Jdi na obsah Jdi na menu

NIČÍ MNĚ NOVÁ KOLEGYNĚ V PRÁCI

1. 11. 2007

ObrazekMilá kytičko,
vím že dotazů na tebe chodí moc a moc a každý si myslí, že ten jeho je ten nejdůležitější, ale já to přesto zkusím a poprosím o tvoji radu a pomoc.
Mám problém v práci. Asi tak před půl rokem přišla nová kolegyně a já s ní opravdu nemohu najít stejnou řeč a musím s ní spolupracovat. Už ani nemám chuť a sílu stále hledat jak na celou situaci reagovat. Mám z toho napnuté nervy a dokonce už i zdravotní problémy. Určitě je někde chyba i ve mě, ale já už to docela vzdávám. Potřebují poradit jak dál, opravdu si nevím rady. Jiná kolegyně mi řekla, že jsem moc měkká a ona to cítí a tím mě vlastně ničí. A co teď?
Najde se někdo kdo mi pomůže?

Moc děkuji Ludmila

Drahá Ludmilko,
to je opravdu velký problém. Kolegy v práci si nemůžeme vybrat podle své představy.Zkrátka trávíme nejméně 8h denně s někým, kdo nám třeba není sympatický, má naprosto odlišné názory,a tím jeho energie na nás velmi negativně působí. Když máme například stoly v kanceláři vedle sebe, máme v blízkosti takového kolegy, nebo kolegyně vodu, kterou pijeme, ovlivňuje to i energii obsaženou v té vodě.
Protože voda je schopna energii přijímat. Postupem času, se do našeho podvědomí uloží informace, že se vedle kolegyně cítíme ve stresu a napětí. A tak se nastartuje proces antipatie, která může přerůst v něco, čemu se běžně říká ALERGIE. Tentokrát je to alergie na konkrétního člověka.

Běžně můžeme pozorovat,že když jsme v blízkosti této kolegyně,nebo kolegy,zrychlení tepové fregvence, jsme v napětí, snižuje se nám chuť k jídlu. Najednou máme špatnou náladu. Cítíme výrazný pokles energie. A to ještě nevidíme chemické reakce v našem těle, které nám ničí některé naše orgány. Přitom ta kolegyně může na ostatní kolegy působit mile. Takže navíc, vás ještě nikdo nechápe, co vlastně proti kolegyni máme.

V dnešní době, kdy je velká poptávka po pracovních místech je toto problém,který nám může lehce přerůst přes hlavu, protože dobře víme, že si nemůžete dovolit dát výpověď a odejít. A to vyvolá v našem vědomí další vlnu beznaděje. A tak to pokračuje dá. Přicházejí noci, ve kterých špatně spíme, rána, kdy otráveni vstaneme a jdeme si odtrpět 8 hodin do práce. Zhoršuje se naše soustředění i pracovní výkon. Jsme unaveni. Nic nás nebaví a ozývají se první zdravotní problémy vyvolané stresem . Jsou to zažívací potíže, nejrůznější záněty, kolísavý krevní tlak, nemoci dýchacího ústrojí a podobně.

Mezi kolegyní a námi je v této chvíli neprodyšná bariéra. Už nejste v situaci, kdy by stačilo o všem si v klidu promluvit. Stali se z Vás nepřátelé. Jediná rada

JAK SE ZBAVIT NEPŘÁTEL?  A nezatížit svou karmu?

UDĚLAT Z NEPŘÁTEL SVÉ PŘÁTELE.

Ani jedna z Vás toho ale určitě není schopná. Alespoň co se týká fyzické roviny. Kolegyně by jistě dokonce řekla: Já žádný problém nemám. Není co řešit!!
Ale ty Lidko, to řešit potřebuješ, jsi opravdu slabší osobnost, tento stav ti ubližuje.
Proto je nutné v duchu uzavřít s kolegyní přátelství. Udělat odpouštěcí rituál, který najdeš na mých stránkách.
Napsat na list papíru, všechna ta příkoří, která ti kolegyně způsobila. Až dokončíš odpouštěcí rituál, tak poslat k ní ze svého srdce světlo. Poprosit anděly,aby působily na její podvědomí a vytvořili obraz přátelství mezi vámi dvěmi. Každé ráno, si budeš opakovat. Já se na ni těším !! Mám ji ráda !! Chápu její slabosti!!
A hlavní informací, kterou si do podvědomí uložíš to by měla být věta " Dnes budeme mít s mou kolegyní krásný den." Popros archanděla Uriela o pomoc při léčení svých emocí. Jistě budeš mít občas nával zlosti,nebo naopak lítosti. Popros archanděl Uriela ,a já ho prosím s tebou, aby z Tvých úst nevyšlo nic, co by narušilo, tuto léčbu Vašich vztahů. Pros ochránce své kolegyně, aby v ní otevřeli pozitivní vnímání tvé osoby.

Doporučila bych ti ještě poprosit anděly o obalení tvého fyzického i duchovního těla,růžovým andělským světlem . Představuj si, jak se obaluješ do zářivé  kukly z růžových paprsků, které proudí z rukou andělů.

Já věřím Ludmilo, že se to všechno napraví a vyléčí. Bude to tvoje zásluha. Bude to tvůj splněný úkol.
budeš prožívat velkou radost, až zjistíš, že se do práce těšíš.
Pokud bys k tomu potřebovala mojí pomoc a další konzultace, sdělím ti pravidla této spolupráce.

Přeji Ti dny naplněné láskou a pokojem.

S láskou Kytička




 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257425
Měsíc: 16213
Den: 660