Jdi na obsah Jdi na menu

NEVÍM JAKÁ JE MÁ ŽIVOTNÍ CESTA

20. 2. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
děkuji za krásné stránky, ze kterých můžu čerpat odpovědi na mnoho mých otázek a vedou mě k přemýšlení nad životem. Z některých příspěvků je mi opravdu smutno, ale ty vždy vneseš do každého problému světlo, protože ho vidíš nadčasově z Božského pohledu.

Mám potřebu pomáhat lidem, to mně naplňuje a uspokojuje. Nemám jasno, proč tu jsem já? Tato otázka mě v poslední době často napadá, NĚCO mě nutí o tom přemýšlet. Nevím za jaký konec mám zatáhnout. Když jsem sama cítím v srdci lásku andělů, cítím jejich přítomnost, pak se vrátím do reality a spadnu na zem. Manželovi nerozumím, komunikuje se mnou formou rozkazů a sekýrování.O jednom problému dokáže mluvit 2 hodiny v kuse. To že přemýšlím o duchovnu je nesmysl (vlastně se o tom už s ním moc nebavím).
Abych to nepřeháněla, někdy přijde z práce domů v lepší náladě. To je ale ta sázka do loterie. Samozřejmě si taky nechci všechno nechat líbit a nervy mi povolí. Jestli je to moje zrcadlo, tak je to teda síla. Čím více cítím lásku bytostí, tím je pro mě realita krutější. Někdy se mi chce z toho našeho dusného prostředí pryč a svobodně dýchat.

Mám potřebu pomáhat lidem, to mě naplňuje a uspokojuje. Pak mě napadne, jak chceš pomáhat lidem, když si nevíš rady ani s těmi nejbližšími. Zase na druhé straně je to dobrá škola života, která ve mně probouzí soucit s trápením jiných dušiček. Kytičko, jestli můžeš, naznač mi prosím směr mého poslání.V každé Tvé odpovědi cítím takovou moudrost a plně Ti důvěřuji.

Lidka

 
Milá Lidko,

najít tu správnou cestu a tahat za ty správné nitky provázku to někdy je

hodně těžké.
Zrozením jsme postaveni do života a máme najít tu stezku,která nás dovede k pramenu věčného bytí.
Do naší cesty jsou staveny mnohé překážky. Například negativní emoce.

Někdo musí zvládnout svůj hněv a prchlivost.
Jiný má za úkol vyléčit svou závist a netoleranci, zkrátka kromě zkoušek, které k nám přicházejí máme překonávat překážky,

které máme sami v sobě. Svůj úkol můžeš vyčíst právě z opakujících se situací, do kterých tě život staví.

Máš manžela,který tě neustále sekýruje? Uřčitě jsi někdy měla i takového nadřízeného ve svém zaměstnání. A trpěla jsi tím.
Byla jsi nucena mnohokrát sklopit hlavu a mlčet. A šlo ti to těžce.

Tvůj úkol je naučit se pokoře a toleranci.
Tvůj minulý život byl plně zaměřen na duchovní cestu. Proto dobře vnímáš

duchovní bytosti. Ale chyběla ti právě pokora.
Nedokázala jsi pochopit lidi méně vzdělané,a chovala jsi se povýšeně. Víme, že pýcha předchází pád. Tvůj život byl ukončen předčasně,
v bolestech a ruku,která tenkrát tvůj život ukončila vedla velká nenávist.

Život,který teď žiješ má být pokorný a tichý.
Proto jsi se narodila jako žena.

Krásně jsi se naučila soucitu a empatii. Už nejsi necitelná. Dokáže tě rozplakat ublížení nevinnému, a nejvíc ti vadí, když někdo někoho ponižuje.
Právě to jsi kdysi ráda dělala. Proto jsi na tohle citlivá. To je to pověstné zrcadlo. Ve svém podvědomí máš informaci, že máš občas někomu posloužit, pomoci a udělat nějakou službu lásky. Právě to, tvojí duši krásně posunuje kupředu.

Obrň se trpělivostí. Manželovo vytýkání a ponižování přijímej s láskou, až se to naučíš, stane se něco, co tvůj život nějakým způsobem
změní a ty půjdeš trochu jinou cestou, na kterou tě andělé zatím pouze připravují.

Přeji ti sluníčkové dny a noci plné krásných snů.

 

S láskou Kytička

 

Milá Kytičko,
tušila jsem příčinu mých problémů. Vidím se v zrcadle lidí kolem mě. Naštěstí jich moc není. Je taky mnoho lidí, se kterými je mi dobře.
Tvé řádky ve mě vzbudily lítost nad mými činy a hlavně lítost nad všemi lidmi, kterým jsem ublížila. Co musí v člověku vyvolat takovou nenávist, že násilně ukončí jinému život? Moc se v duchu všem, kterým jsem ublížila omlouvám a všem odpuštím, měli asi důvod mě nenávidět.
Co já vím, třeba ten v mých očích "nejhorší" člověk, dělá pro mě tu nejláskyplnější službu, abych pochopila a odrazila to mé vozítko.
Cítím silnou potřebu duchovně růst. Je to jako motor nastartovaného auta, které musí vyjet k cíli.
Cítím kolem sebe láskyplné anděle a jejich ochranná křídla. Vím, že se radují nad mým sebemenším krůčkem. Děkuji Pánu Bohu a všem za jejich bezpodmínečnou lásku, je to ten nekrásnější dar.
Děkuji Ti milá Kytičko za Tvoji pomocnou ruku.

L.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3256544
Měsíc: 16179
Den: 618