Jdi na obsah Jdi na menu

I KDYŽ SI VYTÁHNEME ČERNÉHO PETRA NEZOUFEJME - POMOC ANDĚLŮ JE NEOMEZENÁ

25. 2. 2010

ObrazekMoje milované sluníčka   Obrazek

Mnozí s Vás si všimli,že ve svých odkazech spřátelených stránek nemám andělské stránky  (www.moji-andele.cz). Ten odkaz jsem zrušila. Proč jsem to udělala, (a byla bych ráda, kdyby jste na tyto stránky nechodili, bych Vám moc ráda vysvětlila.

Protože VY jste součástí mých stránek a já bych Vám ráda popsala, co se  vlastně stalo. Je to i poučný příběh o tom, že peníze mohou být silným negativním motivem chování některých lidiček a na druhé straně, že andělé mi opět tak úžasně pomohli, že jim děkuji z celého srdce.......

Obrazek

 

 

 O co tady vlastně šlo?

Tyto stránky www.moji-andele.cz má Milena K. kterou jste mohli poznat v Chorvatsku.

Loni byla na druhém turnusu, předloni na prvním. (sympatická hezká blondýnka)

Já mám Milenku moc ráda pro její upřímnou a čistou povahu a ochotu pomoci každému, kdo její pomoc potřebuje, a  to že si založila vlastní web, jsem přivítala s radostí a okamžitým zájmem dát její odkaz na mé stránky.

 

Milena se poznala s člověkem Petrem, (který se stal spolupracovníkem v podnikatelské aktivitě Mileniny rodiny) a  který umí navíc udělat webové stránky a  došlo k dohodě mezi ním a Milenkou o vytvoření webu. Vznikly krásné stránky plné důležitých informací, poučných příběhů a krásných obrázků. Všechno by to bylo o.k.

Milena byla vlastníkem stránek a onen pán tzv. administrátor s přístupovým heslem. Jenže !!!

 

 Po nějakém čase se ukázalo, že tento člověk není poctivý a připravil Milenu a další společníky o nemalou finanční částku. Nechce se mi ani psát to slovo z nízkými vibracemi, které začíná písmenkem Z a končí písmenkem J.  Ale tak se takovým lidem běžně  říká a všichni poznali, že právě s takovým člověkem mají tu "čest" spolupracovat

Navíc Milena zjistila, že tento pán Petr je na černé listině takzvaných podvodníků, na které  je nutno dávat si pozor, takže už takovýchto  krádeží  praktikoval víc.

Proto byl Milenou a dalšími lidmi vyzván, aby všechny peníze, které odcizil – vrátil.

 No a pak už všechny další události nabraly nový směr. Byly to výhružky z jeho strany směrovány jak k Mileně, tak k ostatním – že zničí jejich rodiny a ublíží jím a tak.  Rozhodně nic, co by člověku dodávalo klidu.

No a ve finále se rozhodl pro ještě důmyslnější pomstu a tou bylo zablokování Mileniných stránek a použití tohoto webu jen na svou reklamu ( protože dál provozuje za peníze

tvorbu webových stránek). 

 

Zkrátka kdo z Vás klikl na odkaz, dostal se jen na úvod stránek

s reklamou, ale nikdo se nedostal dál ke článkům, které na těchto stránkách byly.

Pro Milenu to znamenalo zničení roční práce a úsilí. Její stránky už navštěvovalo a pravidelně četlo hodně lidiček. Vše bylo rázem pryč.

ObrazekA tak jsem se nečekaně v úterý v noci vydala do Prahy, (cca 400km) abych Milenu navštívila......

 Tak moc jsem jí chtěla alespoň obejmout a alespoň nějak potěšit. Tak moc mi jí bylo líto a prosila jsem anděly, aby nám pomohli.

 

Uvařili jsme si kávičku a Milena mi odhodlaně sdělila, že začne od začátku, že začne znovu psát a tvořit nové stránky, protože do těch starých se bohužel, už nikdy nedostane. Radila se i s odborníky, volala na různá místa, ale  zkrátka pan Petr má heslo administrátora stránek a  s tím se nedá nic dělat.....

Milenka mi ihned chtěla ukázat své zbrusu nové  stránky, které si sama zaregistrovala a započala na nich svou usilovnou práci.

