Jdi na obsah Jdi na menu

NEVÍM JAK DÁL, NĚCO MI BRÁNÍ POKRAČOVAT!

14. 11. 2007

Obrazek13.11. 2007,

Milá kytičko
Procházím smutně stránky na internetu a nevím si rady se mnou je to složitější,chtěla bych se toho moc zeptat,ale teď jsem byla v rubrice zemřelých duších.Nejprve bych chtěla podotknout,proč píšu právě sem.chtěla jsem napsat už včera jinde a jen tak mně napadla přezdívka\\\" květinka\\\"zajímavé,vím,že náhody nejsou,proto když jsem narazila na tyto stránky zůstala jsem koukat.Dala jsem se do čtení a chtěla bych se zeptat jestli byste si mi také mohla poradit co mám se sebou dělat,jak se odlepit .Připadám si jak visící něco v prostoru.Občas se mi něco povede.Teď mám v sobě chaos.Určitě chci na sobě pracovat,jen si nejsem jistá,jestli jsem nezačala od prostředka,nebo já opravdu nevím!Psala jsem si s paní,pomohla mi moc,jen pořád jsem na sobě málo pracovala,já se opravdu snažila v rámci mých možností,moc mi pomohla.Našla jsem ji také náhodou,když jsem si nevěděla vůbec rady,já vím,že je to vše na mně,jen cítím,že bych potřebovala radit a vést krok za krokem,prvně co se mnou a pak dál...Stručně.:Nejprve mi bylo sděleno,že manžel má u sebe 2 přivtělené duše,měla jsem čistit prostředí kde žijeme a také sebe,snažila jsem se.Dalo se do pohybu spoustu věcí až jsem zírala ,jak na sebe vše navazuje,dnes vím,že mi někdo vedl ruku jak se říká,protože při mých žádných zkušenostech se mi najednou začalo dít cosi jakoby to bylo nařádkované,měla jsem sen,o jakémsi tunelu ve spojení se mnou tudy proudila jakási oblaka velkou rychlostí a 2x jsem to spojení udělala,tak nějak jsem cítila souvislost s těma dušema,pak se to stalo,duše tu byly jednou večer přišly.ten den jsem v práci jen tak,si zkusila zavřít auru!Náhoda?Tak jsem udělala pro ty duše co jsem mohla a vysvětlila jim,kam mají jít.Archanděl Michael je odvedl.Paní mi pak řekla,že to bylo opravdu tak a jsou ve světle.Měla jsem strašnou radost,pak zase sen.Krátce:házela jsem světelné kuličky na černé fleky které mizely.Mám asi citlivé ruce a můžu pracovat s energií,bylo mi sděleno,jen na sobě musím pracovat.Já si ale nevím rady,sama se sebou,najednou mám v sobě zmatek.Příde mi jestli jsem nezačala spoustu věcí od prostředka.Máme problémy s manželem,je nemocný na inval.důchodě,je na tom psychicky špatně,chtěla jsem mu moc pomoct a vlastně jsem se dopracovala k tomu,že člověk musí začít vždy u sebe.Řešily jsme s paní i minulé životy,snad jsem udělala nějaký krok vpřed,jenže co teď?Plácám se sama se sebou,jakoby mně něco nechtělo nechat pokračovat,myslím si,že je to můj strach,taky mi to řekla jiná paní,měla bych se ho zbavit,jenže jste všichni tak daleko a když bych tam jela tak tam musím spát,to by nešlo,manžel není těmto věcem nakloněný,dříve to bylo jiné,jel se mnou i na sezení,jenže nějak zatrpknul a tak ho nechci nějak s tím dráždit.Jenže moje duše pláče!!!Opravdu moc!Poradíte mi?

Květinka J.

14.11. 2007-18:25
Milá kytičko,
odpusť,že se zase hlásím,vím,že řešíš moc věcí,jen nevím,jestli jsi moje psaní dostala?Můžeš mi prosím napsat jen vydrž?

Děkuji květinka J.

14.11. 2007-22.30
Milá Květinko,
ty zatím nemůžeš nikomu pomáhat. Sama jsi nevyrovnaná, zmatená a nechápeš,že na všechno musí přijít správný čas. Mnozí lidé,kteří mi píší opravdu kvůli vážným problémům trpělivě čekají na odpověď. Čekají až příjde na jejich dotaz řada, ale tvůj dotaz přišel včera a ty mně hned další den upozorňuješ, že jsem ti nenapsala.

Podle toho, co píšeš, tak se ti paní,která ti pomáhala dostatečně věnovala. Dále píšeš,že všichni bydlíme daleko a ty nemůžeš přijet. Co vlastně očekáváš? Kdo jsme MY? Konkrétně já jsem jen zprostředkovatel informací. Ale dle tvého psaní, už jsi spoustu informací dostala. Záleží na Tobě, co s těmi informacemi uděláš.

Je důležité,aby jsi pochopila, že naučit se orientovat sama v sobě, to musíš sama.

Nikdo nemá žádný kouzelný proutek, aby odčaroval zmatek, který je ve tvé duši a který sis tam vnesla svým spěchem a nedočkavostí. Ale věř,že všechno má svůj čas.
Taky nechápu, jak můžeš odvádět duše, když máš v sobě takový "chaos " jak píšeš. Dál popisuješ,že máš strach. To už vůbec není vhodné,aby jsi odváděla duše a komunikovala s jemnohmotným světem. Vidím tě jako duši zmatenou,která potřebuje nutně najít sama sebe. Teprve pak můžeš jít dál.Píšeš, že jsi začala nějak odprostředka. To je správný pohled. Je tedy nutné, vrátit se na začátek cesty. Konkrétně ve tvém případě, učit se trpělivosti a ovládat své emoce.Zkrátka, věci nepřiházejí hned, tak jak si přejeme. Někdy je to dlouhá cesta k vnímání duchovního světa. Jindy je dlouhá cesta k nalezení lásky, k příchodu miminka, nebo k duchovní cestě.
Vždycky je to ale zároveň zkouška naší trpělivosti.
Někdy se stane zvláštní věc, která nás posune. A v některých případech je nutné jít trpělivě dál a posunovat

kousíček po kousíčku rovinu našeho myšlení.Píšeš mi, že tvoje duše pláče!!! Proč?? Opět to nedává smysl!!! Píšeš,že Archanděl MIchael duše odvedl,že ti někdo vedl ruku. Kdyby tohle všechno byla pravda...cítila bys blaženost a nesmírnou radost z přítomnosti tak úžasného a mocného anděla. Byl by to příval štěstí, klidu, radosti a nesmírné lásky. Nikoliv pláč . Alespoň tak, to cítím já a mé klientky, které měly tu čest, setkat se s některým s archandělů a pocítit jejich přítomnost. Tak to cítí každý,kdo se dostane s anděly do uzšího kontaktu.

Milá Květinko, pros ochránce o vyléčení emocí a vlastního strachu. Pro odpověď nemusíš opravdu nikam jezdit.

Nemusíš za ni nic platit, máš ji ve své duši. Jen jí věnuj více pozornosti a přestaň už konečně na všechno tak spěchat. Nebo při tom spěchu zapomeneš, proč vlastně žiješ a to by potom opravdu tvoje dušička musela plakat.

 S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260484
Měsíc: 15538
Den: 673