Jdi na obsah Jdi na menu

NEPODCEŇUJME SNY, NĚKDY JE TO DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ

24. 10. 2008

ObrazekMoje zlatíčka,
Dnes v noci se mi stala zvláštní věc a já se zkrátka musím s Vámi podělit o tento zážitek. Je to další důkaz toho, jak se andělé o nás dokáží postarat a ochránit  nás i naše osobní věci.
Včera večer jsme se vrátili z chalupy a já jsem se cítila unavená. Šla jsem spát kolem půlnoci. Vždycky před usnutím prosím anděly, ať jsou se mnou a chrání celou mojí rodinu .Také jsem poprosila o sen, ve kterém by mi andělé ve snu ukázali, jakých chyb se mám vyvarovat. Abych to, co dělám dělala co nejlépe a v souladu se záměrem Universa. Usnula jsem klidně a bez problémů. Netušila jsem, co se bude dít. Můj sen začínal procházkou, od mého domu, kde jsem se setkala s kamarádkami ze školy. Chvilku jsme se jen tak procházeli a povídali si. Pak  jsem se ocitla na místě, které neznám. Odcházela jsem a moje spolužačky seděly jakoby u stolu v malebné lesní restauraci. Já jsem měla na sobě hezké šaty a šla jsem s nějakým mužem do schodů, kde byla pěkná stylová restaurace. Chvíli jsme seděli a jen tak si povídali. Z restaurace jsem odcházela sama, šla jsem opět dolů po schodech a mířila k zahradní restauraci, kde byly mé kamarádky.
Stůl, byl ale prázdný, na židlích nikdo neseděl. Když jsem se podívala pořádně, něco na tom stole leželo. Šla jsem blíž. Na stole ležela moje kabelka. Byla otevřená. Lekla jsem se, napadlo mně, že jsem v ní určitě měla mobilní telefon, který mi jistě někdo ukradl. Sáhla jsem do kabelky najednou se za mnou ozvalo štěkání. Otočila jsem se. Pes, který přibíhal se zakousl do mojí ruky. Stále toho psa vidím před sebou. Byl rezavý a měl na sobě bílé skvrny. Taková zvláštní rasa. Vypadal jako liška s bílými kolečky. Cítila jsem úplně zřetelně, jak sevření jeho čelisti sílí a jak zuby pronikají do mé dlaně. Pustila jsem kabelku a snažila se doslova otevřít jeho tlamu a uvolnit tím sevření. A najednou jsem se probudila. Ležela jsem ve své posteli. Ten sen byl tak živý, že jsem si znovu prohlížela ruku, jestli není zraněná. První, co mně napadlo.Chtěla jsem se přesvědčit, jestli mám v kabelce telefon. Pak mně kousnul ten pes. Najednou mi v hlavě zněla jediná otázka. “Kde mám svůj mobilní telefon?“ Najednou už to nebyl pouhý sen. Děj přešel volně v realitu.

Vyskočila jsem z postele a šla se přesvědčit. Můj telefon nikde nebyl. Podívala jsem se na hodiny, byla 1h.30 minut. Posadila jsem se na postel a přemýšlela, kde jsem telefon mohla zapomenout.

Najednou mi všechno docvaklo. Jasně. Můj telefon zůstal v autě. Hodně jsem pospíchala, protože mí pejsci byli doma dlouho sami. Pes, telefon. Vzpomněla jsem si, že nám již jednou na parkovišti vykradli auto, protože na palubní desce ležela zapomenutá peněženka. Nyní tam byl můj mobilní telefon. Pořád se mi to honilo v hlavě. Ale to už jsem byla oblečená a utíkala na parkoviště.

Odemkla jsem s třesoucí se rukou auto a vzala do ruky mobil. Byl tak studený. Ale když jsem ho zvedla, všimla jsem si ještě něčeho. Pod mobilem ležely moje klíče. A to ve mně doopravdy zatrnulo. Svazek klíčů od auta i bytu.  Nejen že by zloděj v pohodě odjel, navíc bych já ráno po odchodu manžela zůstala v bytě bez klíčů .Nemohla bych jít ven venčit, nemohla bych nikam odjet a měla jsem tolik zařizování. Rychle jsem vzala klíče, telefon a utíkala domů. Byla mlhavá noc. ideální pro zloděje. Cítila jsem kolem sebe jasně přítomnost andělů. Také byli šťastní, jak komunikace mezi námi lehce proběhla. Ale proč to kousnutí psa? Proč ta bolest?

Je to pochopitelné. Poslední dobou jsem hodně roztržitá. Musím být opatrnější na své věci. Toho psa budu mít dlouho před očima. Dnes jsem byla venčit pejsky. Obvykle dávám mobil do kapsy.
Dnes jsem to neudělala. Nejspíš jsem se poučila. Chtěla jsem přece upozornit na své chyby.Děkuji andílkům za tuto lekci.

Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pět snů

(Karolína, 26. 11. 2009 15:25)

To je hezké...
To mě se poslední dobou zdá snů až až.
Jednou jsem se probudila a pamatovala jsem si pět snů. Pět! Je to úbec možné?!
Nebo se mi jednou zdál nádherný sen, a pořád si to pamatuji. Dnes se mi zdálo něco podobného.
Často jsou to fantasy sny, které se mi líbí.
Moc se mi tvůj sen líbil, až na toho psa-ten tam opravdu být nemusel :-)

Jsem andílkům moc vděčná

(Channah, 25. 10. 2008 21:02)

Před pár dny se mi zdál sen,viděla jsem auto mojí dcery,zaparkované na mírném svahu,jako vždy,najednou se rozjelo a narazilo do zdi,úlekem jsem se probudila a neustále jsem dostávala informaci-má zataženou pouze ruční brzdu,nemá danou rychlost.Telefonovaly jsem spolu,hned se šla do auta podívat a co myslíte,byla to samozřejmě pravda.Jsem andílkům moc vděčná,že jsou se mnou a chrání nás,jsou opravdu úžasní.Posílám vám všem i Kytičce spoustu sluníčka a lásky.

snad jen sen

(Petra, 24. 10. 2008 16:56)

Kytičko,skoro před 2roky se mi zdál sen,který si ještě dnes pamatuji.Ale nejdivnější na tom je,že se mojí mamce v ten samý den zdálo to samé,ale mě,jako by pokračování.Mamce se zdálo,že na chodbě v patře pod námi vidí nějákého muže do obličeje mu neviděla,ale neměla z něj dobrý pocit.A mě se zdálo,že vidím muže,který jde k nám do patra po schodech a pamatuji si,že měl blond vlasy a jeho obličej mi naháněl strach.Pak mamku napadl.Nevím co tento sen znamenal myslíš,že to bylo nějáké varování?Mějte krásný víkend(-:

Význam snů

(KYTIČKA, 24. 10. 2008 15:44)

Ivčo, kouknout se na tu stránku jak Ti radí Renda tam můžeš. Já to také udělala a zjistila jsem zajimavou věc. Co znamenal můj sen? Našla jsem na stránce toto vysvětlení:" Kousající, napadení psem: pudy ohrožují dosud klidný život snícího
:):) tak jsem se alespoň zasmála. A zároveň si vzpoměla, že jako malému dítěti se mi často zdávalo, že mě kousnul pes.Jsem k sobě kritická, ale že by mně v šesti letech ohrožovaly mé pudy, se mi nezdá. Takže tudy asi cesta nevede. Dobrá rada: Mít připravený papír a tužku u postele, sny si zapsat. Před usnutím si uložit do podvědomí myšlenku: Budu si pamatovat dnešní sen a budu rozumět jeho poselství. Věřte,že časem k pochopení dojde.
S láskou Kytička
P.S. Přeji Vám všem jen krásné a klidné sníky. :))

jeste pro ivcu :-)

(renda, 24. 10. 2008 15:28)

ivco tak chtejte at vam pomuzou andilci si sen zapamatovat ja teda rikam ze at si dulezite sny pamatuju a zda se ze to funguje :-) a taky hodne koukam tady: http://www.medo.cz/jaromir/kniha_snar/index.html co se tyce snu je to hezky popsane.
tak hezky vikend vsem

magie casu od wahl

(renda, 24. 10. 2008 15:22)

jani snad vam pomuze tahle stranecka: http://www.wahlgrenis.cz/magie1_cas.htm ja uz tam koukam hodne dlouho i kdyz nekdy premyslim jestli to neprehanim a nekoukam na hodiny umyslne nekdy :-)

anjelske cisla

(Iveta, 24. 10. 2008 15:20)

Ja tiez prosim anjelov pred spanim o niaku tu radu vo sne, ale ked sa zobudim, tak si sen alebo nepamatam, alebo je to tak "blaznive", ze mi ti nedava ziadny zmysel...ale ty Kyticka, by si to asi rozlustila...Rovnake cislene kombinacie uz ani neriesim, vidim ich stale... podakujem anjelom ze su so mnou, ale co mi chcu tym povedat, naozaj neviem. Mam aj knihu anjelske cisla, ale niekedy ani to nepomoze :).... prajem krasny slnecny den....

:-)

(Jana, 24. 10. 2008 12:25)

Kytičko to je hezké, kéž by každý z nás uměl tak porozumět svým snům a tomu co nám Andílci chtějí sdělit. :-) Aspoň já osobně bych byla moc ráda. A snad se mi to jednou poštěstí :-)
Já zase poslední dobou pořád vidím na hodinách 7:07, 7:17, 17:17 a 9:09 nebo 9:19. Tak přemýšlím co to asi znamená?

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247326
Měsíc: 17247
Den: 731