Jdi na obsah Jdi na menu

NOČNÍ MŮRY A DĚTSKÝ STRACH

 

PŘÍBĚH Z DUCHOVNÍ ORDINACE  

 

zena-ve-zlate-barve.jpgNaše duchovní škola Monáda se v uplynulém víkendu v Praze pečlivě věnovala přípravě na nový školní rok. Plánovali jsme nové akce, meditovali, učili se pracovat s kartami, výkladem snů. Unášeni na úžasných vlnách meditační hudby,  jsme absolvovali andělské léčení – terapii HOJNOSTI, kde jsme aktivně rušili ve svém podvědomí negativní vzorce, které nám brzdí přijímání pozitivních a zázračných událostí v našem životě. Sobota nám duchovní práci uběhla tak rychle, že se nám večer ani nechtělo loučit, ale těšili jsme se, že se druhý den opět setkáme. Pozitivní energie, které jsme společně vytvořily, nás krásně ladily na vyšší stupeň uvědomění.   
V neděli do našeho duchovního kruhu dokonce vstoupili dva muži, kteří s sebou přivedli velmi milou, asi osmiletou  dívenku.  „CO PRO VÁS MŮŽEME UDĚLAT?“ Položila jsem obvyklou otázku a pozorovala holčičku, která stydlivě klopila oči a pevně držela za ruku svého tatínka. „Posaďte se a povídejte.“ Vyzvala jsem naše hosty a požádala své žákyně o vypracování rozboru Maruščina data narození. Děvčata se pustila do práce a  druhý muž, se zatím ochotně ujal slova, a vysvětlil nám situaci.

  „To je Maruška, dcera mého kamaráda,  má problémy se spánkem“. Od dětství trpí na noční můry, je náměsíčná, spí neklidně a neustále sebou v posteli, hází, ze spaní vykřikuje a tyto výkřiky přechází v souvislý děsivý křik. „No, v podstatě je to tak, že jí nemůžu z toho křiku probudit.“ Vložil se do vysvětlování situace tatínek Marušky.

 

 

„O těchto událostech si Maruška neuchovává žádné vzpomínky, vždy mi řekne, že si nic nepamatuje. „Co se týká našich vztahů, máme sice s manželkou střídavou péči o Marušku, ale tyto problémy jsou u ní již dlouhodobé.“ „Naše vztahy s bývalou ženou jsou dobré, není důvod, aby Maruška byla ve stresu.“ „Před několika týdny se například vrátila z tábora a stalo se jí , že v noci vylezla z postele, a ráno jí našli ležet v kopřivách. „Z té noci si také nic nepamatovala.“ „Bojíme se, aby si ve spánku, pokud je náměsíčná neublížila, a také mě děsí ty její záchvaty strachu.“ Nevíme, odkud se vzaly, co s tím můžeme dělat tak jsme se obrátili na Vás.

 

 

  Pohladila jsem Marušku po vlasech, a položila jí pár otázek. Například co jí baví, jak jí to jde ve škole a také jestli se něčeho, nebo někoho bojí. Zjistila jsem, že se bojí tmy, proto má po celou noc rozsvícenou lampičku. Na otázku, zda při probuzení něco, nebo někoho vidí, odpověděla záporně. Po celou dobu se mile a klidně usmívala a vypadala jako naprosto bezstarostné a veselé dítě. Když jsem si ale dívenku důkladně prohlížela, nemohla jsem si nevšimnout mihotající se energie okolo dívčiných ramen. Jakoby neviditelná chobotnice svými chapadly omotala její jemnohmotné tělo.

  Když jsme věděli vše, co jsme vědět potřebovali, vysvětlila jsem tatínkovi Marušky, že to,co u holčičky vidím, je hodně negativní bytost z nižšího astrálu, kterou Maruška ve spánku silně vnímá a která ji svou přítomností obtěžuje a děsí. „Nechcete si s Maruškou promluvit sama? „Možná k vám bude víc otevřená, když odejdu.“ Tatínek i jeho kamarád, se vzdálili na chodbu a Maruška si přisedla k nám, abychom dokončili terapii. Pohled na ní upřelo hned několik páru zkoumavých očí mých žáků, a Maruška už tak urputně neklopila oči, ale všechny si nás zkoumavě prohlížela.

