Jdi na obsah Jdi na menu

OBČAS JE NUTNÉ VYPNOUT STOPKY

10. 9. 2008

ObrazekMoje milé sluníčka,

Kolem nás se neustále děje mnoho zvláštních věcí. Duchovní a materiální svět je velmi úzce propojen. Začínají se měnit vibrace naší planety. Stále více dušiček cítí a vidí energie, které dříve

necítili a neviděli. Je to tím, že se mění podstata našeho vibračního pole. Přicházejí nové energie z vesmíru a my je přijímáme.
9.9. jsem celý den věnovala práci na Vašich dotazech prosbách a přípravě Tréninku duše na stránkách. Večer byl teplý, ale kolem mě každou chvíli proletěl mně známý studený závan vzduchu. Přítomnost zemřelých mi už dávno není nepříjemná. Vím,že vyhledávají mou společnost. Vím, o svém slibu, pomáhat jim.Pracovala jsem dlouho.
Jelikož jsme se nedávno přestěhovali, provádíme určité úpravy v našem bytě. Večer jsme ještě malovali kuchyň a já vzala kbelík a hadr a chtěla smýt stopy barvy z podlahy. Bylo už hodně pozdě. Byla už noc. Ale dříve jsem čas neměla. Byla jsem unavená a vyčerpaná. Napadlo mně, že bych to měla odložit na příští den a jít spát. Odpočinek je důležitý. Práce mi nikam neuteče.
Slyšela jsem silné praskání v topení a hlavně v oknech. Měla jsem intenzivní pocit, že se na mně někdo dívá právě z okna. Stále jsem nevěděla proč.
A tak jsem se do toho okna podívala. Viděla jsem jasně obrys několika tváří, které se na mně dívaly. Bydlíme ve třetím poschodí. Ale ty obličeje jsem viděla jasně. Vzala jsem foták a zmáčkla tlačítko. Baterie byly vybité a foťák se vypnul. Napadlo mně,že to zkusím znovu. K mému údivu,se to tentokrát povedlo. Kbelík zůstal nedotčený. Barva zůstala na podlaze a já jsem šla raději spát.

Praskání se ještě chvíli ozývalo. Moje fenky občas zavrčely do tmy. Vím,že i ony to cítí. Několikrát za noc jsem se ocitla mimo své tělo. Jeden léčitel mi vysvětlit, že se mi to stává, když jsem hodně vyčerpaná. Když jsem se ráno  probudila cítila jsem se odpočatá a do růžova vyspinkaná.

Celý den jsem pak v klidu a míru pracovala. Následující večer byl klidný. Žádné zvláštní projevy.

Jen tak v duchu se ptám, jestli je to vůbec možné, že mně dušičky hlídají, abych odpočívala a nepřepínala se. Nemyslím, že bych tím ztratila kontrolu nad svým životem. Jen příště, až se zase rozhodnu pro noční úklid, položím kbelík a hadr a půjdu poslušně spát. Už vím, že všechno má svůj čas. Vzkaz z duchovního světa je pro nás tentokrát jasný.Vypněte občas ty svoje nesmyslné stopky ! Chtěla bych Vám proto popřát z celého srdce

krásný sluníčkový, klidný a hlavně  NEUSPĚCHANÝ DEN.

A samozřejmě přikládám tu fotečku.

S láskou  Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Na střední

(kasandra, 4. 11. 2008 12:15)

prosím jak mohu přidat komentář k tomuto příběhu z 1.9:?

Pro všechny

(KYTIČKA, 11. 9. 2008 12:06)

To je právě to, co mně někdy trápí. Z duchovního světa, k nám přichází tolik informací a my je nedokážeme rozlišovat. Chodí k nám opakovaně.Tento týden mi například od několika z Vás přišla informace,že si mám koupit jednu zajímavou knihu. Toto se mi stává už naprosto pravidelně. A tak to mám zase jednodušší.Zkrátka vím,že když je pro mně něco důležité a mám to číst, Vy mi o tom určitě napíšete. Každý máme intuici, jen se ji musíme naučit více poslouchat. Když k nám přijde nějaká informace opakovaně, vždy je to důležité a měli bychom se tím zabývat. Krásný den protkaný láskou a v obklopení úžasných lidiček Vám přeje
s láskou Kytička

Milá Kytičko,

(Vlasta, 11. 9. 2008 11:43)

děkuji Ti za vzkaz.Něco mi řeklo koukni a koukám,čtu a přemýšlím také,jak jinak.Stává se mi úplně to samé,jen mne nikdy nenapadlo toto.Beru to teď i jako jejich zlobení se, jelikož jsem pracovala dál a zvuky byly čím dál,tím víc intenzivnější...už vím a děkuji.Přeji hodně lásky a štěstíčka v novém bytečku...V.

Milé Kytičce

(Channah, 10. 9. 2008 21:18)

Kytičko,mám Tě moc ráda a děkuji andílkům,že na tebe dohlíží a občas Tě trošku přibrzdí,práce opravdu neuteče a odpočínek je moc důležitý.Měj se moc krásně a hlavně se šetři.Moc se těším,až se zase uvidíme.Objímám Tě a posílám plnou náruč lásky.Channah

Milá Kytí,

(Míla, 10. 9. 2008 20:09)

ono je to někdy hodně těžké,protože už to chceš mít hezké, uklizené, a tak ten dohled andílků je potřeba...ještě, že ti andílci jsou.....Míla

Kytičce

(Petra, 10. 9. 2008 15:01)

milovaná Kytičko,i já ti přeji hodně sil a energie atˇ všechno zvládáš.Prosím tě,mysli na sebe,na své zdravíčko to je nejdůležitější.Pamatuj,že zítra je taky den.Moc se opatruj.

Drahá Kytičko

(Jája, 10. 9. 2008 14:42)

Přeji Ti mnoho sil pro všechny tvoje aktivity, včetně tvé rodiny. Mám Tě moc ráda a už se těším na další setkání s Tebou.

Kyticce

(Dana, 10. 9. 2008 13:22)

Kyticko,neprepinej svoje sily.Vis jak se rika cim vic pracujes,tim vic relaxuj.Pomahas nam vsem a drzis nas nad vodou,ale mysly i na sebe,at Te tady mame co nejdyl.

Zuzce

(KYTIČKA, 10. 9. 2008 12:30)

Zuzko, posílám ti tu fotku emailem.....na stránkách to není úplně přesně vidět.
Zatím, nevím, co to byly za duše.
S láskou Kytička

Tvare

(Zipíček, 10. 9. 2008 11:37)

Ahoj Kyti, ulozila jsem to a zvetsila,ale primo tvare nevidim, spis kulate stiny jako by bylo okno zamlzene, coz v lete asi tezko:-( Ale je zvlastni,ze se ty dusicky nechaly vyfotit,ze dokonce pockaly i na to,nez zapnes znovu fotak.Asi to tak chtely.A vis,co to byly za duse?

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3260517
Měsíc: 15545
Den: 690