Jdi na obsah Jdi na menu

NEVIDITELNÁ POUTA, KTERÁ NÁM NEDOVOLÍ JÍT DÁL....

muž-a-vesmír.jpg Milá Kytičko,

Prosím Tě o radu. Nevím už jak dál. Jen abych se připomenul, mé jméno je Jan Hossovský a před časem jsi mi pomáhala vyřešit naši manželskou krizi. Tvá rada ukončit vztah dost bolela.
stále jsem věřil, že mi pomůžeš dostat se z toho mlhavého období mého života, a že máme  s Lenkou ještě nějakou šanci. Je těžké uvěřit, že žena s kterou jsem plánoval prožít zbytek života už mne nemiluje.
 
Já jí mám stále rád, nic se na tom tím rozvodem nezměnilo. Ty jsi řekla, že naše cesty se rozdělí, protože Lenka má v osudu jiného partnera, který ji mnohému naučí a pomůže jí mnohé věci pochopit. Řekla jsi mi, ať jí v tom nebráním. Prý ji mám dát svobodu.To všechno se už stalo. Lenka Odešla, já jí s bolavým srdcem všechno podepsal a zbytečně jsem neprotahoval tuto bolestnou a tolik ponižující záležitost. Už jsme pár týdnů rozvedeni. Lenka se odstěhovala a já jsem jí byl teď před svátky navštívit. S bolestí jsem zjistil, že nebydlí sama.
 
Byl to pro mne hrozný šok, to že si za tak krátkou dobu našla někoho jiného. Ale ještě víc mne Kytičko šokovalo, koho si to vlastně našla.
Já toho člověka dobře znám. Vím o něm své a rozhodně to není žádný milius. Má za sebou docela pestrý život a když se napije, je dost agresivní. Mám o svou, i když dnes už bývalou ženu  neustálý strach.
 
Přestože mne ranila svým odchodem, nepřestal jsem jí milovat a věřím, že se možná jednou ke mně vrátí. Kytičko, proč odešla ke člověku, který je tak ubohý? V čem může být lepší než já? Já jsem ji přece dával všechno. Vždyť ty to víš. Viděla jsi to i ve svých kresbách, že jí dávám příliš mnoho. Vlastně není nic, co bych jí nebyl ochotný dát. Nemohu to stále pochopit. Přece byla vždy tak rozumná? Mám dojem, že se musela zbláznit. Mohu v této věci vůbec něco udělat? Vánoce jsem prožil, no spíše přežil a myslel jsem na ní snad
každou minutu. Kytičko, cítím se hodně zle. Já vlastně nežiji svůj vlastní život, ale stále silně prožívám ten její. Můžeš mi poradit co dál? Co s tím? Tato situace mne zničí. Přeji Ti krásný a úspěšný Nový rok.
Honza
 

link-růžičkabr5.gif

víla-nádherná.jpgDrahý Honzo,
Pokud člověk opravdu miluje a ztratí svou lásku, nelze jen tak za pár dnů zapomenout. Velmi to bolí. Je to daleko horší jako hluboká rána na fyzickém těle. Rána v duši, která je velmi hluboká, se někdy hojí dlouho a někdy se nestačí zahojit za celý lidský život. Dokonce i v dalších životech nám naše podvědomí připomíná tyto staré vzorce citového zklamání a bolestí. Honzo, co teď v tuto chvíli potřebuješ nejvíce je zbavit se připoutanosti ke své bývalé ženě.
 
Pokud se dokážeš zbavit těchto citových pout, budeš se na celou situaci dívat jinýma očima.
Citové vazby vidím jako pouta, kterých se duše potřebuje zbavit. Pouto obsahuje energii, která Tě v lepším případě potrápí, v tom horším způsobí ničivou spoušť ve tvém nitru.. Negativní důsledky těchto pout jsou vleklé a podvědomě Tě provází 24h denně celých 7 dnů v týdnu.
Tyto energicky založené vazby neustále připomínají události a stavy, na které bys jinak už dávno zapomněl. Negativní energie pramenící z Tvé minulosti neustále omývá Tvou auru a pokud jí neodstraníš bude tě určitým způsobem omezovat po zbytek Tvého života.
 
