Jdi na obsah Jdi na menu

NEMŮŹU SPÁT, SLYŚÍM KROKY, VIDÍM STÍNY.......

25. 8. 2007

Obrazek19.8.2007
Ahoj Kytičko,
obracím se na Tebe s prosbou o pomoc.
Určitou dobu vnímám kolem sebe věci, kterých se bojím. Většinou jsou to stíny, které procházejí kolem mne, nebo kroky, které slyším. Jsem z toho rozhozená a bojím se jít spát. Přítel se snažil nějakým způsobem ty síly zahnat. Nevím jak to udělal, ale já je vidím a cítím dál. Ležím v posteli, snažím se usnout a jasně slyším, jak v pokoji blízko mne, někdo dýchá. Mám strach, že se zblázním. Bojím se o dcerku, která také špatně spí. Myslíš, že nám TO může ublížit? Prosím, co nejdříve mi odepiš.

 
Děkuji Syslík


12.8.2007
Milý Syslíku,
Cítím ve tvé blízkosti energii, která se nějakým způsobem napojila na tvé fyzické tělo a protože se bojíš, dodáváš jí tím ještě větší moc a sílu. To není všechno, máš u sebe ještě jednu přivtělenou bytost, duši zemřelého člověka, kterou jsi znala z dřívější doby. Pamatuješ si jí z dětství.

Nejspíš soused, nebo sousedka. Zřejmě se cítíš hodně unavená a k tomu ještě špatně spíš.
Musíme od tebe odvést tu bytost a je nutné, abys posilovala ochranný štít kolem své duše.
Napiš mi, v kolik hodin se můžeme sejít na chatu a já budu připravena ti pomoct. Pamatuj si, nesmíš se bát. Jsi pod ochranou andělů.

Kytička

 

14.8.2007

Kytičko, snad to pomůže. Když jsi mi posílala to andělské světlo a odváděla bytost, cítila jsem se velmi příjemně.

Snad už budu klidněji spát.

Děkuji Syslík

 

Syslíku, už necítím tak silný tlak na solaru. Nemohu zaručit, že se to nevrátí, ale rozhodně už nejsi s tou bytostí tak úzce spojena. Srovnám ti čakry a pošlu ti andělské světýlko. Neboj, tvoje dušička je v bezpečí.

Kytička


15.8.2007
Ahoj Kytičko, další noc jsem nespala. Fakt se bojím, štít pomáhá jen trochu. Včera jsem spala jen diky fakt silnému prášku. Prosím, jestli mi nemůžeš nebo nechceš pomoct, porad mi, na koho se mam obrátit. Nevím, co se to děje. Vidím vedle sebe černou kočku. Bojím se a nedokážu usnout.

Ve dne je to dobry, ale bojím se další noci. Bez spánku se ze mě stává troska a brát pravidelně prášky nechci. Prosím pomoz.

 
Děkuji. Syslík

 
16.8.2007

Syslíku, nejde o to, že TI nechci pomoct, to já samozřejmě chci.
Jde o to, že musíš překonat ten strach. Pokud cítíš přítomnost těchto sil, je třeba se přestat bát a je nutné věřit v ochranu andělů. Chci abys pokaždé, když něco takového uvidíš a ucítíš opakovala tuto větu. Právě v tuto chvíli u mě stojí mocní andělé a ochránci, kteří ke mně nepustí nic zlého, ani myšlenku, ani slovo, ani žádnou bytost. Musíš nahlas tuto větu opakovat. Musíš zlomit svůj strach.

Astrální svět je především svět myšlenek, pokud ve Tvých myšlenkách nebude strach, nebudou tam ani žádné projevy této sféry astrálního světa. Strach tyto síly přitahuje. Buď silná, pošli je rezolutně pryč. Tvůj hlas musí být neochvějný a přísný. Můžeš se i trošičku naštvat. Řekni si, tak teď se opravdu zlobím, chci spát, a někdo mně obtěžuje. Klidně se rozčiluj. Jen se prosím neboj. Věřím, že tyto bytosti, když jim právě člověk ukáže, že se nebojí, ztratí svoji moc působit. Dobro je silnější než Zlo. Věřím Ti, že to zvládneš. Teď ti napíšu svoje telefonní číslo. Pokud nepřekonáš strach, zavolej mi v kterouko-li hodinu. Spolu to zvládnem. Chci abys byla klidná. Vím, že nebude potřeba, abys vytočila moje číslo. Hned ráno, mi napiš, jakou jsi měla noc. Přeji ti krásné sny.

Kytička


17.8.2007
Ahoj Kytičko,
moc Ti děkuji, docela jsem se dneska vyspala. :)Sice s usnutím jsem mela trochu problém, tak jsem si rozsvítila malou lampičku a představila si, ze to světlo je andělské a vychází od andílků, kteří stoji u mé postele a chrání mne. V noci jsem se vzbudila a slyšela zase dýcháni a šelesty, tak jsem tomu nahlas řekla, ať odejde a přestalo to. Pak jsem spala až do rána. Sice to nebylo ideální, ale zlepšuje se to. Dekuji....Věřím, ze to porazíme....:) 

Syslík

 

17.8. 2008
Mám velkou radost. Jsi šikovná holka. Ukaž jim, že se nebojíš.

Kytička


23.8. 2007
Kytičko, představ si ,opravdu to funguje. Spím klidně. Moc ti ještě jednou děkuji. Tobě a andělům.
Už nic zlého nevnímám. Už se nebojím. Jen moje dcerka trošku špatně usíná. Snad se to časem spraví. Nechávám jí otevřené dveře, ať ji jde do pokoje světlo.Možná taky něco viděla, nebo vnímala. Snad už je to pryč.

 Děkuji Syslík

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3247362
Měsíc: 17253
Den: 689