 

„ Maruško, zkus mi popsat, co v noci opravdu cítíš, a co se s tebou děje.“  „Vím, že to není jednoduché o tom mluvit, popsat TO,ale můžeme to zkusit. „Pokud ti někdo ubližuje, uděláme všechno pro to, abychom ti pomohly. Můžeme i ošklivé bytosti poslat pryč, s pomocí Božích andělů. „Věříš na anděly Maruško?“ Maruška horlivě kývla hlavou.

 

   Pak jsem ukázala své žačky. „Toto jsou takové hodné tety, které rozumí těmto věcem a také věří na anděly“. Všechna děvčata z duchovní školy se hned na Marušku usmála. Maruška se ale tvářila velmi vážně. Dlaně si nervózně mačkala a já viděla, jak se ta drobná dívenka chvěje, viděla jsem, jak se potí a když jsem jí vzala za ruku, její ruka byla ledová, a vlhká. „Maruško, ty zase cítíš strach? „Bojíš se? Položila jsem tuto otázku a ani jsem nemusela čekat na odpověď. Maruška jen tak zlehka kývla hlavou na souhlas, a nervózně se rozhlížela kolem sebe. Její ruka usilovně mačkala druhou dlaň, zuby stiskla rty, a znovu se celé její tělo zachvělo. V opačné straně místnosti začalo praskat a také světlo začalo blikat a několikrát zhaslo a znovu se rozsvítilo. Opět se v prostoru místnosti ozvalo klepnutí a ve světle zcela nepřirozeně zapraskalo. Maruška se opatrně, ustrašeně  rozhlédla.

 

  Z očí ji začaly pozvolna stékat slzy, celá se chvěla zimou, přestože se teplota v pokoji nijak nezměnila. Vzala jsem jí za ruku a pohladila po vlasech. „V duchu jsem se za toto dítě začala modlit, a Maruška se pomalu nadechla a začala popisovat co vidí, když se probudí ze svých děsivých nočních můr. „ Na nočním stolku se napřed udělá takové světlo, a pak vedle mé postele stojí tmavá postava v kápi.“ Já se jí hrozně bojím,bojím se,  že mi ublíží!!“ Holčička se znovu rozplakala.„ „Neboj se Maruško, každý člověk má vedle sebe svého anděla strážného, který jej ochraňuje.“Nic zlého se ti nestane.“Pošleme tu bytost pryč a poprosíme tvého anděla, aby tě celou noc chránil a nikoho k tobě nepustil. „ Maruška sklopila hlavu a utřela si z očí slzy.“ Vzala jsem do ruky Tibetský zvoneček, a přistoupila k dívence.

 

  Za chvíli se místností linul jasný a čistý  zvuk. S pomocí andělů jsme čistili energetický prostor okolo Marušky. Následovalo odvedení přivtělených bytostí, a modlitby za její ochranu. Při andělském léčení se jí trochu točila hlava, jinak byla naprosto klidná. Když Maruška od nás odcházela, věděla už , že když pocítí strach, může se s důvěrou obrátit na svého anděla a poprosit o ochranu. Byla klidná a opět se usmívala. Když odcházela se svým tatínkem,byla to opět veselá holčička, bezstarostná a hravá, tak, jak to k jejímu věku patří.  Usmála se na mě a já jí zamávala.

 

  Hned druhý den mi přišel email:

  Dobrý den, milá Kytičko, včera jsme Vás navštívili s Maruškou ohledně zlých snů a náměsíčnosti. Ráno jsem mluvil s tatínkem Mařenky a byl nadšenej, že Mařenka spinkala celou noc úplně v klidu, bez zlých snů i bez povídání ze spaní a bez mrskání v posteli. Doufejme, že to tak bude pokračovat. Budu Vás informovat. Moc děkujem za pomoc! S pozdravem T.

 

A já Kytička děkuji všem mým úžasným studentkám za spolupráci a především našim skvělým andělským pomocníčkům za jejich lásku a péči, kterou nám věnují……

 

 

S láskou a požehnáním Kytička

 

energie-kolem-cloveka.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Velké láskyplné dakujem.

(Erika, 3. 10. 2014 12:39)

Poděkování

(Darina, 30. 9. 2014 8:55)

Milá Kytičko, chci ti touto cestou poděkovat za uzdravení naší dcery Gábinky. Kdo to zažil, že se mu dítě budí hrůzou a nedokáže mu pomoci,kdo ví, jaké to je, odcházet spát se strachem, co zase v noci bude a jen čeká, pochopí, jaká úleva je zbavit se tohoto problému. Ještě jednou děkuji.
Darča Březíková

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3260184
Měsíc: 15527
Den: 594