Věřím, že společně vybereme tu nejlepší techniku, jak se těchto pout zbavit. Pak začneš znovu
žít svůj vlastní život.
Pro začátek by bylo dobré si uvědomit, že člověk prožívá to, co nejvíce potřebuje jeho duše.
Neustále sbíráme nové zkušenosti. Lenka potřebuje prožívat s novým partnerem to, co neprožila s tebou. I když to pro ní bude hodně těžké a ty v tom budeš vidět utrpení, bude to pro ní velmi potřebná a důležitá lekce.
 
Abys tomu rozuměl, to, že Lenka potřebuje dostat v podobě této lekce facku, neznamená, že tys jí měl tu facku dát.
 
Tys měl vůči její duši jiné úkoly. Ty jsi velmi jemný a citově založený člověk. S tebou Lenka měla všechno to, po čem jiné ženy marně touží. Důvod, proč to měla prožít je – aby měla nyní to správné porovnání. Aby viděla a prožívala, zkrátka plně si mohla uvědomit, jak je těžké žít s člověkem, který neovládá své emoce, který nedokáže krotit hněv a je nespolehlivý a neupřímný v citech. Přesně takový je ten její nový partner. Je takový jaký má pro Lenku v této chvíli být...
 
Vím, že vánoce byly pro Tebe těžkou zkouškou. Jsi velmi cituplná duše, téměř neschopná někomu ublížit. Mám Tě ráda Honzo a moc bych si přála, abych Tě brzy viděla šťastného, po boku velmi milé ženy, která ocení Tvou láskyplnou duši. Posílám Ti světýlko a ozvi se, až budeš cítit, že je ten správný čas. Udělám vše, co je v mých silách, abys byl znovu šťastný.

S láskou Kytička

 
ms5---hlava-anděla.gifVzkaz od andělů:
 

 

 

 

Milovaní. Žádná bolest není věčná, když prosíme ve jménu toho, kdo dokáže vyléčit každé utrpení lidské duše. Jeho paprsky obklopují každou bytost. Přijímejte hojně tuto světlenou energii s každým dnem a s každým nadechnutím.. Za každým bolestným vzdechem, nechť následuje Vaše prosba k uzdravení, která směřuje k této univerzální a nejmocnější lásce. Každý den přináší nové zkoušky a utrpení a Vy,milované lidské duše s pomocí andělů dokážete toto utrpení proměnit na cenné zkušenosti a láskyplné vibrace, které jsou všemocným lékem na Vaše bolavé srdce. Nezapomínejte na pocity vděčnosti za každé laskavé slovo, pohled, či pohlazení. Zůstávejte v pokoji.

linkams2-.-andílci.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Honzovi

(Leniela, 3. 1. 2011 12:06)

Ahoj Honzo,

také Ti posílám světýlko, abys byl silný a to vše vydržel. procházím právě něčím podobným, co Ty. a pokaždé,když cítím, že už to dál nezvládám, že nevidím cestu před sebou, pustím si krásnou hudbu a ponořím se do vzpomínek, do krásných vzpomínek, prožitých s mým protějškem a pak se najednou vyplaví pocit vděčnosti a děkuji životu za každičkou minutu, kterou jsem mohla prožít v přítomnosti této osoby, za každý den...je těžké dívat se, jak ten druhý odchází svou cestou, ale právě tím, že jej pustíš, uděláš ten nejtěžší ale nejdůležitější krok.Věřím, že to dokážeš a znovu nalezneš smysl života.
Leniela

Re: Honzovi

(Monika, 7. 1. 2011 16:40)

ahoj Honzo,
prežila som i niečo podobné a viem aké je tažké sa z toho dostat, musíš byt silný andílci ta v tom nenechajú, keby si chcel pokecat, tak sa ozvi, kontakt na seba ti pošlem, drž sa, ahojky monika

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260071
Měsíc: 15537
Den: 581