Chtěla jsem si napsat tuto její novou web adresu a usedla jsem  k jejímu PC, no  a stalo se něco neuvěřitelného –  zadala jsem novou adresu a ….

 

    JAKOBY OMYLEM SE NÁM OTEVŘELY PŮVODNÍ STARÉ, MILENINY STRÁNKY !!!!

 Vážně, nic jsme neudělaly úmyslně, jakoby jen  „Náhodou“  nám přeskočily adresy a my jsme měly před sebou celé původní stránky, všechny ty články a příspěvky, které se daly lehce překopírovat a ZACHRÁNIT !!!!

Vím, zdá se to technicky nemožné, ale máme svědky na to, že tomu tak bylo.

Milenka měla obrovskou radost a děkovaly jsme andělům, že to takto úžasně zařídili.....

 A tak Vám dnes dávám odkaz na nové stránky Mileny K. o andílcích a všem krásném, co na těchto stránkách píše a znovu zdůrazňuji, že ta reklama pana Petra, která je i nadále v provozu na jejích původních stránkách, tu využívá tento zlý člověk, který je  bez charakteru k vlastnímu obohacení a vlastně jen  parazituje na práci jiných lidí.

 Peníze, které pan Petr odcizil, samozřejmě vrátit odmítá. Navíc  vyhrožuje ublížením rodině, člověka, kterému dluží tyto peníze a který ho zaměstnával, a tak je asi každému jasné, jaký charakter se v něm skrývá.

Děkuji, že jste dočetli tyto řádky moje drahé sluníčka a přeji Vám,z celého srdce,  aby jste takové „ Černé Petry", potkávali co nejméně.

ObrazekS láskou a objetím Kytička

málem bych zapomněla - ještě email od Milenky - kterou můžete samozřejmě potkat opět letos v Chorvatsku na II. turnusu.

 

 

24.2.2010 

ObrazekAhoj Kytičko,
 tak já každý den kopíruji do dvou, do noci. Dnes jsem si ještě přivstala a píšu.
Protože si představ, že druhý den po Tvém odjezdu, mě ten Petr smazal i z administrace a ještě zmizly i ty texty, co jsme spolu našly. Ale to už jsem je měla zkopírované ve wordu.

Moje  dcera  mi je kopírovala celé odpoledne, když jsi odjela.

 

ObrazekJsem přesvědčená, že to byla pomoc od andělů., které jsem stále prosila, ať něco udělájí, ať mi pomůžou, ať zase můžou lidé číst. Andělé mi stále říkali, že se nemusím bát, že bude vše v pořádku, dokonce jsem slyšela věty, že stránky stále jsou, ale já nevěděla kde. A pak jste přijeli vy.Jsem štastná a děkuji vám i andělům za pomoc.


      A zjistila jsem, že ta moje stará adresa (
www.moji-andele.cz) je  změnena na jeho stránky a že tam postupně kopíruje celé mé texty a hlavně s reklamama ve slovech. Takže je má hlavně jako výdělek.......

 Já bych strašně nechtěla, aby si lidi mysleli, že na tom takto já vydělávám, a že jsou to stále moje stránky. Proto tě prosím, jestli můžeš, tak tam dej odkaz na tu mou novou doménu http://www.mojiandele.cz/ aby bylo jasné že jsou tyto stránky moje a jsou bez reklam.On tam dal návštěvní knihu a někdo mu tam i psal (pokud si to tam nenapsal sám), jak je rád, že jsou stránky konečně zpět.


Kytičko, tak díky moc a těším se, až se zase uvidíme.
A děkuji za vše,

Milena

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

Drzost nezná mezí

(Kytička, 2. 3. 2010 8:50)

Tak sluníčka právě jsem smazala příspěvek pana Černého Petra, který má ještě tu drzost po tom všem co udělal tady vpisovat příspěvek a dělat si i zde reklamu na stránky, které Mileně ukradl. Zkrátka drzost některých lidí opravdu někdy nezná mezí a je bez hranic.
Mileniny stránky daroval nějaké kamarádce. Je to jako by jste dali napsanou knihu vydavateli, kterého si platíte a on jí vydal, ale jako autora by uvedl svou kamarádku, protože podle něj si to ta kamarádka více zaslouží. Ať se na to dívám z jaké chci stránky, opět je to pouze krádež.
Sluníčka moje děkuji Vám za podporu pro Milenku, je moc ráda, že na ní myslíte a já mám potřebu napsat,
když je dnes tak krásné slunečné ráno : Všem Vám sluníčka moje přeji, aby ve Vaší blízkosti byli jen slušní lidé, kteří chápou zákon karmy, protože to bude znamení, že i Vy máte už čístý štít v tomto směru. Pro Milenku mám vzkaz: Zlatíčko moje,někdy nám vesmír posílá do cesty takové lidi (jako je Petr) abychom se naučili mít své vlastní hranice. Abychom se naučili reagovat v takové situaci. Víš, že všechno je škola. Toto je hodně tvrdá škola a já věřím, že tě zocelí a že všechno zvládneš na jedničku. Moc všechny objímám.
S láskou Kytička

