Jdi na obsah Jdi na menu

OCHRÁNCI STROMŮ

anima2.jpgMilá Kytičko, ráda brouzdám po Tvých stránkách a čtu si o andělech a také pročítám nejrůznější osudy. Někdy není možné číst Tvé stránky bez toho, aniž bych  v očích měla slzy. Moc Ti děkuji, za Tvůj přístup a krásné rady.  Zatím jsem v životě nikdy neřešila nic tak zajímavého, abych Tebe Kytičko žádala o pomoc. Jsem vdaná, mám osmiletého syna a pětiletou dceru a můj život probíhá díky Bohu celkem klidně. Co mě v poslední době trápí, je výkon mé práce.

Pracuji na jistém odboru, na jistém městském úřadě. Mimo jiné věci tam rozhoduji o kácení stromů. Poslední dobou mám z této práce doslova traumatické pocity, když mám rozhodnout, aby pokáceli krásné stromy, z nejrůznějších materiálních důvodů. Já k tomuto rozhodnutí mám dát požehnání. Někde jsem četla, že každý strom má svého vlastního duchovního ochránce. Mám pořád pocit, že dělám něco špatně, a že se tato práce může otočit proti mně, co se týká následku karmického  vlivu. Byla jsem u jedné paní léčitelky a ta mi řekla, že mám hned z této práce odejít. Rozhoduji se, že dám výpověď, ale hledat práci budu asi s malými dětmi těžko. Manžel nemá moc velký příjem a nechci naši rodinu dostat do finančních problémů. Co mám dělat???

  Kytičko moje milá, má práce je zcela jasná – já podepíšu papír s razítkem a stromy umírají. Prosím Tě velmi Kytičko, odepiš mi a poraď, zda mám ze své práce co nejdříve odejít. Děkuji Ti z celého svého srdce.

 

S vděčností a láskou Marcela

 

víla-nádherná.jpgMoje milovaná Marcelko,

Příroda naši úžasné planety se nám nádherně probouzí, vše už pulzuje a žije. Kolem nás rozkvetly stromy a vůně květů se šíří vzduchem a okouzluje naše smysly. Právě jsem připravovala článek o kouzelně léčivé energii stromů, jejich pupenů a květů. Proto jsem si Tvůj dotaz vybrala do dnešní poradny.

Víš Marcelko, nerada hodnotím a komentuji výroky jiných léčitelů,ale já s tou paní léčitelkou a Tvou výpovědí nemohu souhlasit.. Ty jsi velice citlivá a vnímavá duše. Člověk, který miluje a dokáže se přizpůsobit okolnostem, přesto zůstává svůj, neztrácí své názory, nemění své postoje. Zvláštním způsobem dokážeš rozdávat radost a vidět na druhých to krásné. Když jsem nakreslila Tvé čakry, abych Tě blíže poznala, Tvá první čakra je naprosto vyrovnaná, harmonická. Nejsi člověk, který by pro peníze byl ochotný udělat cokoliv. Člověka, který má takto nastavené čakry není jednoduché přimět k tomu, aby dělal něco proti svému vlastnímu přesvědčení,například úplatkem, nebo nátlakem a to je právě skvělé. Proto jsi správný člověk na správném místě.

Kdoví, kdo by Tvé místo obsadil. Nemusel by se najít člověk, který se nedá uplatit jako Ty a má své zásady a smysl pro záchranu stromů. Vím, že neuděláš žádné rozhodnutí proti své vůli a zkrátka někdy se jinak rozhodnout nemůžeš. Mám pro Tebe andělský vzkaz :

Milá sestřičko, Tvá přítomnost na tomto místě je velmi žádoucí, protože Ty dokážeš svou láskou prosvětlovat a vibračně ladit energie do vyšších rovin. Neboj se jít dál touto cestou a přijmout svůj nelehký úkol. Zastávej dál své místo nekompromisního obhájce stromů a pomáhej tímto způsobem Vaší krásné planetě. Víme, že je hodně míst, kde lidská ruka dokonala dílo zkázy a krásné stromy, keře, květy i zvířata jsou už pro Zemi navždy ztraceny.

Vidíme Tvé úsilí. Známe Tvou vytrvalost a také neochvějnost při rozhodování. Nebojíš se odmítnutí a nenecháš se zastrašit, ani svést hmotným darem. Děkujeme Ti za Tvou vytrvalost, lásku a pokoru. Věř, že každý strom, každá květina,vše co roste a dýchá, má svou duchovní podstatu – svou duchovní bytost. Pokud Tvá duše pláče, promluv si s těmito přírodními ochránci a pokaždé, když budeš muset podepsat ortel nad živoucími rostlinami, pošli jim omluvu a popros je o pochopení situace. Posíláme Ti pohlazení a důvěru v Tebe.

