Jdi na obsah Jdi na menu

NIČÍ MNĚ VZPOMÍNKY NA PŘÍTELE

15. 10. 2009

 ObrazekMilá Kytičko,

předem Tě moc zdravím a přeji hezký den.Moc ráda bych znala odpověď na jednu věc,která mě v poslední době moc trápí.Vzniklo to tak,že je to asi 5 let zpátky,co jsem měla přítele,kterého jsem velmi milovala,ale oba jsme byli dost mladí na to,aby jsme si náš krásný vztah udrželi.I když jsme si hodně rozuměli ,oba jsme byli lidé,kteří by se dali označit jako "živel".Měli jsme spoustu kamarádů,měli jsme rádi zábavu a každý nás pokládal za ideální pár,jak jsme si rozuměli. Prožili jsme spolu spoustu věcí,které v našem věku asi málokdo prožije,i dobré,i špatné chvilky.

Když se podívám zpětně,tak jsme vinu na našem
rozpadu měli oba dva.Byli časy,kdy jsme spolu bydleli,ale jen jsme se
míjeli.Nakonec jsme se scházeli a zase rozcházeli,nemohli jsme být spolu ani bez sebe,i dnes hodně vzpomínám na naše krásné a šťastné chvíle a bohužel i na ty bolestné.Jednou se stala ta věc,že přítele ve rvačce zranil dost vážně jeden muž.Dost nás to oba ranilo a všechny poznamenalo,bylo to dost vážné zranění a já jsem najednou nevěděla,jak se s tím vyrovnat.Nepohodli jsme se s rodinou a začali se nakonec hádat i mezi sebou.Nakonec jsme se rozešli a pak se dlouho
neviděli,nyní máme již každý svoje rodiny,ale poslední dobou mívám velký pocit viny,musím pořád myslet na to,jak to tenkrát bylo,co jsme měla a mohla udělat jinak a je mi to hrozně líto!!!!!!!!!!!!!Troufám si říct,že jsme se oba od té doby hodně změnili.

Poslední dobou mám hrozný pocit,že sis s ním musím promluvit,že mu musím říct jak to všechno tenkrát bylo,vyříkat si to a i se omluvit za to všechno,žili jsme oba úplně v jiném světě.Musím na to poslední dobou pořád myslet a ještě alespoň jednou ho vidět a mluvit s ním.Od té doby se nestýkáme,on si založil rodinu a já taky,ale nedá mi to spát a poslední dobou se mi o tom i zdává,jak s ním mluvím a říkám mu všechno,omlouvám se a je tam i celá rodina.Nevím co mám dělat dál Kytičko,moc mě to trápí a chci mít klid,prosím pomoz mi a porad co mám dělat,nerada bych mu dělala nějaké problémy,ani ho
obtěžovala,ale dřív nebudu mít klid,dokud mu neřeknu,co potřebuji.

Nezlob se,že obtěžuji svým dotazem,nemám v hlavě nyní ale jedinou klidnou myšlenku a musím něco udělat!!!!Prosím napiš mi alespoň dvěma,třemi slovy,zda se mám pokusit mu
něco vysvětlit,nebo to nechat jít už po té době.Cítím se poslední dobou moc špatně kvůli tomu!!!!Prosím milá Kytičko pomoz mi,dá se ještě něco napravit? 
Děkuji moc za pomoc S úctou a pokorou

 Karolína

ObrazekDrahá Karolíno.
Jak už jsem mnohokrát psala, energie, která se jednou dá do pohybu, se neztrácí, jen se přeměňuje.
To je zákon. Ve tvém případě té negativní energie mezi Tebou a bývalým přítelem bylo opravdu hodně.
Bloky, které vznikají hněvem, bolestí,nebo strachem, naši duši ničí a nedopřejí nám klidu a pocitu štěstí.
Cítím Tvou bolest a vidím slzy, které najednou stékají po Tvé tváři a ty jsi z tohoto pocitu rozpolcená a tak trochu zmatená, s otázkou proč, se toto vlastně ve tvém srdci neuzdravilo?
Zlatíčko, je potřeba pročistit vztah a proměnit negativní energii v odpuštění a lásku. Myslím si ale, že přítel by to nemusel správně pochopit a toto setkání, by Tobě mohlo způsobit další bolest.
Zapal bílou svíčku,vezmi čistý list papíru, popros anděly o pomoc. Popros archanděly Uriela a Gabriela o vyléčení Tvého bolavého srdce. Na ten list papíru napiš příteli dopis. Napiš mu všechno, co by jsi mu řekla osobně. Popiš všechny své pocity, které prožíváš. Až to dopíšeš, popros anděly, aby příteli tyto slova dali do jeho podvědomí. Představ si, že ho objímáš a že mu přeješ jen to nejlepší, co svým milovaným blízkým jsme schopni přát. Hlaď ho ve svých myšlenkách a pros za odpuštění a i ty odpouštěj. Všechno. Každičký křivý pohled, každé nevraživé slovo, i každou nepěknou myšlenku. Pak ten dopis znič, a dej si očistnou koupel, nebo sprchu a smyj ze sebe všechno, co tě poutá k tomuto muži.
 
Karolínko, přeji Tvé dušičce brzké uzdravení.
S láskou Kytička
 
ObrazekVzkaz andělů:
Tvým hlavním vztahem, je tvůj vztah k Bohu. Všechny ostatní vztahy vychazejí z těchto dvou: Abys získala nový vztah, nebo ten nynější uzdravila. Přimkni se blíž ke svému milujícímu Stvořiteli. Když se budeš ve svém nitru cítit bezpečí a milována, budou vzkvétat i tvé další vztahy.
Každá myšlenka je investicí, která se ti okamžitě vrátí. Máš moc své myšlenky volit a naplňovat je láskou, mírem a harmonií.Pokud nás o to požádáš, s radostí Tvou energii vyladíme na Vyšší frekvenci.

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

( Pavlína, 17. 10. 2009 11:04)

Milá Karolínko, děkuji za Tvůj příběh. Moc mě bolí, protože jakobych četla o sobě a mém vztahu. Otázka proč to tak bol,zalévají se mi oči slzičkami. Milá Karolínko. Přeji Ti a všem, aby se podařilo nalézt klid dušičce a srdíčku. Aby bylo schopné milovat a odpouštět. Aby se uzdravilo. Děkuji Ti milá Kytičko za toto poselství za tato slova, pomoc a lásku.Děkuji Ti Karolínko. Hodně lásky. Připadá mi, že tento příběh, tato bolest srdíček a duší,smutek... je tak moc opakovaný a přesto se tak těžce léčí. Přeji Ti Karolínko hodně lásky a odpuštění, děkuji Kytičce a Andělíčům, všem... za vše... Pavlína

Držím palečky

(Jana, 15. 10. 2009 19:21)

Drahá Karolínko, čtu Tvůj dopis Kytičce a tolik Ti rozumím, tečou mi slzy a je mi moc smutno...cosi podobného prožívám i já, takže odpověď Kytičky a andělíčků si odnáším i pro sebe........Mám Tě moc ráda, držím Tobě i sobě palečky, abychom to dokázaly.....je to tak bolestivé.....s láskou Jana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3260183
Měsíc: 15529
Den: 597