Jdi na obsah Jdi na menu

NEVÍM, JAK ZPŘETRHAT POUTA A PROČISTIT ENERGIE

 

bř-anděl-5NEVÍM, JAK ZPŘETRHAT POUTA MINULOSTI A PROČISTIT ENERGIE

Milá Kytička. Priznám sa, nie som pravidelná návštevnička Tvojej stránky, o to radšej som, keď sa na ňu dostanem. Hľadám pomoc, ak mi vieš poradiť. Mám kamošku, ktorá vie energeticky liečiť, má rôzne kurzy, ale nevenuje sa tomu profesionáne, len z lásky k ľudom. Veľa krát mi už pomohla, ale potom má vždy problémy, jednoducho nemôže ma liečiť, má útoky.
 
Vzájomnými rozhovormi sme dospeli k tomu,že to bude pravdepodobne moja veľmi dávna minulosť, až Egypt. Obe vidíme čierneho mága,ako keby ma nechcel pustiť do svetla. Dohodli sme sa na čase liečenia a ja som videla ako ju to stláča a ona mala útoky.
 
Písala som už aj Tebe asi tak pred rokom, ale ako som email odoslala, mne zostalo veľmi nanič a tak som ho na druhý deň zmazala a všetko bolo OK. Pravdepodobne ani neodišiel, lebo by si určite odpísala. Obraciam sa na Teba s veľkou prosbou, ak by si vedela čo mám urobiť, ako pretrhnúť to puto z minulosti. Na záver len to jednoduché, ale vzácne - ĎAKUJEM KYŤIČKA
Daniela
 
linka-GH.gif
 
víla-nádherná.jpgMilá Danielko,
To, že léčitelé a pomocníci světla, kteří pracují s energiemi pociťují astrální útoky, to není až tak vzácné. Já toto prožívám, hlavně před seminářem, na který má přijet človíček, který nutně potřebuje odvést negativní přivtělenou bytost, nebo pročistit energie, případně zrušit kletbu apod.
 
U mě to není útok, protože neustále pracuji na vytváření ochrany svého jemnohmotného těla a mám kolem sebe mocnou ochranu archandělů. Ale i přes všechnu tuto ochranu a různá opatření mně vzbudí hluk, vidím černou bytost śtát u své postele, slyším rány z vedlejšího pokoje, i když tam nikdo není atd. Když jsem nedávno na dálku čistila dům své kamarádky, něco tak silně bouchlo, že vyskočil i můj manžel a rychle šel zjistit, co se děje. Jako obvykle, nic.
 
Danielko, Ty i Tvá kamarádka by jste měly intenzivně pracovat na ochraně svého jemnohmotného těla. To, že se Vám dějí tyto věci znamená, že nejste dostatečně ochráněny před pronikají cizí nepřátelskou energií.
Opatření, která doporučuji jsou křišťálový přívěšek na krk i do prostoru bytu. Prosba k Stvořiteli a andělům o ochranu. Mám zde na stránkách prosbu o ochranný štít.
Pokud opravdu vidíš černou postavu, pak je toto propojení nutné zrušit. Odseknout pouta. Lze to i na dálku. Pomůžu Ti. Pošlu ti skype adresu a budeme na tom pracovat.
Zatím se pročišťuj prosbami ke Stvořiteli a archandělům.
 
 
PROSÍM STVOŘITELE A MILUJÍCÍ BYTOSTI SVĚTLA, ABY TEĎ V TUTO CHVÍLI MÝM FYZICKÝM I DUCHOVNÍM TĚLEM PROUDILA NEJČISTĚJŠÍ ENERGIE STVOŘITELE, ABY JEHO NEJVYŠŠÍ VĚDOMÍ PROSTOUPILO MÉ DUCHOVNÍ I FYZICKÉ TĚLO A PROČISTILO MÉ ENERGETICKÉ POLE. PROSÍM, AŤ MÉ FYZICKÉ I DUCHOVNÍ TĚLO, JE ZBAVENO VEŠKERÉ NEGATIVNÍ ENERGIE.
TEĎ V TUTO CHVÍLI, JSEM ÚZCE PROPOJENÁ S ENERGIÍ STVOŘITELE A CÍTÍM JEHO NEKONEČNOU LÁSKU. AŤ Z MÉHO SRDCE NYNÍ PROUDÍ ENERGIE, KTERÁ JE SPOJENÁ S JEHO LÁSKOU.
DĚKUJI.
 
Přeji hodně slunečných dnů, plných lásky a radosti.

S láskou Kytička

link-růže-Br3.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Archandele - nejde nahodou o mocne a zle archony?

(Jakub Sika, 24. 9. 2011 17:55)

Daval bych si pozor na prilisnou interakci s cizimi bytostmi. I pres biblickou 'autenticitu' se muze jednat o zle bytosti, ktere se snazi daneho cloveka nejak poskodit, limitovat nebo svest spatnym smerem. Nejhorsi ze vseho je davat nekomu duveru v domeni, ze jeho umysly jsou dobre. Treba ja jsem letos oklive naletel a radu mesicu bojuji s nasledky. Take pokud vim, stvoritel Universa ani nas puvodni strovitel se nikde oficialne nepresentuji, uz vubec ne skrze nabozenstvi!

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 3257585
Měsíc: 16198
Den: 589