Boží andělské bytosti světla.

AFIRMACE PRO TEBE:   VINA NEEXISTUJE -   VŠICHNI DĚLÁME TO NEJLEPŠÍ, CO MŮŽEME NA ZÁKLADĚ

                                          INFORMACÍ, POROZUMĚNÍ A UVĚDOMĚNÍ, KTERÉ V DANÝ OKAMŽIK MÁME.

 

Tuto nádhernou vílu - přírodního ochránce nafotila jedna moc milá a skvělá dušička a já se s Vámi o tuto fotečku ráda podělím.Všimněte si postavičky nad bílou kuličkou ve spodní části obrázku.
 

vila-tana_web.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Martina, 8. 5. 2012 14:31)

Ahoj, Marcelko, moc Ti držím palce a jsem ráda, že jsi člověk na svém místě. Víš, poslední dobou mě hodně překvapilo, že když jsem dala najevo své netradiční názory, lidi mě neodsoudili, ale naopak se ke mně s úlevou přidali. Planeta se opravdu probouzí. Někdy myslíme, že už dál nemůžeme, ale zítřek nás z toho vysvobodí a my zjistíme, že jsme pochopili další lekci.
Ničení přírody mě trápí už několik let a děsí mě i krutost a neuctivost, s jakou je prováděno. Nesnáším pohled na mladé stromky kolem tratě, poničené křovinořezem. Můj děděček lesník mě učil, že když už musíme větvičku ulomit, musíme udělat rychlý čistý řez nožem a jen tam, kde je to nutné.
Ale i ty zmrzačené stromky na jaře ožijí a zazelenají se, když to vidím, brečím.
Jsem ráda, že je nás víc, kdo ještě neztratil cit pro naše bratry a sestry. Díky Bohu se rodí mnoho nadaných a vnímavých dětí se zvláštními schopnostmi a spousta rodičů je umí i správně vychovat.
Drahá Marcelko, jsem ráda, že jsi a přeji Tobě i Tvé rodině na vaší cestě hojnost Božího požehnání a dostatek Boží ochrany. Mám Tě ráda.

Marci,

(Salma, 4. 5. 2012 18:35)

Taky si myslím ,že jsi tam kde máš být .Někdy nechápeme hlubší smysl věcí . Myslím si ,že pokud nemůžeš už stromům pomoci a je rozhodnuto ,máš možnost je na dálku obalit světlem a poprosit bytůstky stromů o klidný odchod a poděkovat na dálku stromům ..prostě poslat lásku ..a to je velmi záslužné a to je to proč si myslím,že tam máš být ,vnést lásku a světlo ,tam kde by h nikdo nečekal :-) !

Milá Marcelko.

(Jana, 4. 5. 2012 11:44)

Podle toho , co píšeš jsi mi dušička velmi blízká. I já mám špatné pocity z toho, jak se zachází s přírodou. Vidím toho dost. Máme doma koně, tak do přírody často vyjíždím a s tímto kamarádem dokážeme objet dlouhé tratě. Často, bych nevěřila, tomu co je k vidění, kdyby to nebyly moje vlastní oči, které na to hledí. Myslím si, že ti to Kytička velmi dobře vyložila. Je moc dobře , že pracuješ na tomto místě. Takhle aspoň zachráníš co se dá. Jiný by se s tím nemaloval a bylo by škody a mrtvých stromů ještě víc. Vím, že je to pro tebe trápení ale nic víc nemůžeš dělat než na co stačí tvoje síly. Bohužel lidstvo v globálu dostalo do vínku vynalézavost a zvídavost, postráda však rozum a neuvědomuje si, že co špatného dělá přírodě, dělá sám sobě a připravuje o dědictví , zdraví a krásu svoje vlastní děti. Tohle mnozí lidé nepochopí a jednotlivci s tím udělají jen velmi málo. Takže nezbývá jen se snažit situaci aspoň trochu zlepšit. Proto dělej svoji práci , jsi tam, kde máš být. Přeji ti hodně síly a radosti z toho ,co se ti podaří zvládnout ve prospěch stromů a přírody ,a tím i nás lidí.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3246479
Měsíc: 16991
Den: 777