Andělé jsou úžasní :o)

(Romana, 27. 2. 2010 21:16)

Velmi mi tento příběh připomněl mého exmanžela, který (než mě a mé dvě děti připravil o veškerý majetek, všechna stavební spoření, životní pojistky,..) zaplatil lékařům značný finanční obnos a ti mě na izolaci v psychiatrických léčebnách dávali elektrické šoky, navykly mě na velmi těžká neuroleptika,antidepresiva,... aby mi tím poškodily zdraví, což se také stalo ... nakonec jsem skončila v plném invalidním důchodu. A přesto jsem každý den děkovala Bohu za to, že mám ruce a nohy a že žiju. Od té doby uplynuly teprve 3 roky, kdy můj exmanžel velkou rychlostí přichází o zrak a má zdravotní problémy, stejně jako jeho sestra a všichni lidé, kteří mu pomáhali. A díky Kytičce teď vím, že mi již tenkrát Andělé pomáhali, protože se mi stala s internetem naprosto stejná věc a spoustu dalších velmi velmi podobných. Přeji Ti Milenko (pamatuji si Tě z posledního pražského semináře, kde jsem byla s dětmi) hodně trpělivosti při Tvorbě nových stránek, které budu určitě navštěvovat a moře Lásky. Romana.

další andělský zázrak

(Marci, 27. 2. 2010 20:11)

Andělé nikdy nedovolí zničení něčeho úžasného. Tyto stránky znám a jsou moc krásné. Děkuji za vaši pýli a pomoc andílků. Přeji pohodu a lásku v duši Všem. Marci

Zkušenost se určitě bude hodit :)

(Marie, 27. 2. 2010 10:07)

Miluš,
moc Ti fandím jsi úžasná, nové stránky budou ještě lepší než původní, i když jsi k tomu šla poněkud klikatou cestičkou. Hodně síly a na jaře se těším do Spořilova. Seděla jsem naproti vás u stolu. :). Přišla jsem později...
Zdravím Vás všechny

Poděkování

(Milena, 26. 2. 2010 22:09)

Děkuji mnohokrát Bohu a andělům, děkuji Kytičce, děkuji Martině - "Susile" a vám všem za vaši podporu a příspěvky.
Milena

Pro Romanu

(Kytička, 26. 2. 2010 22:04)

Milá Romanko, začetla jsem se do Tvého komentáře. Přesně vystihuje, co si máme uvědomovat. Je nám někdy líto, že někdo dělá něco zlého. Někdy nás to i pozlobí a máme problém to pochopit.
Respektovat ale něčí cestu, i když víme že není správná a ubližuje jiným, to je silná myšlenka.
Přesně rozumím tomu, co jsi chtěla napsat a asi tuším kdo je paní W. Děkuji za Tvůj komentář, probudil ve mně mnoho myšlenek.
Objímám Tě.
S láskou Kytička

Hodně štěstí, Milenko

(Radka Aravae, 26. 2. 2010 21:47)

Milá paní Mileno, máte moc nádherné stránky a já jsem ráda, že Vás tato špatná zkušennost nezlomila. Pročítala jsem teď Vaše původní stránky a zdá se mi, že ten člověk začíná být trestán. Vždyť doslova "škemrá" o přízeň. Člověk, který dělá věci s láskou tak jako Vy, Kytička, paní Ivetka ve svém salónu a mnoho dalších o práci přeci neškemrají, lidé sami přicházejí. Drahá Milenko, jsem u Kytičky skoro denně a zrovna tak cítím, že i Vaše stránky budou součástí mého života. Přeji moc, moc lásky a víry, Vaše Radka Aravae

Webovky paní Mileny

(Marcela, 26. 2. 2010 13:07)

