nebude takový jako byl před odchodem Tvé ženy, čas se nezastavil a Ty máš zde velmi důležité úkoly. Na Tvou lásku čekají Tvé děti, kterým jsi zůstal, abys jim pomohl alespoň částečně nahradit ztracenou maminku, abys pomohl vyléčit jejich zraněná srdíčka. Každé Tvé slovo, pohlazení i pohled má teď pro ně dvojnásobnou cenu. Příliv hojnosti do Tvého života blokuje Tvůj vnitřní strach a nedůvěra v sebe. Všechno se zlepší, ale je důležité probudit svou vnitřní sílu, znamená to, že máš v každé situaci a za všech okolností  MILOVAT BOHA. Uvěřit, že také on velmi miluje nás. Afirmace pro Tebe:

JSEM PRÁVĚ TEĎ HLUBOCE MILOVANOU BYTOSTÍ. ZASLOUŽÍM SI LÁSKU A S RADOSTÍ JI PŘIJÍMÁM. JE PRO MNE BEZPEČNÉ CÍTIT LÁSKU. MÉ SRDCE JE ZCELA OTEVŘENÉ A PŘIJÍMÁ BEZ ZÁBRAN BOŽÍ LÁSKU A PÉČI.

Přeji ti hodně vnitřní síly a odvahy

 

S láskou Kytička

link-růžičkabr5.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Smutek, láska a naděj

(Alice , 18. 1. 2023 18:07)

Stratila jsem bráchu který zemřel 26.4.2022 a maminku 23.12.2022,maminka zemřela doma slyšela jsem poslední úder ❤️, pořád se tomu nedá uvěřit , Teď mi ji doma připomíná urna kterou jsem si vzala domů ,Bratr zemřel v nemocnici ale i tak to bolí Odpocivete v pokoji zlatíčka naše

Viera, nádej, láska

(Andrea, 17. 7. 2011 12:32)

Milý Zbyňku!
Si fantastický človek, ktorý pochopil, na koho sa má obrátiť, keď prežíva najťažšie chvíle života. Nepamatám sa, kedy by mi anjeličkovia nepomohli, keď som ich o to požiadala. Len ja som bola hlúpa a neprosila som ich v najťažšom období môjho života, preto som urobila veľké chyby. Ty si silný a múdry. S anjelskou pomocou všetko zvládnete !!! Posielam Ti pozdrav a veľa krásnych chvíľ s Tvojimi detičkami !

Prosba

(Maca, 1. 6. 2011 15:00)

Drahá Kytičko.Ja sa s Vami skúšam spojiť,ale zatiaľ sa mi to vôbec nedarí.Prosím vás chcela by som si s Vami dohodnúť komunikáciu cez skype a netuším ako už som Vám posiala aj email a nic.Veľmi prosím o Vašu pomoc neviem čo sa to so mnou deje som v koncoch:(((Prosím vás.S láskou Maca

Re: Prosba

(Ilkie Zlín, 1. 6. 2011 16:59)

Macinko, omlouvám se za to oslovení...ale úplně mě nutilo tě tak oslovit ......... vím, že stojíš o odpověď od Kytičky. Jen jsem si všimla, že Kytička odjíždí teď v pátek do Chorvatska (termíny má na těchto stránkách), zřejmě i kvůli přípravám není tak často připojena na internetu...jen, aby jsi věděla.
Posílám ti nekonečné množství Světla do celého tvého bytí a stvoření. Přeji, aby jsi zase zvedla hlavu a cítila radost v srdci. Drž se!

Re: Re: Prosba

(pre pani zo Zlína, 1. 6. 2011 19:12)

Drahá pani veľmi pekne vám ďakujem za vaše povzbudivé slovíčka mala som pocit,že sa moja dušička na chvíľku potešila.prajem Vám krásne slniečkové dni plné lásky.Maca

Re: Re: Re: Prosba

(Ilkie, 6. 6. 2011 13:44)

Moc děkuji.

Co boli to preboli

(Rafelx, 2. 6. 2011 12:46)

Mily Zbynku, Zuzka to napsala velice hezky a ja ti preji mnoho sily, protoze ty vis ze ji mas, jak jiz bylo zmineno, ber to tak ze jste si tuto zkousku zivota domluvili predem a ty mas ted dokazat ze to zvladnes, verim ze ti na pomoc prispecha mnoho zivych andelu a i tech ostatnich, mysli na ne a vsimej si jich a jeich nabidnute pomoci, ona prijde a ty to zvladnes, prei ti mnoho stesti a ja a i jini, kteri tu chodi budou za tebe orodovat a prosit, mas podporu mnoha lidi a andelu.

Cítím s Tebou

(Zuzka, 2. 6. 2011 8:55)

Milý Zbyňku,
děkuji Ti za Tvoji odvahu, nám všem vyznat a otevřít své srdce.
I v této situaci není jiné cesty než i tuto bolest PŘIJMOUT. To je, najít v sobě vnitřní sílu - žít každý jeden den, každý okamžik, co nejvíce vědomě.
Nenechat mysl utíkat do minulosti. Samozřejmně, že na svoji drahou ženu nikdy nezapomeneš, ale ať chceš nebo nechceš život jde dál.
Tvé drahé děti se potřebují ještě o Tebe opřít. Držte spolu a navzájem si pomáhejte. Věřím, když si toto uvědomíš bude lépe a ucítíte opět vnitřní radost. S vděčností Zuzka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257456
Měsíc: 16219
Den: 652