Děkuji Kytičce za její příběh s paní Milenou a její a andílků pomoc:-)Díky tomuhle skutku ,jsem objevila další úžasné stránky,které mě pohladily nejen na dušičce ,ale i na srdíčku!!!Jsou moc krásné,přeji paní Mileně jen to nejlepší v životě!
s láskou Marcela

Zázraky sa dejú

(Erika, 26. 2. 2010 10:31)

Bol to zásah anjelov.Je to naozaj krásne a neuveriteľné,rovnako ako je neuveriteľné,že takéto dačo niekto vôbec môže niekomu urobiť.Milenke odkazujem,aby mu odpustila,aj ked to pôjde ťažko.Ale zdravie jej je prednejšie.S láskou a pomocou božou ide všetko ľahšíe.S láskou Erika

Gratulace

(Zdenka, 26. 2. 2010 6:51)

Gratuluji p.Mileně i Kytičce za skvělou pomoc mezi sebou. Toto je krásný příběh Lásky, kdy v těžkých chvílích a beznadějích se objeví velká pomoc.

ještě že tak

(Delfín, 26. 2. 2010 0:44)

Tak jsem rád, že se ji to podařilo zachránit ty stránky. Ale nic není náhoda a nejspíš s tímto pánem má paní Milena ještě něco nedořešeného.

stránky

(Petra, 25. 2. 2010 20:07)

ano,na tyto stránky jsem se snažila v posledních pár dnech dostat,ale bohužel.Jsem ráda,že jsi to tu Kytičko napsala a dala odkaz na novou adresu.Ráda jsem na Milenčiny stránky chodila.Děkuji oběma.

Poděkování

(Romana, 25. 2. 2010 19:03)

Milovná Kytičko, milovaná Milenko,
děkuji vám, že jste se nenechaly svést k cestě soudních sporů tak, jak to před časem zlákalo paní W., což mi bylo velice líto, ale respektuji její cestu. Děkuji, že i z tohoto příspěvku cítím lásku a to i k lásku k člověku, který se nezachoval zrovna láskyplně. Nedávno jsem četla příběh o jednom mistru, který putoval se svými žáky od vesnici k vesnici. V jedné vesnici jim ale odmítli poskytnou přístřeší i stravu a oni museli strávit chladnou noc mimo ves. A mistr večer děkoval Bohu za dary, které se jim ten den dostaly. Tu se prochladlí a hladoví žáci začali bouřit: „Jak můžeš děkovat za dary, když je nám zima a máme hlad?“ a mistr odvětil: „Ano, děkuji za dary, protože jsem zřejmě tuto zkušenost dnes potřeboval!“ Mé milované andělské duše, ještě jednou děkuji, že tak krásně záříte.
S láskou vás objímám.

nehoráznost

(Lidy, 25. 2. 2010 17:46)

Hezký den,
tak jsem klikla na ty staré stránky a místo toho se objevili Levné webové stránky. Dokonce ten pán tam má i kontakt! Paní Mileno vaše stránky znám, název mi byl povědomý :-) Jsou hezoučké a všechna čest, že jste se do toho pustila od začátku :-) Souhlasím s modroočkou v té poslední větě. :-)Jak se říká na každou s...i se vaří voda :-) Přeji Vám hezký den a hodně sluníčka do příštích dnů :-)

stalo se

(modrocka, 25. 2. 2010 16:30)

I ja jsem se potkala s takovym 'hravym clovekem', ktery mi zmenil password na mem e-mailu. Utrpela jsem tim nemalou skodu. A stejne se mi po pul roce otevrel aniz bych cokoliv zkousela.
A k tomuto pribehu? Pan sikovny jeste neochutnul silu karmy... ale casem na to prijde.

www adresa

(lené, 25. 2. 2010 15:46)

Už jsem na to přišla. adresa se musí znovu přepsat do lišty nahoru a pak to funguje. Píši to jen pro případ, že by měl někdo taky problém.

Hezký den přeje Lenka

Dotaz

(Lené, 25. 2. 2010 15:42)

Milá Kytičko,
když kliknu na Milenčinu novou adresu, převede mě to do emailu. nevím, jestli to je problém mého počítače nebo té adresy.
Mrkni se, prosím, na to.
Díky moc, držím Milence moc palečky.

Zdraví Lenka

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3247314
Měsíc: 17252
Den: 745